Ribella rabattkod

Billigt löshår i flera nyanser hos Ribella
Visa erbjudande
Använd 2 gånger
Villkor
Upp till 30% rabatt på utvalda produkter hos Ribella
Visa erbjudande
Använd 0 gånger
Villkor
Ribella rabattkoder som löpt ut Läs mer

Missa aldrig en rabattkod från Ribella!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Ribella kommer i flera former

Hårförlängning, hårprodukter och smink. Alla redskap för att bättra på sitt yttre finns hos Ribella. Ribella säljer produkter till både privatpersoner och frisörsalonger och har ett stort sortiment där allt för varje hårtyp erbjuds. Deras egna märke Ribella by Jasmine är varumärket som går att köpa i butiken och i kollektionen finns allt från smycken med swarovski-slipade kristaller till plattänger och hårförlängning gjort av äkta hår. Det går också att hitta lösögonfransar, borstar, håstylingsprodukter och annat. Ribella erbjuder även olika sorters behandlingar som utförs på deras salong i Stockholm.

Ribella säljer löshår för alla sorters hårtyper och stilar.

Hår för privatpersoner och frisörer

Sedan 2014 har Ribella, som är ett svenskt företag, drivit sin verksamhet online med leverans till alla skandinaviska länder. Produkterna är tillgängliga för både frisörföretag och privatpersoner och går att köpa i liten eller stor mängd. I butiken finns massvis av olika sorters hår-set att välja på så som tape on-set, clip on-set och hårträns. Alla tillbehör som behövs för att sätta på löshåret, oavsett vilken metod man vill använda sig av, går att köpa på hemsidan. Ribella.se håller regelbundna utbildningar för frisörer och intresserade där man lär sig att jobba med frisyrer och hårförlängningar. Mer information om utbildningarna går att hitta på hemsidan under “Våra utbildningar”. 

Svenskt löshår sedan 2014.

Hår i flera nyanser och färger

Ribella erbjuder ett stort utbud av löshår för de som vill förlänga sitt eget hår med ett glänsande svall. På www.ribella.se finns allt som har med löshår att göra. Både tillbehör, borstar, plattänger och locktänger går att hitta, men också skönhetsprylar så som smycken för kropp och hår, lösögonfransar och smink. Sidan är indelad i dessa kategorirer:

 • Tape-On Set
 • Clip-On Set
 • Hårträns
 • Nail-hair
 • Ribella Tattoos
 • Hårvård och styling
 • Tillbehör för löshår
 • Skönhet och accessoarer

Löshåren är gjorda av Remy-hårstrån vilket är ett verklighetstroget syntethår som böjer sig precis som riktiga hårstrån vilket får det att se naturligt ut på. Förutom Remy-hår finns det också riktigt hår att välja på. De flesta hår går att få i flera olika färger och nyanser, bland annat:

 • Svart
 • Mörkbrun
 • Chokladbrun
 • Koppar
 • Brun
 • Mörkblond
 • Ljusblond
 • Ljus gyllenblond
 • Lila Mahogny
 • Kopparblond
 • Ombre

Olika nyanser på hårförlängningarna från Ribella.se.

Fri från djurförsök

Ribella har valt att ta avstånd från produkter som är testade på djur. Deras utbud består enbart av produkter som inte testats på djur och detta får man som en garanti som köpare. Håret som säljs på sidan är 100% äkta hår och Remy-hår, vilket innebär att hårstråna är vända åt samma håll precis som på en riktig persons huvud. Varken sminkpenslar eller hår kommer i från djur.

Mottag hårnyheter på mejlen

Med ribellas nyhetsbrev kan man få uppdateringar och nyheter till sin mejladress. När en kampanj hålls eller om det är rea skickas informationen direkt tills ens mejl så att man aldrig behöver gå miste om deras erbjudanden. För att anmäla sig till nyhetsbrevet skriver man in sin mejladress längst ner till höger på ribella.se.

Välj mellan flera olika betalningssätt

Det finns olika sätt att betala sin beställning hos Ribella. De betalningssätt man kan välja mellan är:

 • Klarna Konto (Delbetalning)
 • Klarna Faktura (14 dagar)
 • Kortbetalning
 • PayPal

Med samtliga betalningssätt kan man känna sig trygg med betalningen då de är verifiera betalningsmetoder som används över hela världen. Med faktura betalar man efter att man mottagit varorna. Väljer man PayPal behöver man ett PayPal-konto som är kopplat tills ens bankkonto. Vill man hellre göra en betalning med sitt kort så gör man det direkt på sidan och det är VISA och MasterCard som går att använda sig av vid köpet. 

Hämta upp paket på postombud

När man beställer varor hos Ribella kan leveranstiden variera från produkt till produkt. Hur lång tid det tar för produkten att komma fram står på varje produktsida. Priset bestämt utifrån vikt. För ett köp på 100 g kostar frakten 29 kr. Priserna är baserade på Postens egna bestämmelser. Alla paket från Ribella skickas normalt med Posten och levereras till ett upphämtningsställe i närheten av där man bor. Ribella levererar beställningar till alla adresser inom Sverige. 

Retur inom två veckor

Ribella följer distansavtalslagen vilket innebär att man som kund alltid har 14 dagars ångerrätt när man beställer något i butiken. Vill man utnyttja ångerrätten ska varan vara hel och oanvänd och skickas tillbaka i orginalförpackningen. 14 dagars ångerrätt gäller från och med den dag som man tagit emot sitt paket. Frakten tillbaka till lagret betalas av kunden själv och man bör kontakta Ribella.se för klartecken innan man skickar tillbaka paketet. Vill man göra en reklamation kan man göra detta inom 3 år från att man köpt produkten.

Kontakta Ribella vid frågetecken

Har man synpunkter eller funderingar kan man kontakta Ribella för vidare hjälp. Det går att nå dem på telefon vardagar mellan kl. 10.00-18.00 och på lördagar kl. 12.00-16.00. På röda dagar och söndagar har kundtjänst stängt. Ribellas kundservice går att nå på telefonnummer 08-40910700 eller genom att skicka ett mejl till info@ribella.se. Man kan också fylla i deras kontaktformulär på hemsidan. Kontaktformuläret finns under fliken “Kundtjänst”.

 

Använd en rabattkupong när du handlar hos Ribella:

 1. Att lägga till en rabattkod på Ribella.se och på så sätt få ett billigare pris är enkelt. Skrolla igenom koderna som finns att välja på hos Rabattkalas.se och välj sedan ut den kod som passar dig bäst.
 2. När du klickar på den dyker det upp en liten ruta där koden offentliggörs.
 3. Kopiera koden och klistra gärna in den i ett dokument någonstans i datorn så att den inte forvinner. Du behöver den vid ett senare tillfälle.
 4. Gå till butiken och välj ut de hårprodukter du vill köpa.
 5. När du är klar går du till kassan som finns uppe i högra hörnet på webbsidan.
 6. Nu kommer du till kundvagnen. Här har du en översikt över alla de varor du valt. Kontrollera att allt stämmer och kopiera sedan in din rabattkod i rabattkodsfältet som du hittar under produktbilderna till vänster. När koden är inklistrad klickar du på “Voucher code” för att tillämpa koden.
 7. Nu kan du se att slutsumman är omräknad. Fyll i resten av kontaktuppgifterna och klicka på “Place order” längst ner på sidan. Nu är det bara att vänta och snart har du ditt vackra hår på posten!

Skriv in rabattkoden i den inringade rutan som finns på hemsidan och beloppet räknas om till ett lite billigare.

Omdömen för Ribella

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8