Runplan rabattkoder och erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för september 2019, uppdaterade och godkända.

3 dagars extra träning gratis när du gillar Runplan på Facebook hos Runplan
Personlingt träningschema från 99 kr per månad hos Runplan
Utlöpta rabattkoder
Var vänlig vänta
Kom igång med träningen hos Runplan
5 dagar gratis med personlig tränare hos Runplan
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Registrera dig för Rabattkalas.se nyhetsbrev och få de bästa rabattkoderna direkt till din inkorg!
 • Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
 • Avregistrering är alltid möjlig
 • Kostnadsfritt utan bindning

Unik träningsplan med målfokus

Nybörjare, van löpare eller idrottsman spelar ingen roll - Runplan anpassar varje träningspass till varje persons personliga behov. Hos Runplan skriver man upp sig på ett abonnemang på 1-3 månader och får därefter träningsprogram som är utformade av personliga tränare som gått igenom ens profil och mål. Man blir tilldelad tre pass åt gången. Därefter sker en utvärdering av de föregående gångernas träning. Passen innehåller uppvärmning, löpning, styrketräning och stretching. Prenumerationen är på intet sätt bindande och abonnemanget går att säga upp när som helst.

Beroende på hur tränad man redan är, och vad man vill åstadkomma med sin träning utformar personliga tränare hos Runplan en plan för ens individuella behov. Runplan.se utformar träningen så att man kan nå sitt mål på snabbast möjliga tid, samtidigt som man har kul.

Runplan har program för alla, oavsett förutsättningar.

En dröm om att förbättra hela Sveriges hälsa

Runplan drivs av PKGruppen AB som har sitt säte i Stockholm. Tanken med tjänsten är att kunna hjälpa till med att förbättra hela folkhälsan. Oavsett var i Sverige man bor ska man kunna ta del av träningsprogrammen på ett enkelt och smidigt sätt, och varje program ska utformas efter var och ens enskilda behov och förutsättningar. Med tjänsten vill Runplan uppmuntra folk att röra på sig mer som i sin tur leder till att man mår bättre och får ett mer hälsosamt liv. Dessutom varierar de passen så att träningen ska kännas rolig och inspirerande för varje användare, oavsett mål och träningsdrömmar.

Varje personlig tränare hos Runplan besitter många års erfarenhet och kan med sin kunskap hjälpa varje person att nå sina mål på bästa sätt. Hos Runplan har de utformat över 19 000 övningar som de erbjuder sina användare. Träningspassen är till för alla olika sorters människor. Ålder har ingen betydelse och inte heller tidigare erfarenheter av löpning. Passen planeras efter ens egna utgångspunkt.

Träningspass för varje unik individ.

Personligt utformade träningspass för varje individ

På Runplan.se hittar man individuellt anpassade träningsprogram i olika former. Oavsett om man är nybörjare och vill komma igång med vardagslöpning eller om man är en van löpare på elitnivå kan man få professionell hjälp via Runplans tjänst. Runplans personliga tränare skapar ett upplägg som är anpassat efter ens egna behov, och varje träningspass följs alltid upp med en utvärdering.

Man blir som användare och prenumerant tilldelad tre pass i taget, och efter det görs en utvärdering baserad på ens resultat. Därefter får man tre nya pass, och så fortsätter det. Detta för att träningen hela tiden ska bli anpassad efter vilka mål man nått och vilken nivå man uppnått. De träningsformer som ingår i Runplans pass är:

 • Intervallträning
 • Backträning
 • Distansträning
 • Tröskelträning
 • Långpass
 • Avslappningspass

Intervallträningen går till så att man pendlar mellan att springa i ett lugnt och i ett högre tempo. Detta för att förbättra uthålligheten och bränna fett. Konditionen förbättras avsevärt att backträning, och korta backar får lår- och rumpmuskler att växa. Distansträning innebär att man löper långt men i ett lugnare tempo, och tröskelträning hjälper kroppen att få bort mjölksyra. Under avslappningspassen fokuserar man på själva löpstilen snarare än tempo eller tid.

Förutom löppassen tränar man även uppvärmning, styrka och stretching. Varje övning är anpassad till den fysik man som brukare har, och skulle man ha eventuella skador kommer inga skadliga övningar att ges ut. Övningarna anpassas efter vikt, ålder och andra förutsättningar.

Stretcha rätt! Runplan hjälper dig.

Få extra träningsdagar kostnadsfritt

Om man har ett Facebook-konto och väljer att dela eller gilla Runplans hemsida så bjuder de på 3 extra dagar träning. Detta kan man göra genom att skrolla ner en bit på första sidan. I mitten står det “Utveckla din löpning med personlig träning” och där under går det att gilla eller dela sidan.  

Säker betalning med SMS eller kort

Det finns olika sorters abonnemang med olika priser hos Runplan.se. Det går att välja på abonnemang från 149 kr-299 kr/månad, och kostnaden styrs av hur lång period man väljer att prenumerera på tjänsten. Vill man lägga upp en längre plan blir köpet billigare.

Avslutar man inte prenumerationen förlängs tjänsten med samma tidsperiod vid det sista datumet för perioden man skrivit upp sig för. Då drar pengarna automatiskt från det konto som man angett. Det går att avsluta abonnemanget när som helst utan bindningstid.

Tjänsten betalas med antingen SMS eller kreditkort. De allra flesta operatörer stödjer sms. De kort som går att använda vid betalningen är:

VISA
Maestro
Mastercard

Sidan är märkt med en symbol från Geo Trust Secured, vilket innebär att webbsidan och betalningsprocessen skyddas med hjälp av SSL-kryptering (Secure Sockets Layer) vilket betyder att ingen annan kan komma åt de uppgifter som man knappar in vid betalningssteget, så som kortnummer, CVV-kod och datum för kortet.

Abonnemangsbekräftelse

Så fort man tecknat ett abonnemang och betalat tjänsten får man tillgång till Runplans träningsprogram. För att kunna använda planen är det viktigt att man själv ser till att man har tillgång till internetuppkoppling. Utan internet går det inte att använda tjänsten. När betalningen är genomförd får man ett bekräftelsemejl till den e-postadress man har angett som bekräftar köpet

Reklamation hos Runplan

Om man köper en prenumeration hos Runplan och har samtyckt och accepterat köpet så bortfaller ångerrätten automatiskt. Däremot går det att höra av sig till Runplan om man mot all förmodan skulle vara missnöjd. Då måste man göra detta inom en vecka och berätta varför man vill reklamera tjänsten så kan kundservice se över frågan.

Vanliga frågor och kontaktformulär

Under “Kontakt” hittar man alla kontaktuppgifter till Runplan. Det går att fylla i sin fråga i formuläret där, med hjälp av namn, emailadress, telefonnummer och meddelande. Personalen hos Runplan återkommer så snart de läst mejlet. Det går också att läsa sig till svaret i vissa fall, genom att läsa igenom “Alla frågor och svar”, där de vanligaste frågorna och svaren finns angivna.

Rabatterad träning med kod

 1. Med en rabattkod kan du komma i form lite billigare. Börja med att kolla in våra rabattkoder på Rabattkalas.se och välj sedan den som passar just dig bäst.
 2. Den kod du vill använda klickar du på. Då dyker en ruta upp där du kan kopiera rabattkoden. Gå till Runplan.se och gå till “Bli medlem/Logga in”. Här kan du antingen logga in om du varit på sidan tidigare och registrerat ett konto, eller så gör du det nu genom att fylla i dina uppgifter. Därefter kan du logga in och på första sidan ser du de olika prenumerationsalternativen direkt.
 3. Till höger väljer du vilken prenumeration du vill ha, och därefter fyller du i din rabattkod i den lilla rutan med texten “Eventuell kampanjkod”.
 4. Klicka på “Fortsätt”. Nu kan du välja om du vill betala via SMS eller med betalkort.
 5. När du avslutat ditt köp är det bara att sätta igång. Vi önskar dig lycka till!

Hos Runplan kan man använda rabattkoder.

Omdömen för Runplan

Var den första att skriva en recension och dela med dig av dina erfarenheter med andra användare.

Skriv ett omdöme

Vi använder cookies så att du kan få den bästa servicen. Läs mer