Park Inn rabattkoder och erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för november 2019, uppdaterade och godkända.

Upp till 20% rabatt på hotell hos Park Inn
Fynda bland billiga hotell hos Park Inn
Registrera dig för Rabattkalas.se nyhetsbrev och få de bästa rabattkoderna direkt till din inkorg!
 • Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
 • Avregistrering är alltid möjlig
 • Kostnadsfritt utan bindning

Med hotell runt hela jorden

Park Inn är en välkänd hotellkedja som erbjuder hundratals hotell jorden runt. Bokningar görs online och går naturligtvis att utfärda närsomhelst på dygnet var man än befinner sig. Vare sig man ska resa till USA, Sydamerika, Afrika, Ryssland, Europa eller Asien går det att boka ett rum på ett av Park Inns hotell.

Det är även möjligt att hyra mötes- och evenemangslokaler på hotellen. För att boka bästa möjliga konferensrum kan man titta in under “Möten & Evenemang” på hemsidan för att läsa mer och begära en offert.

Park Inn har hotell runt hela jorden.

Park Inn finns både på varmare och kallare breddgrader.

Bo tryggt på Park Inn

Park Inn har blivit utnämnd som bästa internationella hotellkedja i Sverige av 2018 Grand Travel Award. Förutom den höga standard på rummens dekoration och komfortabilitet värnar även företaget om säkerhet. De vill att alla gäster ska kunna sig 100% trygga och avslappnade under sin vistelse på ett av deras hotell. Därför har företaget valt att samarbeta med säkerhetsprogrammet SafehotelsAlliance som är ett fristående bolag. Safehotels Alliance certifierar hotell som upplever till alla krav om säkerhetsutrustning, utbildning inom personalen, första hjälpen och brandsäkerhet.

Park Inn har blivit utnämnda till bästa internationella hotellkedja i Sverige.

Hotellkedjan är en del av Radisson och belgiska Carlson RezidorHotelGroup. Tillsammans har de över 287 hotell i fler än 50 länder i hela världen (2018). Bland deras mest uppmärksammade hotell finner man Park Inn på Alexander Platz i Berlin som med sina 125 meter är den största hotellbyggnaden i hela Tyskland. Byggnaden har 41 våningar och ligger intill TV-tornet som är ett känt stadsmärke i den tyska huvudstaden.

Bo tryggt och säkert var du än befinner dig hos Park Inn.

Filtrera efter önskemål

Park Inn har hotell i de flesta stora städerna och man kan välja och vraka bland stora anläggningar till något mindre hotell. Vill man känna lugnet i Lund eller storstadspulsen i London spelar ingen roll - Park Inn har rum för varje smak och önskan. De har bland annat hotell på följande destinationer:

 • Sydafrika
 • Indien
 • USA
 • Filippinerna
 • Saudiarabien
 • Frankrike
 • Tyskland
 • Island

Det finns sätt att hitta rätt på Park Inns sida. Det går dels att söka resmål längst upp på sidan under “Sök hotell”. Där kan man välja vart man vill åka genom att klicka på ett av hotellen på kartan som visas, eller så fyller man i land och stad i listan. Det är också möjligt att filtrera sökningen efter bekvämligheter och önskemål så som swimmingpool, strandhotell eller spa.

Park Inn finns på de flesta platser i världen.

Sociala åtaganden hos Park Inn

Med projektet “AddingColor to Lives” kämpar Park Inn för att göra fler människors liv lite bättre. De fokuserar främst på utsatta barn och människor i riskzoner. Företaget och personal från hotellen engagerar sig i personer som haft det svårt på ett eller annat sätt. De erbjuder kostnadsfria kurser och evenemang där personerna får chans att bygga relationer och utveckla sina arbetsförmågor.  På så sätt kan de knyta nya kontakter både på ett vänskapligt och jobboritenterat plan samt känna att de är en del av något större. I videon nedan kan man se ett av de många projekten.

Även miljön är en viktig fråga hos Park Inn, och de jobbar ständigt för att bidra till ett bättre klimat. Deras mål är att alla hotell ska vara helt miljömärkta. 2015 hade 77% av alla deras hotell en Green Key-märkning, det vill säga att de upplever till kraven om miljövänlig el, källsortering och vattenförbrukning.

Smart City Guide

Vill man maxa sin semester med så många aktiviteter och sevärdheter som möjligt på kort tid kan man dra fördel av Park Inns City Guide. Reseguiden finner man på hemsidan där massvis av olika städer finns att välja mellan, bland annat Tallin, St. Petersburg, Berlin och Oslo. Under varje guide kan man ställa in hur mycket tid man har att spendera och därefter tips och rekommendationer upp där det står hur lång tid varje aktivitet tar och info kring upplevelsen. Tipsen kan vara allt från museum och promenader till urbana restauranger, barer och butiker.

City guide hos Park Inn.

Kolla in City Guiderna hos Park Inn.

Nyheter från Park Inn

För att ta emot nyheter och kampanjer till sin inkorg från Park Inn kan man snabbt och enkelt anmäla sig till deras nyhetsbrev. Längst ner på hemsidan hittar man ett fält där det går att ange sin e-postadress, och därefter registrerar man sig genom att klicka på “Skicka”. Om det går att avregistrera sig? Självklart! Detta gör man smidigt genom en länk som finns i varje nyhetsbrev.  

Park Inn når ut via sociala medier

Park Inn har ett stort socialt media-nät med alla sina kanaler. Man hittar dem på Facebook, Twitter, Pinterest, Youtube, Instagram m.m. På Facebook kan man hålla koll på specialerbjudanden och bli inspirerad till nya resmål världen runt. Det går också att följa dem på Instagram om man tycker om att titta på vackra bilder, och föredrar man mer sammanfattade och korta meddelanden kan man ta en titt på deras Twitter-konto.

Betala på plats eller i förväg

Så var det dags att betala bokningen. Hur går det då till? Betalningsmetoderna hos Park Inn varierar från hotell till hotell. Vissa av rummen och sviterna går att betala först när man anländer till hotellet medan vissa andra bokningar kräver att man gör det direkt vid bokningstillfället. Kreditkort som accepteras på sidan är:

 • Visa
 • MasterCard
 • Amex
 • Diners Club
 • Club Carlson Visa

Hotell i hela världen med smidig betalning på plats eller via hemsidan.

Avbokningar hos Park Inn

Precis som med betalningen hos Park Inn så avgörs avbokningsvillkoren på vilket av hotellen man bokar. För att vara helt säker på vad som gäller bör man läsa igenom kriterierna för hotellrummet innan man slutför sin bokning.

Frågor till Park Inns kundtjänst

För att ta kontakt med Park Inn kan man mejla dem via deras kontaktformulär. Man fyller i kategori så som “hotellfrågor”, “tekniska frågor” eller “möten och evenemang” och därefter sina uppgifter tillsammans med meddelande. Det går också att ringa till kundtjänst genom att knappa in telefonnummer 020 - 790 464.

Rabatterade hotellrum med en rabattkod

 1. Har du lust att spara pengar på ditt boende när du bor hos Park Inn? Då behöver du bara kolla igenom de rabattkoder vi har på vår sida och välja ut den du helst vill använda.
 2. Klicka på “Visa rabattkod” när du hittat rätt.
 3. En ruta visas där din rabattkod görs synlig. Du kan nu välja att kopiera eller skriva ned koden.
 4. Du slussas vidare till www.parkinn.se. Här väljer du den destination du vill besöka och fyller i antal rum och personer. I rullistan där det står “Lägsta tillgängliga priser” kan du välja bland andra alternativ. Där väljer du “Kampanjkod” och fyller sedan i den kod du tidigare sparat. Gå nu vidare och slutför din bokning. Svårare än så är det inte att spara på hotell hos Park Inn!

Såhär löser man in kampanjkoder hos Park Inn.

Omdömen för Park Inn

Var den första att skriva en recension och dela med dig av dina erfarenheter med andra användare.

Skriv ett omdöme

Vi använder cookies så att du kan få den bästa servicen. Läs mer