orange.com

Orange rabattkod

0 Orange rabattkoder och 0 erbjudanden för maj 2017

Vi har tyvärr inte hittat några aktuella
rabattkoder eller erbjudanden för webbutiken.

Gå direkt till webbutiken.
Orange rabattkoder som löpt ut – Läs mer

Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Orange

Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Orange!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt

Datorer och surfplattor från Oranges nätshop

Telekomoperatören Orange från Frankrike erbjuder även elektronik så som datorer och smarttelefoner genom webbutiker bland annat i Sverige. Alla som vill ha det senaste när det kommer till elektronik kan passa på att gå igenom utbudet. Dessutom går det även att köpa internationella SIM-kort och kontaktkort för utlandsresor.

Franska Orange över hela världen

Orange är aktiva i över 30 länder och har därigenom samlat på sig mer än 240 miljoner kunder, både genom de fysiska och de webbaserade butikerna. Man förser både privatkunder och företag med mobila lösningar. Liknande elektronikbutiker på nätet finns i bland annat Danmark, Tyskland, Italien, Norge, Sydafrika, USA, Irland, Holland, Portugal och Mexiko. Dessutom finns det en allmän europeisk sida för övriga länder i Europa. Som teleoperatör verkar Orange även på flera ställen i Afrika och Mellanöstern som till exempel Jordanien, Egypten, Uganda och Senegal.

Över 150 000 anställda i 30 olika länder

VD för koncernen heter Stéphane Richard och huvudkontoret finns i Frankrike där nästan 100 000 av de över 150 000 anställda sitter. I Sverige finns Orange Business Services Sweden AB som har VD Roger Söderberg. Kontoret finns i Solna.

Webbshop utbud för den senaste tekniken

Innehållet i nätbutiken är koncentrerat kring smarttelefoner, surfplattor, datorer och andra elektronikprodukter. Dessutom går det att köpa vissa mobila tjänster. Toppvarumärken så som Asus, Fitbit, HTC, Microsoft, Nokia och Samsung finns representerade. Sektionen ”Top 3” på startsidan listar det populäraste produkterna i varje huvudkategori.

Smarttelefonerna som finns hos Orange är alla olåsta, det vill säga de är inte kopplade till en viss operatör. Det erbjuds också modeller med plats för två SIM-kort. Telefontillbehören i sortimentet är bland andra minneskort, hörlurar och fodral till mobilen. Kategorin surfplattor innehåller utöver detta även tillbehör till dessa och e-boksläsare. En underkategori är ”android” som bara innehåller plattor som fungerar med ett sådant operativsystem. Avdelningen för datorer har bärbara datorer, lagringsenheter, nätverksanslutningar och andra tillbehör. Elektronikkategorin har underkategorierna:

 • Foto & video
 • Ljud
 • Prylar
 • Fitness tech
 • Smartwatches
 • Gaming
 • Gps

Den diffusa kategorin ”prylar” innehåller produkter som på ett eller annat sätt skiljer sig från de traditionella versionerna av produkterna genom att vara trådlösa, ha internet eller på andra sätt vara ”smarta” i dagens tekniska betydelse. Detta utbud inkluderar produkter så som smarta LED-lampor, robotar och vattenkokare med wifi. Med ”fitness tech” menas alla former av aktivitetsarmband, stegmätare och trådlösa blodtrycksmätare.

Under kategorin ”Resa” går det att köpa SIM-kort för olika länder och att ladda kontantkort. SIM-kortet som för tillfället erbjuds är Orange Holiday som fungerar inom hela Europa för telefonsamtal, SMS och internet. Laddningssidan finns inte på svenska men dock på engelska, och det går att ladda kortet genom att ange dess telefonnummer.

Gratis medlemskap hos Orange

Det är kostnadsfritt att registrera sig för ett medlemskap hos webbutiken och möjliggör beställningar hos shoppen. Därför föreslås detta direkt när första stegen mot kassan tas. Som medlem kan en motta information från Orange till den angivna e-postadressen om rutan som tillåter detta klickas i i samband med en beställning. Under ”Inställningar” går det att ange och uppdatera både leverans- och faktureringsadressen om de skulle vara olika. Det går också att byta både e-mejlen och lösenordet. Under ”Historik” kan en se utdrag över alla beställningar som gjorts via kontot. I ett enkelt klick går det också att igen radera kontot.

Betala för de beställda varorna

Hos nätshoppen mottas olika betalningsalternativ för att tillgodose kundernas behov. Kortbetalningar kan genomföras med kort från Visa och MasterCard. Också förskottsbetalningar i form av banköverföringar tas emot. Dessa betalningsalternativ är kostnadsfria. Det går även att betala kontant i samband med leveranstillfället men detta kostar 399 kr.

Leverans på tre olika sätt

För att värdefulla och tunga paket samt tunna och lätta brev ska komma fram på bästa sätt är leveransalternativen hos Orange väldigt flexibla. Detta betyder att det för kunden finns tre olika alternativ att välja på. Det snabbaste alternativet är expressfrakt som endast har en leveranstid på 1-2 dagar. Detta alternativ kostar dock 125 kr. Men om inköpssumman ligger över 850 kr är detta alternativ gratis.

Om summan för gratis expressfrakt inte uppnås är alternativet ”Classic” att tänka på. För detta alternativ behöver en vänta lite längre på paketet, närmare bestämt 5 dagar. Paketet kan väga upp till 30 kg, men priset ändras beroende på vikten från 119 kr till 173 kr.

För den som av någon anledning vill vänta med betalningen till överlämningstillfället är detta möjligt. Det kostar 399 kr och är ett gångbart alternativ för paket som väger max. 70 kg och som kostar under 8500 kr. Leveranstiden i dessa situationer är 3-5 dagar.

Leveransen kan ske på olika sätt för att alltid vara det rätta för kunden

Returtillvägagångssätt för olika situationer

Rätten till retur hos Orange utgår från tre olika scenarion: apparaten funkar, apparaten har något fel och det har uppstått ett fel i samband med leveransen. Gemensamt för alla olika alternativ är att kundservice alltid behöver kontaktas per e-mejl eller telefon.

För det första alternativet är det sedan ångerrätten på 14 dagar som sätter in. Kundtjänst ger exakta instruktioner om hur returen sker i dessa fall. Kunden betalar dock returavgiften men får antingen en ersättning eller hela priset för produkten tillbaka betalat.

Om det handlar om det andra alternativet, det vill säga en söndrig produkt, är det reklamationsrätten som tas i bruk. För fabriksfel är det för tillbehör 6 månaders anmälningstid och för större hemelektronik är garantiperioden hela 24 månader. Produkten behöver skickas in för att repareras i båda fall. Dock står Orange för kostnaderna i dessa fall.

Till den sistnämnda situationen räknas problem som att en annan produkt än den som beställts levereras eller rätt produkt har kommit till skada under transporten. Dylika fel behöver rapporteras inom den första veckan. Efter det står Orange för fraktpriset och de betalar även ut en ersättning. Detta kallar företaget för ”Garanti Orange”.

Kundservicen börjar på ”Hjälp”-sidan

All viktig information om elektronikbutiken hittas lätt sammanfattad och illustrerad på ”Hjälp”-sidan. Denna sida nås enklast genom att på startsidan trycka på texten ”förstklassig kundtjänst” som finns just ovanför sidfoten nere till höger. Här finns information om bland annat kundservice, betalning och leverans.

Om det som undras över är av en mer specifik karaktär går det att ta kontakt med en medarbetare ur servicepersonalen. Per telefon har den svenska kundservicen öppet mellan 9-18 på vardagar. De svarar också på e-post.

Kundservice nås bland annat per telefon.

Rabattkoden för teknikprylarna

 1. Titta på de tillgängliga rabattkoderna hos Rabattkalas för Orange.
 2. Läs in dig på den du vill använda så att du är införstådd med dess användarvillkor.
 3. Tryck på kodens blåa knapp som visar fram kodkombinationen och dessutom tar fram webbshoppen i en ny flik.
 4. Kika runt på sortimentet och välj ut dina produkter genom att klicka ”lägg i kundvagn”.
 5. Om du är färdig väljer du knappen ”Gå till Kundvagn” som nu är synlig mitt på sidan. Om inte kan du alltid komma åt kundvagnen uppe till höger i onlinebutiken.
 6. Inne i varukorgen finns det ett fält för rabattkoden. Det har knappen ”Använd” som gör att rabatten dras av.
 7. Välj frakt- och betalningsalternativ innan du går vidare genom knappen ”Kassa”.
 8. Logga in eller skapa ett nytt konto till Orange Online Store för att slutföra beställningen och betala.

I kundvagnen läggs rabattkoden till.

Inga omdömen finns tillgängliga
Skriv det första omdömet!

The site does not support this resolution on IE 8