Styleshop rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för juni 2019, uppdaterade och godkända.
Upp till 80% rabatt på reasortimentet hos Styleshop
Visa erbjudande
Använd 431 gånger
Villkor
Fri frakt vid köp över 850 kr hos Styleshop
Visa erbjudande
Använd 33 gånger
Villkor
Styleshop rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Styleshop Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Styleshop!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Styleshop - mode med attityd

På Styleshop.se hittar man trendriktigt mode för killar och tjejer. Utbudet av kläder kommer från exklusiva leverantörer i Spanien, Italien och Frankrike, vilket inte bara garanterar att kläderna man kan köpa från Styleshop håller hög kvalitet, utan också besitter en viss grad av unikhet som gör att man sticker ut från mängden. På Styleshop finns t-shirts, hoodies, byxor, skor, jackor och mycket mer - allt till överkomliga priser och med goda köpvillkor. Styleshop är butiken för den som letar efter mode med attityd

Hitta unika kläder hos Styleshop.

En del av Style Group Scandinavia

Styleshop är en del av handelskoncernen Style Group Scandinavia AB, och har varit aktiva inom e-handel sedan 2004. Gänget bakom Styleshop har dock en gemensam erfarenhet av internethandel på över 20 år, något som märks i hur Styleshop sakta men säkert vuxit sig till en av de större aktörerna inom sin gebit, med över 45 000 kunder till dags dato. Företaget har sin svenska bas i Trollhättan där de både har sitt kontor och lager. Styleshops sortiment är mer eller mindre unikt i Sverige eftersom i princip ingen annan svensk leverantör säljer just de exklusiva märken som Styleshop erbjuder. 

Det senaste inom mode och trender

Styleshop erbjuder en myriad av exklusiva och moderiktiga looks för alla trendmedvetna män och kvinnor. Olika klädesplaggen finns att tillgå i shoppen:  jeans, shorts och skor och självklart jackor, t-shirts, hoodies, skjortor och mycket annat. Oavsett om man är ute efter något stilrent inför festen eller snarare har siktet inställt på något mer åt street-hållet håller Styleshop måttet. Webbutiken har inget lägre mål än att alla deras produkter ska hålla hög klass både inom det estetiska som det kvalitativa, och om man är bekant med några av deras varumärken vet man vad det innebär; här följer några av dem:

 • Zicho
 • Defend Paris
 • Proud Canadian
 • Things to Appreciate
 • Cayler & Sons
 • Freddie G 
 • Santoz Polo Club

Mode för män och kvinnor hos Styleshop.

Nyhetsbrev med inspiration

Med Styleshops nyhetsbrev får man erbjudanden och kampanjer skickade till sig per mejl några gånger i veckan. Nyhetsbrevet är fyllt med inspiration för både män och kvinnor. Man kan förvänta sig massor av bilder föreställande trendiga plagg och outfits. Det går när som helst av avregistrera sig från nyhetsbrevet, och prenumerationen är helt gratis

Styleshop på Youtube

Vill man få ett smakprov på vad Styleshop säljer för kläder i sin shop kan man ta en titt på deras Youtube-kanal. Där lägger de upp klipp och reklamsnuttar som ger en en inblick i vad företaget erbjuder för sorts mode. Här nedan är ett exempel på ett sådant klipp. 

Massvis av betalningssätt

Styleshop erbjuder många olika betalningsalternativ på sin sida. Det går att betala direkt eller i efterhand, beroende på vad man själv anser vara bekvämast. De betalningssätt som finns att välja på i checkout är: 

 • Klarna Konto
 • Klarna Faktura
 • Klarna Delbetalning
 • Kortbetalning (VISA, MasterCard, Amex) 
 • Banköverföring (med BankID)

Leverans till brevlåda eller postombud

När ens paket skickats iväg från Styleshop kan man följa dess resa via en spårningslänk. De flesta mindre paket lämnas direkt i brevlådan, men är paketet av större art brukar det avlämnas hos ett postombud för upphämtning. Det läggs hos ett postombud i närheten av där man bor så att man inte behöver ta sig så långt för att få sitt paket. Fraktkostnaden bjuder Styleshop på om man handlar för över 850 kr, annars kostar det 48 kr. PostNord har hand om alla leveranser från lager till kund. 

Bytesrätt inom 30 dagar

När man mottagit sin beställning från Styleshop följer det med en retursedel i paketet. Den kan man använda om man av någon anledning skulle vilja returnera sina saker. Etiketten ska klistras utanpå paketet, och de oanvända varorna bör ligga i en försluten påse i sin originalkartong. Paketet lämnar man in på ett postombud inom 30 dagar. Det är även bra om den delen av retursedeln som inte ska klistras på paketet, följer med innuti paketet så att företaget kan se uppgifter om artiklarna som ligger i lådan - returprocessen blir enklare då och en återbetalning kan snabbare göras. Observera att en kostnad på 58 kr tas ut om man väljer att returnera allt från sin beställning. 

Kontakta Styleshop på Messenger

Det finns många möjligheter till att kontakta Styleshop om man har några funderingar. Om man har Messenger kan man skriva där eller på deras Facebooksida. Det går också att lämna sitt telefonnummer via Messenger om man vill bli uppringd så hör kundtjänst av sig inom kort. Man kan också ta en titt under deras FAQ där svar på många av de vanligaste frågorna anges. 

Kontakta Styleshop på Messenger.

Handla billigare från Styleshop med en rabattkod

 1. Välj ut en rabattkod du vill använda för ditt köp på Styleshop. Se först till att den är aktuell med villkor som stämmer överens med det du tänkt köpa.
 2. Klicka på den kod du bestämmer dig för, den kommer då synliggöras och vi ser till att du hamnar i Styleshops webbutik. Glöm inte att kopiera rabattkoden
 3. I webbutiken handlar du som vanligt. Lägg de varor du vill köpa i varukorgen, när du inte vill handla mer går du till kassan.
 4. I din shoppingbag kan du nu skriva in din rabattkod genom att leta upp texten "Mottagit en rabattkod? Ange den här." och klicka där. Då dyker en ruta upp där du kan fylla i din rabattkod. 
 5. Tryck på "Aktivera" för att tillämpa koden. 
 6. När rabatten dragits av slutför du beställningen genom att välja betalmetod, fraktsätt m.m.
 7. Luta dig därefter tillbaka i stolen och var nöjd över att du sparat pengar med en rabattkod!

Lägg in din rabattkod i shoppingbagen.

Omdömen för Styleshop

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer