Postfoto rabattkoder och erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för september 2019, uppdaterade och godkända.

75 kr
75 kr rabatt till en Cewe Fotobok när du anmäler dig till nyhetsbrevet hos Postfoto
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
CEWE Fotobok Panorama från 165 kr hos Postfoto
Fotoböcker från 95 kr hos Postfoto
Utlöpta rabattkoder
Var vänlig vänta
20 %
20% rabatt på fotobok Panorama hos Postfoto
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt på förstoringar i XXL hos Postfoto
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt på mobilskal hos Postfoto
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15 %
15% rabatt på självhäftande förstoringar hos Postfoto
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt på Fotobok XL hos Postfoto
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt på fotobok hos Postfoto
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt på fotobok kvadratisk hos Postfoto
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15 %
15% rabatt på fotomugg hos Postfoto
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt på canvas hos Postfoto
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt på förstoring XXL hos Postfoto
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15% rabatt på fotomugg hos Postfoto
80 kr
80 kr rabatt på stor fotobok hos Postfoto
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
50 %
50% rabatt på förstoringar hos Postfoto
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt på väggbilder hos Postfoto
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15 %
15% rabatt på fotomugg hos Postfoto
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
80 kr
80 kr rabatt på stora panorama fotoböcker hos Postfoto
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt på XXL Förstoring hos Postfoto
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt på XXL-förstoring hos Postfoto
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
40 kr
40 kr rabatt på stora fotoböcker hos Postfoto
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15 %
15% rabatt på muggar hos Postfoto
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
100 kr
100 kr rabatt på Cewe Fotobok XL hos Postfoto
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt på stor Cewe Fotobok hos Postfoto
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Registrera dig för Rabattkalas.se nyhetsbrev och få de bästa rabattkoderna direkt till din inkorg!
 • Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
 • Avregistrering är alltid möjlig
 • Kostnadsfritt utan bindning

Postfoto – Dina bilder på nya sätt

Postfoto är ett företag som erbjuder mängder av spännande framkallningsformat för digitala bilder. Företaget har varit verksamt inom fotoframkallning i många decennier nu och det finns flera anledningar till att Postfoto är en av de marknadsledande butikerna i Sverige inom sitt område. I Postfotos nätbutik kan man enkelt förvandla sina finaste semesterminnen till en vacker fotobok, eller varför inte föreviga sin favoritbild genom att få denna förstorad och inglasad? Postfoto gör det mesta när det kommer till framkallning av foton möjligt.

Kunden tar bilderna – vi gör resten!

Företaget Postfoto har varit verksam inom fotoframkallning sedan länge, och butikens samlade erfarenhet sträcker sig hela 40 år tillbaka i tiden. Framkallning och postorderverksamhet är med andra ord något som Postfoto är proffs på. Förutom att ha vunnit Bäst i test inom kategorin fotolabb i både Göteborgsposten och i tidningen Foto har produkten Cewe Fotobok fått otaliga utmärkelser världen över för dess sublima kvalitet. Företaget är idag en av det ledande på marknaden i både Sverige och Norge.

Foton på kundens sätt hos postfoto.se

På Postfoto kan man få sina digitala bilder förvandlade till en mängd högkvalitativa produkter. Naturligtvis går det bra att endast framkalla bilder på klassiskt manér, men de många alternativen till detta gör att även den med speciella önskemål kan få som precis som den vill, oavsett om man önskar fotoklistermärken eller en kant i särskild färg som ramar in ens favoritbilder. Man kan även få sina bilder framkallade på flertalet olika objekt som t.ex. en nyckelring, mugg, mobilskal, eller i form av textilier som t-shirts och kuddar. Valmöjligheterna är många och nedan finns en del av dem:

 • Fotoböcker
 • Bild på akrylglas
 • Tryck på canvas
 • Posters
 • Tackkort
 • Fotokalendrar
 • Förstoring med collage
 • Muggar och andra presenter

CEWE fotovärld

För att göra det så enkelt och smidigt som möjligt att designa sina fotoprodukter rekommenderar Postfoto att man laddar ner appen  CEWE fotovärld. Här kan man enkelt och smidigt ladda upp bilder och se hur de skulle se ut som olika produkter. Man väljer själv layout och designar på så sätt själv sina produkter, direkt i appen som fungerar både på mobil och på läsplattan. Nu är egendesignade vykort, tavlor och andra presenter bara en nedladdning bort! Appen är gratis och fungerar både på Android och iOS.

Nyhetsbrev som inspirerar 

Postfoto inspirerar foto-fantaster i skandinavien regelbundet med nyhetsbrev. I dessa får kunden ta del av erbjudanden, nya produkter och andra gåvoideér. Dessutom får man ta emot tips och tricks för ens digitala bilder och ibland dyker det upp spännande tävlingar som man kan medverka i. Ett kul inslag i vardagen för den som gillar att ta kort och dela med sig av sina unika minnen. Nyhetsbrevet är gratis och det går bra att avregistrera sig när man känner för det.

Minnen som består

Att kunna påminnas om en fin dag eller en fin person en regnig vardag är guld värt. Varför inte ha bilden på kompisgänget som mobilskal? Kanske blir man lugn i själen när man ser familjen hemma på kaffekoppen en hektiskt måndag på jobbet, eller så blir man lycklig varje gång man ser tavlan på sig själv och bästa kompisen som just nu befinner sig på andra sidan världen.

Att ge bort en fotoprodukt i present är en speciell gåva som ofta skapar en djupare relation med den man ger bort gåvan till. Hos Postfoto finns det många kreativa alternativ som förevigar livet och de tillfällen som betytt mest för en. Väggbilder, tackkort, puzzle och tavlor i glas är bara några av alternativen som finns tillgängliga i nätbutiken som är expert på att förmedla minnen.  

Fotopresenter his Postfoto

Betalsätt som passar alla

Att handla sina fotoprodukter hos Postfoto är säkert och man använder sig av de vanligaste säkerhets-teknologier som finns att få för butiker på nätet idag. Butiken är certifierad både med Trygg E-handel, SSL, TUV and AAA. Butiken använder sig av Klarna Checkout vilket ger möjlighet till både faktura och delbetalning. Det går även att betala med VISA, MasterCard och American Express om man känner för det.

Ingen ångerrätt

Eftersom butiken levererar produkter som har tillverkats individuellt och enligt kundens önskemål, erbjuder man ingen ångerätt. Detta beror på att produkten inte kan säljas vidare och vilkor är något man godkänner vid betalning och ingår i köpeavtalet. 

Skulle det vara så att man drabbats av ett produktfel, eller något annat som gör att man behöver göra en reklamation av produkten så går detta självklart bra. Man kontaktar alltid kundtjänst vid reklamation och det är bra om man bifogar en digital bild av hur det ser ut via e-post. När det kommer till digitala produkter som levereras via e-post är det endast reklamationer med tekniska brister som godkänns.

Kontakta kundtjänst

Som kund hos Postfoto kan man räkna med att få snabb service när man behöver kontakta kundtjänst. Kundservice nås per telefon har öppet alla vardagar mellan 9:00 - 22:00 och även på söndagar mellan 14:00-22:00. Om man har en fråga eller undrar över en beställning så ringer man direkt på telefonnummer:  (0)200 12 00 12.

För den som otåligt väntar på en foto-produkt så kan man även spåra en beställning direkt via hemsidan från dess att den lämnat lagret. Allt man behöver är ett kund- eller ordernummer. Tjänsten är tillgänglig 24h om dygnet direkt på Postfotos hemsida.

Använd en rabattkod och spara pengar hos Postfoto

 1. Välj ut en aktuell rabattkod för Postfoto. Om den verkar bra och villkoren är förenliga med din tänkta beställning klickar du på den.
 2. När du klickar på rabattkoden kommer den synliggöras och du kommer samtidigt bli omdirigerad till Postfotos webbplats.
 3. Nu väljer du produkt och laddar enkelt upp de bilder som du vill använda.
 4. När du är tillfreds med produkterna du ska beställa går du till varukorgen. 
 5. Nere till vänster ser du en ruta där det står "Ange värdekod" Här fyller du i rabattkoden.
 6. Välj sedan betalningssätt och slutför beställningen. Du har nu sparat pengar med hjälp av en rabattkod från Rabattkalas.

Ange din rabattkod vid checkout

Omdömen för Postfoto

Var den första att skriva en recension och dela med dig av dina erfarenheter med andra användare.

Skriv ett omdöme

Vi använder cookies så att du kan få den bästa servicen. Läs mer