Tillskottsvaruhuset rabattkod

50% rabatt på massvis av varor hos Tillskottsvaruhuset
Visa erbjudande
Använd 1 gång
Villkor
Köp billig hälsokost hos Tillskottsvaruhuset
Visa erbjudande
Använd 5 gånger
Villkor
Tillskottsvaruhuset rabattkoder som löpt ut Läs mer

Missa aldrig en rabattkod från Tillskottsvaruhuset!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Få en energirik start på dagen

Många tycker om att vakna upp och känna sig full av energi och motivation. För att kropp och själ ska må bra gäller det att man lever ett aktivt och hälsosamt liv, men en viktig spelpjäs är också en sund kost och ett lagom intag av vitaminer. Tillskottsvaruhuset säljer hälsotillskott till personer runt hela landet som vill främja sitt välmående. Naturliga vitaminer och mineraler, produkter för viktminskning och proteintillskott, men även superfood och rawfood går att införskaffa till ett förmånligt pris hos Tillskottsvaruhuset.

Nyttigt och gott hos Tillskottsvaruhuset.

Norrländsk hälsokost för ett sunt leverne

Kosttillskott och livsmedel säljs hos Tillskottsvaruhuset sedan 2016. Bakom butiken står företaget Delightful AB, där även Delightful Hair ingår, som är en online shop som säljer hårvård och förlängningar. Huvudkontoret befinner sig i Umeå i norra Sverige. Företaget skickar ut paket till alla delar av Sverige, 5 dagar i veckan. Målgruppen är män och kvinnor i alla åldrar som månar om sin hälsa och siktar på att leva ett sunt och hälsosamt liv med vitaminer, träning, proteiner och tillskott.

Hälsokost för den som vill leva ett sunt liv.

En webbutik full av nyttigheter

Tillskottsvaruhuset är fullproppat med nyttigheter för den som vill boosta immunförsvaret, få mer energi eller bara leva mer hälsosamt.  Alla produkter är indelade i olika grupper på hemsidan för att det ska bli enklare för besökarna att hitta det de söker. Grupperna ser bland annat ut såhär:

 • Antioxidanter
 • Förkylning och immunförsvar
 • Hud, hår och naglar
 • Livsmedel
 • Muskler och leder
 • Sömn och rogivande
 • Träning
 • Viktminskning
 • Vitaminer och mineraler

Under varje grupp kan man hitta flera olika produkter, och det står också information angiven under varje rubrik om man skulle vilja läsa mer om ett visst ämne eller en speciell kategori.

Massvis av produkter som stärker hälsan finns i tillskottsvaruhusets online-butik.

Bli prenumerant

Kikar man in under “Nyhetsbrev” finns det fält där man kan fylla i sin mejladress, sitt namn och efternamn. Gör man det blir man prenumerant av tillskottsvaruhusets nyhetsbrev. På samma sida lite längre ner går det också att skriva in sin mejladress om man vill att prenumerationen ska upphöra. Det kostar ingenting att prenumerera på nyhetsutskicket, och man kan när som helst gå in på sidan och avregistrera sin e-post. 

Svea Ekonomi, kort eller PayPal

Svea Ekonomi har hand om fakturor hos Tillskottsvaruhuset. Har man frågor gällande en faktura är det därför dem man bör kontakta, och det gör man på telefonnummer 08-514 931 13.  Skulle man vilja göra en beställning till en annan adress än den man är folkbokförd på går det inte att välja faktura. De betalningsalternativ som finns på Tillskottsvaruhuset.se är:

 • Faktura
 • VISA
 • Mastercard
 • PayPal

Gratis och spårningsbar frakt

När man gör en beställning där summan överstiger 199 kr får man frakten gratis hos Tillskottsvaruhuset. Gör man beställningen innan kl. 16.00 på en vardag skickas produkterna redan samma dag, vilket innebär att man i de flesta fall har paketet dagen därpå.

Den generella leveranstiden är 1-2 arbetsdagar. På helger skickas inga paket ut. Postnord står för leveransen, och paketet går att spåra med hjälp av spårningslänken som kommer med i det bekräftelsemejl man får efter att ha gjort en beställning. Paketet går att hämta ut på ett av postens uthämtningsställe med kolli-ID och en giltig legitimation.

Returnera paket kostnadsfritt

Distans- och hemförsäljningslagen säger att man alltid har 14 dagars ångerrätt vid köp på nätet, och detta gäller givetvis även hos Tillskottssvaruhuset.se. Dagen man har hämtar ut varorna börjar också ångerfristen att gälla. De produkter som klassas som läkemedel och hygienartiklar täcks dock inte av denna lag och går därför inte att returnera.

Vill man skicka tillbaka en vara lägger man den i sin orginalförpackning med en lapp där man anger namn, e-postadress och grund till retur, och sedan skickar man den till:

Delightful AB
Gräddvägen 13
906 20 Umeå

Det är gratis att skicka tillbaka varor till tillskottsvaruhuset förutsatt att man använder sig av deras returformulär. Detta får man tag på genom att mejla kundtjänst på  support@tillskottsvaruhuset.se.

Hitta svar i FAQ eller kontakta kundtjänst

Om man vill kan man läsa igenom vanliga frågor och svar när man undrar över någonting. De mest ställda frågorna gällande leverans, returer,  fakturor, ångerrätt och bytesrätt anges med tillhörande svar. Hittar man inte svaret man söker på denna sida går det också att mejla Tillskottsvaruhuset på support@tillskottsvaruhuset.se. Svar får man oftast inom 12 timmar om man skickar mejlet dagtid på en vardag. Det går också att fylla i ett kontaktdokument på tillskottsvaruhuset.se eller här

Gå inte miste om en rabattkod

 1. För att spara pengar när du handlar hälsotillskott bör du ta en titt på Rabattkalas.se. På vår sida kan du se alla rabattkoder som är giltiga hos Tillskottsvaruhuset, och den du vill använda är det bara att klicka på.
 2. En ruta dyker upp där du ser koden. Kopiera, skriv av eller lägg på minnet. Vi rekommenderar dock något av de två första alternativen.
 3. Gå till www.tillskottvaruhuset.se och lägg de artiklar du vill köpa i varukorgen. När du har handlat klart går du till betalningssteget genom att trycka på “Kassan” som finns uppe i högra hörnet.
 4. I kassan skriver du in alla nödvändiga uppgifter för att posten ska kunna leverera paketet till rätt adress eller uthämtningställe. Du kan också ange din rabattkod i detta steg.
 5. Under leveransalternativen finns en rad där det står “Presentkort eller rabattkod”. Tryck där, kopiera in koden och Aktivera. Vips så har du sparat på ditt köp!

Använd en rabattkod på www.tillskottsvaruhuset.se så sparar du stålar.

Omdömen för Tillskottsvaruhuset

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8