Softskin rabattkoder och erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för maj 2020, uppdaterade och godkända.

från ett omdöme
20 %
Upp till 20% rabatt utvalda skönhetsprodukter hos Softskin
 • Ny kund:
 • Återkommande kund:
 • Lägsta ordervärde: 0 kr
Bra priser på naturlig och ekologisk skönhetsvård hos Softskin
 • Ny kund:
 • Återkommande kund:
 • Lägsta ordervärde: 0 kr
Expertråd för huden Har du funderat att sluta med kemiska hud- och hårvårdsprodukter och är orolig för hur din hud ska reagera? Hos Softskin kan du chatta och maila med hudvårdsexperter för att hitta rätt produkter. Rekommenderat av Maria - Av hela teamet
Fraktfria skönhetsprover hos Softskin
 • Ny kund:
 • Återkommande kund:
 • Lägsta ordervärde: 0 kr
Registrera dig för Rabattkalas.se nyhetsbrev och få de bästa rabattkoderna direkt till din inkorg!
 • Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
 • Avregistrering är alltid möjlig
 • Kostnadsfritt utan bindning

Ren skönhet hos Softskin

Skönhetsexperterna Softskin erbjuder ett brett sortiment av hållbara skönhetsprodukter som gör under från topp till tå. Butiken lever efter mottot att ren, strålande hud börjar med en hållbar hudrutin som är fri från skadliga kemikalier och miljöfarliga ämnen. 

I det handplockade sortimentet finns endast naturliga produkter med bra ingredienser representerade, detta oavsett om man letar efter en lyxig highlighter eller ett fuktgivande schampo. Hos Softskin kan man som kund känna sig säker på att man köper en bra produkt som inte bara utger sig för att vara naturlig, den är det också.

Från känslig hy till skönhetsbutik

Softskin startades 2006 av Anna som tidigare arbetat inom läkemedelsbranschen som analytiker. Anna tyckte att det var svårt att välja ut bra, naturliga produkter utan att vara expert på att läsa ingrediens-listor och beslöt sig för att starta en webbutik med iden att det ska vara enkelt att handla naturlig skönhet utan att bli lurad. 

Anna lider själv av känslig hud och har alltid haft ett stort intresse för ekologisk hudvård och älskar att sprida sin kunskap bland sina kunder vilket märks i butikens blogg som är lika inspirerande som informativ. Idag säljer man utvalda ekologiska märken från världens alla hörn och i sortimentet finns allt från svenska kändisfavoriten Loelle, till engelska Evolve, budgetmärket Weleda och ren lyx kosmetika från HIRO Berlin.

Teamet bakom Softskin.

Naturlig skönhet för hälsa och miljö

Idag drabbas allt fler av allergi, eksem och inflammatoriska sjukdomar och att välja ren skönhetsvård är bra både för den framtida hälsan, huden och naturen vi lever i. Produkter med naturliga ingredienser är hållbara eftersom de inte förorenar varken den egna kroppen eller vår miljö med mikroplaster och andra kemikalier som kommersiella skönhetsprodukter innehåller. Komponenter som silikoner, parfymer och parabener kan påverka hormoner och andra kroppsfunktioner negativt, vilket på lång sikt kan bidra till en sämre hälsa och hudproblem. 

Med en ren skönhetsrutin tillåter man huden att hitta sin naturliga balans vilken man sedan kan ge ett härligt glow med lyxiga skönhetsprodukter som ett läppstift från HIRO eller en skimrande kroppsolja från Evolve.

Naturlig skönhetsrutin med Softskin.

Att betala hos Softskin

Softskin erbjuder sina kunder de flesta populära betalsätten som används idag, och i butiken kan man välja om man föredrar kortbetalning, direktbetalning, Swish, faktura, Bankgiro eller betalning via PayPal. Butiken använder sig av Klarna vilket innebär att man även kan välja att delbetala en faktura om detta behövs. De betalkort som accepteras av butiken är VISA och MasterCard.

Leveranstid och frakt

När man handlar i skönhetsbutiken tar det normalt sätt 1-3 arbetsdagar att få ett paket levererat. Paket skickas ut via DHL och Posten och levereras antingen till närmsta postombud eller direkt hem i brevlådan i de fall som detta är möjligt. Väljer man grön frakt, eller så kallad ekonomifrakt tar detta upp till 8 arbetsdagar. Om en vara skulle vara slut vid beställning beställer butiken denna direkt till kundens adress, och det kan ta 1-5 arbetsdagar extra.

Returrätt och reklamation

Hos Softskin har kunden rätt att ångra eller returnera ett paket inom 14 dagar. Vid en retur behöver man kontakta kundtjänst innan man skickar tillbaka paketet. Returportot bekostas av kunden själv, men totalsumman för varorna man beställs betalas tillbaka efter det att varorna har tagits emot på butikens lager och sedan kontrolleras så att de är oanvända. Kontakta Softskin på info@softskin.se vid behov av en retur.

Om en vara är sönder eller inte uppfyller de krav som finns bör man kontakta kundtjänst vilka ger ytterligare instruktioner. I de fall varan skadats vid transport är det viktigt att anmäla detta direkt till transportbolaget.

Kundtjänst som kan skönhet

Att byta från en kommersiell skönhetsrutin till en ekologisk kan kännas svårt om man inte vet vad man letar efter. Softskins kundtjänst står mer än gärna till tjänst och ger råd så att man hittar rätt från början. Självklart kan man även höra av sig med andra frågor om sin beställning eller leverans. Man kontaktar kundtjänst på telefonnummer 040-651 20 00 eller via e-postadressen info@softskin.se. Det går även att ställa sin fråga via Facebook Messenger eller fylla i kontaktformuläret som finns online

Grönare skönhet med en rabattkod

 1. Välj ut den rabattkod som ser ut att passa ditt tilltänkta köp.
 2. Klicka på rabattkoden. Denna kopieras nu och du omdirigeras till butikens hemsida.
 3. Botanisera bland det unika sortimentet och välj ut dina favoritprodukter.
 4. När du är färdig går du till kassan och det är dags att aktivera din rabattkod.
 5. Precis under översikten i din varukorg ser du rubriken Fyll i Värdekod. Klicka här och fyll i rabattkoden innan du väljer uppdatera.
 6. Fyll i leveranssätt och de personuppgifter som efterfrågas.
 7. Slutför din beställning. Grattis! Du har nu fått mer för pengarna med en rabattkod.

Använd en rabattkod hos Softskin.

Vi använder cookies så att du kan få den bästa servicen. Läs mer