VitaPost rabattkod

Fri frakt vid köp över 100 kr hos VitaPost
Visa erbjudande
Använd 0 gånger
Villkor
Cyber Weekend
VitaPost rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till VitaPost Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från VitaPost!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

VitaPost – en hälsobutik som siktar på välmående till vardags

VitaPost var först med att bära svaren på frågor gällande hälsokost på nätet. Fortfarande idag säljer butiken hälsokost som ger svar på det mesta som har att göra med naturläkemedel. Tillskotten som VitaPost har till försäljning används likväl vid kortlivade behandlingar såsom vid långlivade. Utöver deras olika tillskott kan VitaPost även erbjuda hälsorådgivning. Hälsobutiken på nätet drivs av VitaPost AB, ett företag som jobbar med stor erfarenhet från både naturläkemedelsindustrin och näthandeln.

VitaPosts kontor i Strömstad

Erfarenhet har varit hälsosamt

VitaPost var den första hälsokostbutiken som blev auktoriserade på nätet i Sverige. Den stora erfarenheten har bland annat bidragit till stor fokus på kunden i arbetet att leva upp till både kraven om utbud och service. Några av fördelarna som kunnat följa med verksamheten sedan starten år 2003 är säkerheten i frågorna gällande kvalitet, kunskap och nätverkande. Idag liksom då säljer VitaPost sina hälsotillskott certifierade av Svensk E-handel.

VitaPost hämtar svaren från naturen

I sortimentet hos VitaPost hittar du naturläkemedel som verkar mot alltifrån allergi till utslag. Växtenzymer, olika multivitamin- och mineraltillskott, antibaktriella sprayer till japansk mirakelkur är bara en bråkdel av det du hittar på hyllan hos VitaPost. Butiken kan erbjuda ett varierat men pålitligt utbud när det kommer till vanligare åkommor såsom dåligt kolesterolvärde, förkylning eller magont. VitaPost har särskilda hälsoprodukter anpassade till man, kvinna och barn. Nedan ser du några av VitaPosts varumärken på kosttillskott:

 • Bisan
 • Bioconcept
 • Dr. Hauschka
 • Baltex
 • Acrilex
 • AnneMarie Borlind
 • Bioaktiva
 • Alpha Plus

Gör dig friskare till ett bättre pris med en rabattkod hos VitaPost

 1. Välj en giltig rabattkod bland urvalet av rabattkoder på Rabattkalas. Se till att rabattkoden är giltig för villkoren på just dina köp.
 2. Klicka på rabattkoden för att bli omdirigerad till VitaPosts egen hemsida.
 3. Anteckna eller kopiera koden som gör sig synlig på skärmen.
 4. Välj produkter bland sortimentet hos VitaPost. Spara varorna i din varukorg och tryck på Gå till kassan för att betala.
 5. I kassan under din ordersammanställning finns ett tomt fält med rubriken Presentkort/Rabattkod. Ange din rabattkod i fältet och tryck på Uppdatera.
 6. Gå vidare med din beställning genom att välja betalsätt och leveranssätt för att slutligen kunna skicka iväg din beställning hos VitaPost. 

rabattkodinstruktioner hos vitapost

Omdömen för VitaPost
1 omdöme
Beställningsprocess
Fraktsätt
Kundtjänst
Lös in rabattkoden

Dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme
skrev 23.07.2015
Perfekt!
Beställningsprocess
Fraktsätt
Kundtjänst
Rabattkod
Bäst pris, blixtsnabb leverans, rätt varor. Det blir inte bättre än så här! Stort, varmt tack och räkna med rekommendationer till precis alla!
Var detta till hjälp? 0 0

The site does not support this resolution on IE 8