Tretti rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för mars 2019, uppdaterade och godkända.
30%
30% rabatt på utvalda varor hos Tretti
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 92 gånger
Villkor
Upp till 35% rabatt på diskmaskiner hos Tretti
Visa erbjudande
Använd 184 gånger
Villkor
Fri frakt på hela sortimentet hos Tretti
Visa erbjudande
Använd 514 gånger
Villkor
Tretti rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Tretti Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Tretti!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Tretti - webbutiken med prispressade vitvaror och hushållsprodukter

Det flerfaldigt prisbelönta företaget Tretti säljer hushållsapparater och vitvaror via internet. Eftersom företaget i stort sett helt och hållet bedriver sin verksamhet via nätet undviker de vanliga kostnadsfällor som hyror för butikslokaler, extra personal samt dyra kostnader inom försäljning och butiksexponering – och det betyder billigare produkter för alla kunder som besöker tretti.se. Förutom ett mer eller mindre komplett utbud av vitvaror finner du även hushållsapparater, artiklar för personvård, badrumsprodukter, saker för hem och trädgård, hemelektronik och mycket mer i deras enorma sortiment.

Tretti, en del av CDON Group

Sedan 2004 har Tretti.se varit en portal på internet att handla vitvaror och hushållsartiklar från. Företaget börsnoterades under namnet Tretti AB året därpå, och förblev noterat tills det köptes ut från börsen 2011 av bolagsgruppen CDON Group. Tretti blev i samband med det en del av Nordens största e-handelskoncern. Webbutiken Tretti är flerfaldigt prisbelönad, och då utmärkelserna snart är dryga tjugotalet är det ingen idé att lista samtliga av dem, men kort kan nämnas att Tretti utsetts till Årets e-handlare” av PriceRunner sju år i rad, fått utmärkelsen ”Årets kundupplevelse” under Nordic eCommerce Awards 2011 samt fått pris för Bästa e-handelsplats på Web Service Awards år 2009 respektive 2010. Utan att säga mer låter vi priserna själva tala för verksamhetens historik.

Det här köket kan du införskaffa hos Tretti - om du har mycket pengar d.v.s.

Allt praktiskt för hemmet på ett och samma ställe

Många har till dags dato haft tillfredsställande kundupplevelser när de adderat nya, praktiska tillskott till sina hem. Trettis hemsida är utformad på så vis att den ger en mycket klar överblick över sortimentet, och det är lätt att hitta det du är ute efter genom ett par enkla musklick. Sortimentet innehåller allt som allt över 9000 olika produkter av en mängd välkända märken. Tretti säljer först och främst vitvaror och hushållsapparatur, och har därför störst mängd produkter inom dessa områden, men produktkatalogen utvidgas kontinuerligt med varor inom domäner som hemelektronik, hem och trädgård, personvård m.m.. I webbutiken finner du bland annat:

 • Dammsugare
 • Köksredskap
 • Diskmaskiner
 • Frysar
 • Kylskåp
 • Spisar
 • Tvättmaskiner
 • Badkar
 • Golvvärmare
 • Hårfönar
 • Datalagringslösningar

Spara när du handlar från tretti.se med en rabattkod:

 1. Gå igenom de aktuella rabattkoder vi erbjuder och välj en som passar ditt köp – kontrollera villkoren för koden så att den gäller för ditt handlande.
 2. När du valt ut en bra rabattkod klickar du på den. Den görs då synlig och vi omdirigerar dig till tretti.se.
 3. Kopiera rabattkoden och shoppa därefter på webbplatsen utan konstigheter.
 4. När du är nöjd och gått till kassan får du möjlighet att använda rabattkoden. Klicka på texten Kampanjkod? och ett fält där du kan mata in koden synliggörs. Skriv in rabattkoden.
 5. Fyll därefter i resten av de efterfrågade uppgifterna och slutför beställningen. Njut nu av ditt rabatterade inköp.

tretti rabattkoder nyttjas enligt följande

Omdömen för Tretti

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer