Vinyla Hem rabattkod

Skapa din egen design hos Vinyla Hem
Visa erbjudande
Använd 0 gånger
Villkor
Fri frakt vid köp över 499 kr hos Vinyla Hem
Visa erbjudande
Använd 207 gånger
Villkor
Vinyla Hem rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Vinyla Hem Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Vinyla Hem!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

En värld av dekor hos Vinyla Hem    

Den internetbaserade butiken Vinyla Hem är ett relativt nystartat företag som drivs av Guava AB. Vinyla Hem vill inspirera sina kunder på samma sätt som kunderna inspirerar butiksverksamheten. En verksamhet som handlar om självhäftande dekoration till försäljning på nätet, en internetbaserad idé som fått gensvar från internethandlande hem. Väggdekoren fungerar som ett detaljerat inslag och ger unikt utslag. Vinyla Hem erbjuder kvalitativ dekor, levererar fraktfritt inom Sverige och tar inte ut någon avgift på betalning med faktura.  Vinyla Hem är certifierad e-handlare hos Trygg E-Handel. 

En webbutik på framfart

Det som idag kommit att bli Vinylahem.se började sin resa inom köp- och säljsajten Tradera år 2008. Efter en oväntad framgång bestämde sig entreprenörerna bakom företagsidén att lansera en egen hemsida 2009. Det tog inte lång tid för Guava AB, ägare till Kidelin.se, Barnkläder.se och Strumphuset, att köpa upp Vinyla Hem, och den självhäftande dekoren kunde fortsätta sin resa.

Vinyla Hem dekor tillgänglig i webbutiken

Ett utbud som sätter fart på idéerna

Vinyla Hem erbjuder ett stort utbud av väggdekor, det kan handla om en text, bilder eller enstaka ord som utformas med stil och färg. Man kan få dekortext på tre olika språk; svenska, engelska och latin. Det finns olika bårder anpassade för olika typer av rum. Förutom väggdekor finns det även fönsterfilm, dekorplast och kakeldekor att välja bland. Utöver webbutikens egna texter och stiler på texter så kan du även utforma din egen dekor under fliken Egen design där du kan skriva din egen text, välja färg eller välja utseendet på en font.  Bestämmer du dig för att handla med inspirerande dekor, ska du passa på att handla rabatterat. 

Ta hjälp av Rabattkalas rabattkoder och spara nästa gång du dekorerar

  1. På Rabattkalas rabattportal väljer du bland de olika rabattkoderna. Se till att kodens giltighet överensstämmer med just ditt köp.
  2. Tryck på koden efter att du funnit en lämplig för ditt köp, du blir då omdirigerad till Vinyla Hems webbutik.
  3. Anteckna din kod så att du vid senare tillfälle kan ange den.
  4. När du är färdig med att välja väggdekor/er trycker du på ”Gå till kassan”. Här ska du söka efter texten ”Presentkort” för att öppna det tomma fältet där du kan ange din rabattkod. Rabatten dras av från ditt totala belopp med OK.
  5. Gå vidare med din betalning genom att ange alla dina uppgifter som behövs och välj fraktsätt.
  6. Rabattkalas hoppas att rabattkoden kunnat hjälpa dig till ett smartare köp hos Vinyla Hem. 

 

Hos Vinyla Hem är det presentkortsfältet som också gäller för rabattkoder.

Omdömen för Vinyla Hem

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8