SnoreStopper rabattkod

15%
15% rabatt på SnoreStopper-inlägg hos SnoreStopper
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 32 gånger
Villkor
Fri frakt på hela sortimentet hos SnoreStopper
Visa erbjudande
Använd 10 gånger
Villkor
Köp 2 produkter, betala för 1 hos SnoreStopper
Visa erbjudande
Använd 6 gånger
Villkor
SnoreStopper rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till SnoreStopper Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från SnoreStopper!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Hitta tillbaka till harmonin i ditt förhållande med SnoreStopper

Slipp psykisk och fysisk smärta med hjälp av SnoreStopper

Många studier, bland annat i England och Skottland, har visat att många förhållanden och äktenskap lider av den ena partens snarkningar. Gräl vid läggdags eller separata sovrum är symptom på detta. Dessutom är snarkningar inte minst farliga för hälsan eftersom det kan indikera utvecklandet av sömnapné eller diabetes. Undvik farliga och dyra operationer men få ändå tillbaka din skönhetssömn genom att satsa på en SnoreStopper. Du blir inte bara av med snarkande utan dina tänder kan också skyddas från skador som uppkommer då man gnisslar tänder. Härigenom blir du alltså inte bara fri från den psykiska smärtan av att hålla någon vaken utan också den fysiska smärtan i munnen.

SnoreStopper-skenan fungerar genom att den tar bort möjligheten för vibrationer att uppstå från din hals och tunga. Inlägget ser till att din undre käke ligger stilla och är framskjuten så att luften fritt kan passera genom dina andningsvägar.

Skandinaviska samlade krafter bakom anti-snarkprodukt

Bolaget bakom produkten SnoreStopper heter Avenue Trading ApS och är ett sam-skandinaviskt företag med huvudkvarter i Köpenhamn, Danmark, och lager i Malmö, Sverige. Förutom i Sverige och Danmark är man även aktiva i övriga europeiska länder som bland annat Dinland, Tyskland, Spanien, Frankrike, Italien och Storbritannien. Dock tar man sig hela tiden an nya marknader.

Förutom SnoreStopper-varumärket står man även bakom SelfieStickTM, NoZnore och Avenue ® hair. Man letar dock hela tiden efter nya spännande projekt att ta sig an så om du vet något ska du kontakta mail@avenuetrading.dk. Om du tycker att firman verkar spännande ska du också höra av dig till samma e-postadress eftersom man hela tiden söker med ljus och lykta efter de mest begåvade medarbetarna. Med kontor över hela Europa från Skandinavien till Spanien finns det något för alla.

Vad är SnoreStopper?

SnoreStoppern är tillverkad i termoplast och stoppas in i munnen för du ska sova. Även om produkten är massproducerad är materialet anpassningsbart och efter den första användningen har du format den enligt just din mun. Om den inte direkt skulle kännas skön går Här är den - sluta snarka-skenan!det att forma skenan med hett vatten. Även om materialet är mjuk kan det ta upp till en vecka innan du blivit van med att det finns en bit plast i din mun när du ska sova

I varje beställning kommer det med instruktionsguider och skötselråd. Detta ser till att du undviker att göra några fel även om principen är väldigt enkel. Skötselråden ser till att din snarkskena håller sig i bra skick så att du länge kan ha nytta av den.

Via SnoreStopper kan du även beställa hem resekuddar och sovmasker. De lägger du enkelt till i varukorgen när du påbörjat ditt köp. Du kan förstås läsa mer om dem genom att klicka på ”Info”.

Betala med kort eller Paypal

Din SnoreStopper betalar du smidigt med MasterCard eller Visa direkt i kassan. Det är bara att fylla i de vanliga numren och beställningen kan avslutas. Du kan också välja att kryssa i att betala med PayPal. Då flyttas du först över till PayPal där du loggar in och fixar betalningen.

Din order behandlas inom 24 timmar

Inom ett dygn efter att du har placerat in din order är din lindring på väg. Innan ditt paket når dig kan det dröja mellan tre och tio dagar. Om det efter tio dagar inte ännu heller dykt upp ska du ta kontakt med kundservice. Kom ihåg att din beställning inte skickas iväg innan SnoreStopper-teamet hittar din betalning i systemet.

Returnera till lagret i Malmö inom 2 veckor

Det första att notera när det gäller returer hos SnoreStopper är att de enbart behandlas med två veckors mellanrum. Din egen returrätt ligger också två veckor. För att kunna skicka tillbaka din produkt laddar du ner returformuläret, fyller i det, signerar det och mejlar det till lagret i Sverige. Som ämne skriver du in ditt namn. Själva returpaketet skickas till adress:

Avenue Trading Ltd.
Kantyxegatan 25
213 76 Malmö
Sverige

Innan du blir otålig över att du inte fått tillbaka dina pengar ska du notera att det kan ta upp till en hel månad innan allt har noterats i systemet och posten har kommit fram. Först när allt detta är under kontroll kommer dina pengar.

Få ett slut på grälen och spara på din kropp på samma gång

Kundservice hjälper men kolla först in hemsidan

Om du har funderingar innan eller efter ditt köp av en SnoreStopper kan du alltid höra av dig till kundservice. Det kan dock löna sig att börja med att kasta en blick på ”FAQ”-sidan där många av dina eventuella frågor besvaras, speciellt efter att du har gjort en beställning. Om du är osäker innan du bestämt dig och vill ha mer information ska du kolla in ”Dokumentation” där fakta och utlåtanden från tandläkare finns samlade. Förutom själva informationen på sidan finns det även en rad nyttiga länkar inom ämnet snarkning.

Om du ännu har obesvarade frågor vänder du dig självfallet till kundservicemedarbetarna. Du når dem enklast per e-post direkt till supportteamet för den svenska sidan. Om de inte skulle svara finns det ett nummer att ringa till Danmark för att få direkt hjälp. Du kan också ta kontakt via Facebook där du också hittar länkar till relevanta studier.

Rabattkoden läggs in på detta vis:

  1. Fyll i direkt på startsidan dina kontaktuppgifter och välj ut hur många produkter du vill köpa.
  2. Gå vidare till betalningen genom att klicka ”Köp nu”. Notera att du inte ännu förbundit dig till ett köp! Du får nu upp kassaformuläret och kan passa på att lägga till andra artiklar till din beställning.
  3. Lägg till din rabattkod genom att klicka på texten som aviserar detta. Kopiera in koden och tryck ”Använd kupong”.
  4. Gå vidare med ”Fortsätt” och välj ut ditt betalningsalternativ och ange informationen för den beroende på sättet du valt.
  5. Avsluta din beställning genom att klicka på ”Slutför Betalning”.
  6. Snart lägger sig åter friden över ditt hem och du behöver inte oroa dig över din hälsa. Njut av livet med de sparade slantarna.

Rabattkupongen ska hit

Omdömen för SnoreStopper

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8