Rockflame rabattkod

Fri frakt vid köp över 100 kr hos Rockflame
Visa erbjudande
Använd 117 gånger
Villkor
Upp till 85% rabatt i outleten hos Rockflame
Visa erbjudande
Använd 5 gånger
Villkor
Rockflame rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Rockflame Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Rockflame!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Rockflame – Mode mot strömmen

Rockflame är en nätbaserad modebutik med kläder och accessoarer av främst alternativ karaktär. Om du då tänker svart, nitar, bandtröjor och piercings tänker du i helt rätt banor, för sådant finns det gott om på Rockflame.se. Webbutikens kännetecken består, borträknat från deras unika produkter, främst i en stor kundmedvetenhet samt snabba leveranser. Besök Rockflame om du föredrar mode som går mot strömmen.

Rockflame – Piercings och tuffa kläder

Rockflame startade sin affärsrörelse 2009 och har sitt säte i Årsta i Stockholm. Deras drivkraft har alltid varit att agera motpol inom dagens mode, och med en oerhörd mängd piercingsmycken vid sidan av de många rock- och punkinspirerade kläderna kan man säga att de har lyckats. Rockflame är officiell återförsäljare av alla märken som återfinns på sidan och därför kan du vara säker på att allt du beställer är 100% original.

Piercingsmycken, bandtröjor och mycket mer

Utbudet på Rockflame är mycket brett, men området de lyser starkast på är piercings och piercingsmycken: inom denna gren finns det inte mycket du inte hittar på Rockflame.se. Stavar, kulor och spiraler; läppiercings, bröstsmycken och nässmycken, och mycket mer... Leveranserna är i snabbaste laget och betalningsmöjligheterna många. Förutom piercingsmycken i otaliga utföranden säljer Rockflame bland annat:

 • Byxor
 • Bälten
 • Band T-shirts
 • Skor
 • Klänningar
 • Sjalar
 • Örhängen

Använder du en rabattkod när du handlar på Rockflame sparar du pengar

 1. Först letar du fram en lämplig rabattkod på Rabattkalas att använda vid ditt köp från Rockflame.
 2. När du bestämt dig för en kod klickar du på den för att synliggöra den. Spara gärna rabattkoden innan du går vidare och handlar i webbutiken du blivit omdirigerad till.
 3. Med de varor du vill köpa i varukorgen går du till kassan. Där ombeds du fylla i din rabattkod i fältet med texten ”Har du present- eller rabattkod?”, gör det.
 4. Komplettera med resterande uppgifter för att slutföra ordern. När dina grejer väl är på väg till dig kan du vara nöjd över att du sparat pengar med en rabattkod.

genomför köpet med en rabattkod enligt bild

Omdömen för Rockflame

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8