Prylmagasinet rabattkod

Fri frakt vid köp över 900 kr hos Prylmagasinet
Visa erbjudande
Använd 4 gånger
Villkor
Prylmagasinet rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Prylmagasinet Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Prylmagasinet!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Prylmagasinet – Vad gillar du för prylar?

Oavsett vad många säkert vill påstå blir vi aldrig av med barnasinnet, och lycklig är väl den som insett det. På Prylmagasinet finner du mängder av produkter inom kategorin hobby och lek. Men antalet leksaker är förhållandevis mycket få i jämförelse med resten av  sortimentet, åtminstone om man tänker på leksaker för de yngre – här snackar vi nämligen underhållning för tonåringar och ”barn med skägg”; i webbutiken finns bland annat luftgevär, soft air guns, paintball, dryckesspel och maskeradkläder. Ha kul på fritiden med Prylmagasinets lyckade sortiment.

Prylmagasinet – Licensfria vapen sedan 2006

Webbutiken Prylmagasinet har funnits sedan 2006 och har kontinuerligt utökat sitt sortiment i stadig takt sedan dess. Deras urval av varor inbegriper förutom sådant med högt underhållningsvärde som ligger åt ”skämtartikel”-hållet, mestadels luftgevär, replikor, pilbågar, knivar och dylikt, det vill säga sådant som kan kategoriseras som ”vapen”. Prylmagasinet har med rätta insett hur mycket skoj sådant kan innebära, men som det noga informeras om på hemsidan är det strikt 18-årsgräns på samtliga av dessa typer av produkter. Tidigare gick man under namnet Hobbykompaniet.

Sexspex, maskerad och skytte

Det är minst sagt ett varierat utbud av artiklar som bemöter en när man besöker Prylmagasinet.se. Till en början kanske man kliar sig lite i huvudet när man ser kategorier som ”Sexspex” stå sida vid sida med ”Skytte”, men det är inget att höja ögonbrynen över, det rör sig ändå, precis som namnet tydligt antyder, om ett hobbykompani. Här hittar du det mesta inom hobbyverksamhet, i synnerhet om din hobby råkar vara licensfria vapen. Men de har även en mängd andra varor som till exempel lampor, maskeradkläder, filmer och biltillbehör. Dessa kategorier finns representerade på deras hemsida:

 • Kikare & Kikarsikten
 • Knivar & Utrustning
 • Replikor
 • Rökelser
 • Skytte
 • Spel & Lek
 • Soft Air Gun
 • Paintball

m.m.

En beställning från Prylmagasinet blir billigare med en rabattkod

 1. Bestäm dig först och främst för vilken aktuell rabattkod du vill använda i samband med ditt köp från Prylmagasinet. Klicka på koden du vill använda.
 2. När du klickar på koden kommer den bli synlig och du kommer omdirigeras till webbutiken.
 3. Det är rekommenderat att du sparar koden, efter det är det bara att handla loss hos Prylmagasinet.
 4. När du är nöjd med din shopping, går du till kassan. Där kan du fylla i din rabattkod i ett fält strax under dina varor, gör det och gå vidare.
 5. Slutför nu beställningen. När ordern är lagd kan du vara glad över att du har mer pengar kvar i plånboken eftersom du använt en rabattkod.

här ser du var du ska fylla i din rabattkod

Omdömen för Prylmagasinet

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8