Teknikmagasinet rabattkoder och erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för september 2019, uppdaterade och godkända.

Upp till 60% rabatt på reasortimentet hos Teknikmagasinet
Fri frakt vid köp över 299 kr hos Teknikmagasinet
Utlöpta rabattkoder
Var vänlig vänta
30% rabatt på elscooter, kickbike och andra åkdon hos Teknikmagasinet
Upp till 50% rabatt på utvalda gaming-produkter hos Teknikmagasinet
Upp till 70% rabatt på hela sortimentet hos Teknikmagasinet
15 %
15% rabatt på gaminprylar hos Teknikmagasinet
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabatt på hela sortimentet hos Teknikmagasinet
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Upp till 25% rabatt på gaming hos Teknikmagasinet
Upp till 50% rabatt hos Teknikmagasinet
200 kr rabatt på DJ-lurar hos Teknikmagasinet
350 kr rabatt på singelrotorhelikopter hos Teknikmagasinet
100 kr
100 kr rabatt på canvaskategorin hos Teknikmagasinet
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt på canvastavlor hos Teknikmagasinet
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
30 %
30% rabatt på Bluetooth-stektermometer hos Teknikmagasinet
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt på framkallning hos Teknikmagasinet
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15 %
15% rabatt på förstoringar hos Teknikmagasinet
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15 %
15% rabatt på väggdekorationer hos Teknikmagasinet
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15 %
15% rabatt på fotopresenter hos Teknikmagasinet
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt på fotomuggar hos Teknikmagasinet
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
60 kr
60 kr rabatt på Cewe-fotobok Stor hos Teknikmagasinet
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt på kvadratisk fotobok hos Teknikmagasinet
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Upp till 50% rabatt på utvalda produkter hos Teknikmagasinet
20 %
20% rabatt på fotochokladkalender hos Teknikmagasinet
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabatt på alla tangentbord hos Teknikmagasinet
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
45 kr
45 kr rabatt på Cewe-fotobok hos Teknikmagasinet
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Registrera dig för Rabattkalas.se nyhetsbrev och få de bästa rabattkoderna direkt till din inkorg!
 • Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
 • Avregistrering är alltid möjlig
 • Kostnadsfritt utan bindning

Teknikmagasinet – Meningen med livet

Det unika i Teknikmagasinets affärsidé är den snillrika kombinationen av både hobby- och teknikbetonade produkter. Tricket fungerar verkligen och man är ett känt varumärke i både Sverige och övriga delar av Norden. Vidare satsar man på att kunna erbjuda sina kunder de allra billigaste priserna då de väljer att utföra sina beställningar online. Man är också angelägna om att ständigt kunna serva sina konsumenter på bästa sätt och därför är man ständigt tillgängliga genom olika kanaler.

Varenda TM-kund, stor som liten, skall alltid känna sig välkommen och bli helt nöjd.“

I december 1989 slogs dörrarna upp till den första Teknikmagasinet-butiken i Stockholm, Skärholmen. Sedan dess leds man ännu på vägen av grundare Jannis Östlund som under sig har cirka 500 medarbetare. I dagsläget har man över 30 butiker i Sverige och fler är ständigt på kommande. Förutom sin verksamhet i Sverige och på nätet har man också butiker i Norge, för tillfället 12 butiker, och i Finland med 6 butiker (maj 2015).Grundare och VD Jannis

Man blev den första inom sitt slag med att erbjuda 2 års garanti på sina produkter redan 1993. För att tillgodose alla önskemål och frågor har man förutom vanlig kundtjänst även en serviceavdelning som kan hjälpa med bland annat garantifrågor. För specifika frågor om beställningar har man dessutom också en speciell orderavdelning. Slutligen med ett sådant stort och brett sortiment har man självfallet också en egen stor lageravdelning. För att allt ska gå så smidigt som möjligt finns alla delar av företaget lokaliserade vid huvudkontoret i Järfälla, nordväst om Stockholm.Tekniken rullar framåt

Webbutiken – Kul och förmånligt inom hobby och teknik

Teknik och åter teknik är huvudtemat för webbutiken precis som namnet anspelar på. Här hittar du följande teknikkategorier:

 • Dator & TV-spel
 • El & batteri
 • Ljud & bild
 • Mobilt & telefoni
 • Surfplattor & tablets
 • Radiostyrt

De verkligt teknikbetonade kategorierna utvidgas med ett nästan lika brett utbud av hobbyprylar och annat kul som:Här finns tillbehör för de flesta prylarna

 • Erotik
 • Foto & video
 • Hem & hushåll
 • Kroppsvård
 • Leksaker & gadgets
 • Maskerad & party
 • Musik
 • Skytte & luftvapen
 • Snus
 • Sport & fritid
 • Ätbart

Varje huvudkategori är ytterligare smidigt indelad i en rad underkategorier. Om du inte vet exakt vad du är ute efter men vet vad du behöver det till kan du gå igenom menyn ”Tillbehör till” och där leta bland tillbehör och add-ons för allt från mobiltelefoner och surfplattor till rakapparater och spelkonsoler. De mest efterfrågade kategorierna finns också samlade under rubriken ”Populära kategorier” och här finns bland annat ”Coola gadgets”.

Som hjälp på vägen att hitta det du behövde, eller kanske oftare det du inte visste att du behövde finns det en ytterligare en rad tematiska kategorier att spana in. För dig som undrar vad alla andra beställer är sektionen ”Mest besökta produkter” väldigt relevant. Om du istället är intresserad av de senaste trenderna klickar du in på ”Hett just nu”.

Förutom teknik- och hobbyprylar kan du i alla Teknikmagasinet-butiker köpa minuter till ditt kontantkort eller ladda ditt Spotify-konto med mer månader.

Få reda på det senaste från Teknikmagasinet

För att hålla koll på det senaste finns det en rad olika alternativ att välja på. Produktkatalogen utkommer 2 gånger per år i mer än 2 miljoner exemplar och når på så vis runt 3 miljoner läsare. Om du vill få info oftare än så kan du beställa nyhetsbrevet som regelbundet förser dig med senaste nytt. Här finns utannonseras också ofta tävlingar med fina priser.

Här hittar du Teknikmagasinet på webben

Med över 50,000 följare på Facebook är det tydligt att det är här som man främst hittar nyheter och bilder från Teknikmagasinet annanstans än på deras hemsida. Här kan också du som användare och köpare posta dina funderingar kring dina inköp. För de snabba nyhetsglimtarna är Twitterkontot dit du ska vända dig och det gör över 500 personer redan så du kan också bli en av dem. Den visuellt bildberoende styr blickarna mot Instagram där Teknikmagasinet också förstås finns representerade. Slutligen för full stimulans av alla sinnena ska du kolla in utbudet med YouTube-videor. Bland videorna finns både mer informativa och mer humorfyllda inslag för att tillfredsställa alla sinnen.

Teknikmagasinet tänker på sin omvärld

Man har inom företaget inte bara en passion för teknik och hobby utan man bryr sig också om världen som vi lever i. Man samarbetar därför med en rad olika välgörenhetsorganisationer. Mest stöder man Världsnaturfonden (WWF) som man är vänföretag med och också väljer att stödja genom företagsgåvor flera gånger i året. Ytterligare stödjer man det viktiga och tunga arbetet som Läkare utan gränser utför i världens drabbade kris- och krigszoner.

Butiksjobb finns också hos Teknikmagasinet

Bli en del av Teknikmagasinet

Om du är intresserad av en ny karriär erbjuds detta på olika sätt. Du kan till exempel jobba i butik, antingen som säljare eller som butikschef. Dessutom finns det jobb på lagret i Järfälla om du är över 18 år och dessutom innehar ett truckkort går det ännu smidigare. Slutligen kan du också välja att rikta in dig på ett jobb vid huvudkontoret som också det ligger i Järfälla.

Med tanke på Teknikmagasinets sortiment är det inte så konstigt att den rätta TM-andan inkluderar:

 • Humor
 • Service
 • Gemenskap

En vanlig dag på kontoret hos Teknikmagasinet:

Rabattkoder – Så lätt går det till att använda dem:

 1. Då du bestämt dig för att teknik- eller hobbylagret behöver en påfyllning tittar du först in till Rabattkalas för att kontrollera om inte din hamstring kan bli lite billigare.
 2. Välj noga bland rabattkoderna så att du vet deras villkor och om det passar för det du har tänkt på.
 3. Från Rabattkalas kommer du direkt till webbshoppen och då får du också med dig den fullständiga koden.
 4. I själva näthandeln letar du på som vanligt tills du hittar något som ropar ”Köp!”. Då klickar du helt enkelt på ”Köp” och varan placeras i din kundkorg.
 5. För att betala dina inköp klickar du på ”Till kassan” högst upp till höger.
 6. I kassan kan du välja mellan profilerna ”Privatkassa”, ”Företagskassa” och ”Inloggningssida”. Namnet säger ganska långt vad det handlar om och vilken flik du ska välja.
 7. Oavsett av vilket alternativ du väljer kommer du att ombes att fylla i information om frakt, betalningsalternativ och leveransadress. Ytterligare kan du också välja att skicka med ett meddelande med din order.
 8. Det är också i det första kassafältet som du hittar den lilla blåa texten ”Har du en kampanjkod? Klicka här!”. För att hitta rabattkodsfältet följer du helt enkelt uppmaningen. Du klistrar in din kod i rutan som dykt upp och klickar därefter på ”Använd” för att göra just det.
 9. Du avslutar sedan ditt köp genom att klicka på ”Skicka beställning” längst ner på sidan. Beroende på din valda betalningsmetod kommer du antingen att vara färdig nu eller ännu tas över till någon betalningssida.
 10. Så lätt som en plätt var det att utnyttja din rabattkod och spara lite kosing.Inköpet fixar du billigare på detta vis
Omdömen för Teknikmagasinet

Var den första att skriva en recension och dela med dig av dina erfarenheter med andra användare.

Skriv ett omdöme

Vi använder cookies så att du kan få den bästa servicen. Läs mer