PetsOnline rabattkod

Upp till 80% rabatt i reasortimentet hos PetsOnline
Visa erbjudande
Använd 6 gånger
Villkor
Fri frakt vid köp över 590 kr hos PetsOnline
Visa erbjudande
Använd 403 gånger
Villkor
PetsOnline rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till PetsOnline Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från PetsOnline!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

PetsOnline - hög kvalitet och konkurrenskraftiga priser

PetsOnline är en webbutik som erbjuder ett rikt sortiment av produkter för hundar, katter och smådjur. Från att ha varit en affär för hundartiklar finner man numera det mesta för de vanligaste husdjuren i den välsorterade webbutiken. För hundar och katter kan man exempelvis välja bland foder, koppel, leksaker och pälsvårdsartiklar att skämma bort sin fyrbenta vän med. PetsOnline innehar ett certifikat från Trygg E-handel och erbjuder flera olika fraktalternativ samtidigt som de gärna framhäver att leveranserna kommer fram snabbt. De försöker även alltid pressa priserna och prioriterar därför såväl låga priser som hög kvalitet.  

Leksaker för hund, katt och smådjur hittar du hos Petsonline.se.

 

PetsOnline - din djurbutik på nätet sedan 2010

Företaget PetsOnline har funnits sedan 2010 då det grundades av Sanna Johansson. Då gick verksamheten under namnet Växjö Hundzon. När företaget under 2012 blev en del av Nordic E-commerce Group skedde också en omstrukturering och företaget fick namnet PetsOnline Nordic AB. Bolagsgruppen Nordic E-commerce Group har sin bas i Växjö och omfattade då tre företag: NordicFeel, NordicInk och PetsOnline. Under hösten 2015 bytte dock webbshoppen ägare igen då det köptes upp av Djurintressenterna i Sverige AB från Kalmar.

Petsonline erbjuder ett stort sortiment för husdjur - stora som små.

 

Allt för din fyrbenta vän hos PetsOnline

Förutom företagets utlovade känsla för kvalitet och stora fokus på snabba leveranser har PetsOnline ett mer eller mindre komplett utbud vad gäller produkter för hundar och katter. Leksaker, foder och halsband tillhör naturligtvis populära artiklar, men det finns även mycket inom till exempel skötsel och vård. För smådjur finns också redskap för pälsvård, men även burar, foder och roliga ting att dekorera buren med återfinns i det omfångsrika sortimentet. Det här är ett axplock av vad man hittar till sin hund eller katt på PetsOnline:

 • Foder
 • Halsband
 • Anti-Drag
 • Schampo & Balsam
 • Selar
 • Burar
 • Godis och kostillskott
 • Bäddar & Fällar
 • Skålar
 • Klösmöbler

Katt eller hund-älskare? Alla kan hitta något till sin håriga älskling hos Petsonline.

Följ Petsonline på Facebook

För att få erbjudanden i sin feed på Facebook gör man rätt i att följa Petsonlines konto där. Detta gör man genom att klicka “Like” eller “Gilla” på deras sida. På sin vägg lägger de då och då upp rabattkoder eller informerar om nedsatta produkter ur sortimentet. Man kan här enkelt få reda på om en rea har startat i butiken, eller om ett lass nya produkter är på ingång. 

Klarna, färdiga, gå!

Betalningsmedel i flera former går att välja på i petsonlines online-butik. Klarna heter tjänsten som håller i betalningssteget, och man kan via dem betala på faktura eller välja att dela upp köpet på flera betalningar om man har det lite skralt i kassan eller ska göra en större beställning. Det går även att betala med ett VISA eller MasterCard via PayEx. 

Hemleverans eller avlämning hos postombud

Husdjursprodukter från Petsonlines webbshop går att få levererade på två olika vis. Väljer man standardfrakt kostar det 39 kr och då skickas paketet till ett uthämtningsställe i närheten av ens hem. Denna leveransmetod tar ca. 1-5 arbetsdagar. Det går också att få beställningen levererad hem. Paketet placeras utanför dörren så man behöver inte vara hemma vid leveransen, vilket gör processen mer flexibel för alla inblandade. För hemleverans betalar man 59 kr. Fullständig adress och portkod ska alltid uppges vid detta leveranssätt. 

Ångrar du ditt köp? Inga problem!

Det är inte helt ovanligt att man ångrar sig efter att man har gjort ett köp. Kanske passar inte varan, eller så har man bara lust till att lägga pengarna på någonting annat. Hos Petsonline.se är detta överhuvudtaget inte ett problem då alla kunder har möjlighet, helt utan att ange något skäl, att returnera en beställning inom loppet av 14 dagar. Ångerfristen är räknad från den dag paketet skickades iväg. För att returnera en vara bör man ta kontakt med Petsonlines kundtjänst via info@petsonline.se och meddela om returen så hjälper de en vidare med processen. 

God service hos Petsonline 

Behöver man få svar på sina frågor gällande petsonlines stora sortiment skall man inte tveka - Petsonlines kundtjänst finns där för att hjälpa! Mellan kl. 09.00-15.00 svarar de flitigt på alla mejl som kommer in, så har man en fundering är det bara att skriva in till info@petsonline.se. På vardagar får man svar inom ett dygn. Är det en helg får man vänta till måndag.

 

Unna din fyrbenta kompis något från PetsOnline till billigare pris med en rabattkod:

 1. Titta igenom de aktuella rabattkoderna vi har för PetsOnline på Rabattkalas. Välj en kod och säkerställ samtidigt att dess villkor är förenliga med ditt köp.
 2. Klicka nu på den rabattkod du vill använda. Du kommer att se koden och på samma gång hamna på PetsOnlines hemsida.
 3. Spara koden för senare bruk. Handla djurprodukter i webbutiken.
 4. När din varukorg innehåller det du vill köpa går du till kassan. I kassan under de olika betalningsmetoderna finner du ordet ”Rabattkod”. Klicka här för att i kunna klistra in din rabattkod i ett fält som blir synligt.
 5. När du sett att rabatten dragits av slutför du beställningen genom att komplettera resten av uppgifterna på sidan. Vi hoppas att den rabatterade beställningen ger dig och din fyrbenta kompis mycket nöje!

 

Texten nedanför den röda ringen öppnar fältet som syns inom den.

Omdömen för PetsOnline

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8