TitanOptik rabattkod

Fri frakt på hela sortimentet hos TitanOptik
Visa erbjudande
Använd 196 gånger
Villkor
Nöjdhetsgaranti hos TitanOptik
Visa erbjudande
Använd 5 gånger
Villkor
TitanOptik rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till TitanOptik Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från TitanOptik!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

TitanOptik kan det här med bågar

TitanOptik – Glasögonbågar och linser av högsta kvalitet

För en komplett optiker på nätet behöver du inte leta längre än till TitanOptik. Visserligen har alla internetbaserade optiker den begränsningen att de inte kan erbjuda synundersökning framför datorn, men å plussidan så kan de erbjuda betyligt större och betydligt billigare sortiment av både bågar och linser till dig som önskar. TitanOptik tillhör dessutom den skaran av webbutiker som vågar sticka ut från konkurrensen och erbjuda ett personligt präglat sortiment som i det här fallet innebär ett stort urval av titanbågar av absolut toppkvalitet, dessa erbjuds sida vid sida med bågar från kända varumärken, barnbågar, solglasögon och linser – allting naturligtvis i en uppsjö av olika subkategorier. Dessutom kan du självklart boka en synundersökning via deras webbutik, du kan bara inte få den ned i brevlådan som med allt annat de erbjuder.

TitanOptik – Över 20 års erfarenhet

TitanOptik startade sin bana inom optikbranschen som optikbutik på Södermalm i Stockholm för över 20 år sedan. Då precis som nu skulle fokus ligga på att erbjuda kvalitetsbågar av en stor mängd olika varianter med särskild tyndpunkt på bågar av titanium samt unikt designade bågar till överkomliga priser. Titanium lämpar sig ypperligt som bågar då de är ett både lätt och hållbart material, därav också namnet TitanOptik. Företaget  bedriver även sedan flera år tillbaka återförsäljning av bågar på nätet, där du kan botanisera runt fritt bland deras över 3000 olika skapelser från kända och mindre kända varumärken.

Titaniumbågar, linser och allt däremellan

Oavsett vad du har för synåkomma kan du vara säker på att du hittar något korrigerande hjälpmedel må det vara toriska, endags-, eller månadslinser – eller om du föredrar glasögon: titanbågar, plast-, märkes- eller bara mycket färgglada bågar. TitanOptik lovar såväl fascinerande design som bra kvalitet, högbrytande glas som både är lätta och tunna, samt glas som på begäran både kan behandlas med antireflex, hårdyta samt vatten och smutsavvisande procedurer.  Även den som inte har problem med synen TitanOptiks butik pÃ¥ Södermalm i Stockholmkan här med fördel införskaffa sig några gedigna solglasögon även dem i mängder av olika utföranden, och naturligtvis även med slipat glas om man så önskar. Här följer en del av deras märken:

 • Carrera
 • Björn Borg
 • OXYDO
 • Skaga
 • Peak Performance
 • Pierre Cardin

Såhär enkelt sparar du pengar med en rabattkod

 1. Titta ut en schysst rabattkod för TitanOptik här på Rabattkalas.
 2. När du bestämt dig för vilken klickar du på den.
 3. Klicket kommer göra värdekoden synlig, samt omdirigera dig till webbutiken.
 4. Välj ut vad du vill köpa hos TitanOptik och gå därefter till kassan.
 5. I Kassan kommer du se ett fält som heter Kampanjkod, där fyller du i rabattkoden.
 6. När rabatten har dragits kan du klicka iväg ordern.
 7. Var nu glad över att du inte bara snart kan se bättre, men även har en tjockare plånbok än tänkt.

I den röda ringen är det meningen att du ska fylla i din rabattkod

Omdömen för TitanOptik

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8