Uffes Saker och Ting rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för maj 2018, uppdaterade och godkända.
20%
20% rabatt vid köp över 400 kr hos Uffes Saker och Ting
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 558 gånger
Villkor
15%
15% rabatt vid köp över 300 kr hos Uffes Saker och Ting
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 100 gånger
Villkor
10%
10% rabatt vid köp över 200 kr hos Uffes Saker och Ting
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 109 gånger
Villkor
Glad Mors Dag!
Prylar från 10 kr hos Uffes Saker och Ting
Visa erbjudande
Använd 12 gånger
Villkor
Fri frakt på hela sortimentet hos Uffes Saker och Ting
Visa erbjudande
Använd 180 gånger
Villkor

Missa aldrig en rabattkod från Uffes Saker och Ting!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Allt onödigt som du behöver

”Allt onödigt som du behöver” - så lyder parollen hos Uffes Saker och Ting. Och det stämmer väl överens med vad detaljhandelsföretaget kan erbjuda i sin butik. Webbutiken säljer nämlingen prylar efter att de antingen blivit importerade eller inköpta från andra butikers överskottslager, samt från konkurslager. De låga inköpspriserna innebär att produkterna kan säljas mycket billigare än hos många andra butiker. Varje produkt granskas noga och företaget kan på så sätt försäkra att varorna håller en viss kvalitet. Uffes Saker och Ting är en plats för medvetna konsumenter att fynda.

Prylar hos Uffes Saker och Ting.

Så tog verksamheten fart för Uffes saker och Ting 

Webbutiken som idag säljer prylar till hem i Sverige, Finland, Norge och Danmark började sin resa 2010 i Västerås med en entreprenör som tidigare hade handlat på diverse köp- och sälj-sajter men nu ville ta det ett steg extra och starta en enskild firma. Denna entrepenör var Uffe Rodin som butiken är döpt efter. Uffes Saker och Ting är kända för att ge en personlig och snabb service till sina kunder. Fokus ligger på effektivitet och kundnöjdhet. 

Fyllt med prylar i Uffes sortiment

På Uffes Saker och Ting hittar man ett brett sortiment av just precis allt onödigt nödvändigt som man behöver. Det kan handla om alltifrån en USB-kabel till smink eller mobiltillbehör. Oftast finns produkterna i en stor variation av färger, modeller och med olika funktioner. Det går enkelt att navigera sig fram efter kategori och underkategori då det följer en beskrivning för varje produkt om hur man använder den. I bland annat följande kategorier kan man fynda loss:

 • Alla varor
 • Barn
 • Djur
 • Hem & Hushåll
 • Ipad
 • Mobil & Tillbehör
 • Smink
 • Smycken & Accessoarer
 • Väska

Onödiga prylar som du inte visste du behövde hos Uffes Saker och Ting.

Uffes Facebook och Instagram

På både Facebook och Instagram hittar man Uffes Saker och Ting. Här kan man följa med i av som är nytt i butiken, vad för produkter det går att köpa och ta del av särskilda erbjudanden och kampanjer. Det går också att delta i tävlingar emellanåt med fina priser.

Betala prylarna med Klarna 

Uffes saker och ting går att betala på flera vis. Klarna har hand om check-outen i butiken och därför är följande betalningsmetoder tillgängliga: 

 • Klarna Konto
 • Klarna Faktura
 • Direktöverföring
 • VISA
 • MasterCard 
 • American Express

Produkter skickas fraktfritt från lagret

Att få sina varor levererade från Uffes Saker och Ting går snabbt. 1-3 vardagar tar det tills man har varorna efter att man gjort en beställning i butiken. Alla varor skickas fraktfritt som brev oavsett beställningsvärde. 

Reklamation och retur

Hos Uffes Saker och Ting har man 3 års rätt till att reklamera en vara. Har en produkt gått sönder på grund av ett fabriksfel går det att skicka tillbaka varan och få pengarna tillbaka. Vid en reklamation ska man alltid kontakta säljaren innan man gör en retur. Vill man bara returnera en vara som inte är använd går det att göra detta inom 14 dagar från att man fått sitt paket. Returen betalas av kunden själv. 

Fråga Uffe om saker och ting

Skulle det dyka upp någon fråga gällande en produkt, en redan lagd order, en retur eller leverans kan man enkelt kontakta Uffe. Har man redan gjort en beställning är det bara att svara på mejlet och ställa sin fråga, annars går det bra att kontakta butiken via deras kontaktformulär.  

En rabattkod hjälper dig spara hos Uffes Saker och Ting

 1. I jakten på billiga prylar väljer du en av Rabattkalas rabattkoder hos Uffes Saker och Ting.
 2. Tryck på den rabattkod du vill använda för att bli omdirigerad till Uffes Saker och Tings hemsida.
 3. Se till att kopiera eller skriva ned koden.
 4. Inne i webbutiken väljer du det du vill köpa. Lägg produkterna i din varukorg och tryck sedan på "Kassa" längst ner till höger i det gula fältet.
 5. I kassan ser du nu din beställning. Nere till vänster kan du nu ange din rabattkod. När du är klar trycker du på ”Lägg till”.
 6. Uppge fraktsätt, adress och betalningsmetod. Bekräfta köpet och slutför din beställning genom att klicka på ”Slutför köp” längst ned på sidan. 

Rabattkoder hos Uffes Saker och Ting kan läggas till i kassan.

Omdömen för Uffes Saker och Ting

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer