Synfel rabattkod

Upp till 40% rabatt på linser hos Synfel
Visa erbjudande
Använd 20 gånger
Villkor
Fri frakt vid köp över 700 kr hos Synfel
Visa erbjudande
Använd 249 gånger
Villkor
Synfel rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Synfel Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Synfel!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Synfel - För dig med synfel

Synfel.se är en butik som säljer linser till svenska kunder över nätet. Då affärsrörelsen är helt nätbaserad sparar Synfel massor av pengar genom att slippa betala dyra kostnader som automatiskt kommer med en fysisk butik, något som möjliggör mycket billiga linser för alla deras kunder. Synfels webbutik erbjuder alla vanliga typer av linser samt tillbehör och sol- respektive läsglasögon. Du beställer tryggt från Synfel då de innehar ett Trygg E-Handel-certifikat.

Synfel – Billiga linser sedan 2006

På synfel.se har det funnits prispressade linser att köpa sedan 2006. Deras enkla vision har alltid varit att kunna erbjuda billiga kvalitetslinser från kända märken över nätet, något som hittills resulterat i över 20 000 nöjda kunder sedan företagets start. Företaget drivs av en bifirma till European Web Lenses AB som heter Synfel Sverige. Firmans huvudkontor återfinns i Stockholm, Sverige. Utmärkta kundomdömen på bl.a. PriceRunner visar på att Synfel fortsätter att bedriva en framgångsrik verksamhet.

Prenumerera eller köp linser i Synfels webbutik

En tjänst som visat sig mycket populär hos Synfels kunder är linsabonnemang. Detta är precis vad det låter som, ett sätt som garanterar att du slipper stå utan linser när du är i behov av nya. Du kan enkelt bestämma hur ofta du vill få dem ner i brevlådan och har hela tiden full kontroll över abonnemangets löptid. Tjänsten innebär att du sparar pengar och framförallt slipper oroa dig för att du en dag inte kan se något när du måste. På Synfel.se hittar du linser av Cooper Vision, Johnson & Johnson, Ciba Vision och Bausch & Lomb, produktkatalogen utgörs av:

 • Endagslinser
 • Månadslinser
 • Dygnet-runt-linser
 • Färgade linser
 • Toriska linser
 • Tillbehör
 • Läs- och solglasögon

Genom att följa dessa steg handlar du billigare med en rabattkod från Synfel

 1. Leta fram en Synfel rabattkod från oss med villkor som lämpar sig för ditt köp.
 2. När du hittat en bra kod klickar du på den. Den görs då synlig och du hamnar på Synfels webbplats. Notera rabattkoden innan du går vidare.
 3. Med rabattkoden sparad kan du lugnt påbörja din beställning i webbutiken. När du är färdig går du till Din varukorg.
 4. Precis under dina varor finner du en blå ruta med ett vitt plustecken samt en text bredvid ”Fyll i kampanjkod”. Klicka på plustecknet och ett fält uppenbaras där du kan knappa in din rabattkod.
 5. När rabatten har dragits väljer du betalsätt och fyller i kunduppgifter för att bekräfta beställningen. Vi hoppas att du sparat mycket pengar i samband med din synkorrigering!

synfel instruktioner för rabattkod

Omdömen för Synfel

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8