Tassimo rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för juni 2019, uppdaterade och godkända.
25%
25% rabatt på Espresso hos Tassimo
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 1 gång
Villkor
25%
25% rabatt på drycker vid köp över 480 kr hos Tassimo
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 0 gånger
Villkor
15%
15% rabatt vid köp över 410 kr hos Tassimo
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 1 gång
Villkor
Fri frakt vid köp över 500 kr hos Tassimo
Visa erbjudande
Använd 36 gånger
Villkor
Gratis drycker vid köp över 350 kr hos Tassimo
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 13 gånger
Villkor
200 kr rabatt på din första och andra beställning hos Tassimo
Visa erbjudande
Använd 18137 gånger
Villkor
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Tassimo Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Tassimo!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Tassimo – Kaffedrickarens dröm

Morgonkaffet, finns det något viktigare? Såklart inte, med tanke på att det blir zombieläge varje gång man missar den. Tyvärr blir det ju så ibland, när man till exempel vaknar och till sin fasa upptäcker att man försovit sig till det där viktiga mötet, inte hinner man då kanske ställa sig och brygga kaffe. Om du vill slippa att köpa en slaskig historia på Pressbyrån runt hörnet kan du ta och fundera över om Tassimo kanske har någon maskin som kan underlätta din vardag. De säljer nämligen praktiska kaffemaskiner som med enkla kaffeportioner brygger en kopp kaffe på under minuten. Du hittar allt från cappuccino till varm choklad och te i deras sortiment. Överväg ett besök hos dem för att undvika de där slöa dagarna på jobbet.

Tassimo – Missa aldrig en kopp igen

Sedan 2010 erbjuder Tassimo sina tjänster till Sveriges varmdrickande intressenter. Affärsidén kretsar kring kaffemaskiner med så kallad T-Disc-teknik. Först och främst ska förtydligas att deras maskiner är utvecklade av Bosch, därmed kan man räkna med kvalitetsprodukter. Maskinerna fungerar som så att du lägger in en T-Disc från valfritt favoritkaffemärke som till exempel Gevalia eller Carte Noir och därefter trycker du på en knapp och en perfekt kopp kaffe, örtte eller choklad kommer ut på momangen. Tack vare Tassimos patenterade Intellibrew-teknik används bara exakt den mängd vatten och energi som behövs för att skapa din kopp med varm vätska. Det är miljövänligt och energisparande. Som grädden på moset är alla förpackningar återvinningsbara, detta till följd av ett nära samarbete med TerraCycle. Tassimo är sedan 2014 ett varumärke inom företaget Jacobs Douwe Egberts (JDE) som grundats av kaffeföretagen från Mondelez International och D.E. Master Blenders 1753 för att ytterliga förstärka sin dominans på kaffemarknaden. I Sverige går bolaget under namanet Jacobs Douwe Egberts S.E. AB.

Inte bara för kaffedrickare

I Tassimos webbshop hittar du kaffemaskiner och alla drycker du kan tänka dig i form av så kallade T-Discs. Maskinerna som tillverkas av Bosch uppgår till nära 30-talet, och kommer i allt från klassiska svarta utföranden till mer färgglada varianter. Priserna varierar från runt 700 till 2000 kr. När det kommer till dryckesdepartementet finns det förstås ännu mer att välja på. Dryckerna som kommer i så kallade T-Disc-utföranden har tagits fram av de populäraste bryggmärkena och inkluderar vanligt svart kaffe, cappuccino, latte, espresso, koffeinfritt, en mängd olika teer som Earl Grey, citron och ört. För de där myskvällarna finns dessutom choklad och den spännande Oreo-smaken, som ska smaka precis som kakan. Dessa märken står för utbudet:

 • Gevalia
 • Carte Noire
 • Jacobs Krönung
 • Kenco
 • Twinings
 • Marabou
 • Milka
 • Suchard

Rabattkod kommer innebära ett billigare köp

 1. Välj först ut den rabattkod du känner är lämplig.
 2. För att synliggöra koden måste du sedan klicka på den.
 3. Klicket kommer omdirigera dig till webbutiken.
 4. När du bestämt dig för vad du vill köpa öppnar du varukorgen.
 5. Fyll i din kod i rabattkodsfältet och tryck "Spara".
 6. Gå vidare till kassan och tryck hem ordern.
 7. Grattis till billigare kaffe.

Använd en rabattkod - det är simpelt och smart

Omdömen för Tassimo

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer