Voked rabattkoder och erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för juli 2019, uppdaterade och godkända.
Posters från 179 kr hos Voked
Fri frakt på hela sortimentet hos Voked
Utlöpta rabattkoder
Var vänlig vänta
10 %
10% rabatt på hela sortimentet hos Voked
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
30 %
30% rabatt på posters till barnrummet hos Voked
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Köp 2 posters, betala för 1 hos Voked
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
50 kr
50 kr rabatt vid köp över 250 kr hos Voked
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
30 %
30% rabatt på hela sortimentet hos Voked
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Köp 2 egendesignade kartor, betala för 1 hos Voked
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
30 %
30% rabatt på hela sortimentet hos Voked
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
50 %
50% rabatt på instagram-tryck hos Voked
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt på alla posters hos Voked
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Fri frakt på hela sortimentet hos Voked
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
300 kr
300 kr rabatt vid köp över 1000 kr hos Voked
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% hela sortimentet hos Voked
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
30 %
30% på ditt Instagramcollage hos Voked
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% hela sortimentet hos Voked
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
50% rabatt på hela sortimentet hos Voked
Registrera dig för Rabattkalas.se nyhetsbrev och få de bästa rabattkoderna direkt till din inkorg!
 • Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
 • Avregistrering är alltid möjlig
 • Kostnadsfritt utan bindning


Voked har konst för alla smaker.

Voked – Affordable Art for Everyone

Voked.com från Halmstad ser det som sin mission att kunna erbjuda allmänheten vacker och uttrycksfull konst att pryda väggarna med utan att det ska behöva kosta skjortan. Detta är kärnan i verksamheten för konsthandlarna som erbjuder canvastryck och postrar från internationella och unga illustratörer, grafiker och fotografer från hela världen. Om detta inte skulle räcka till går det också att designa egna alster som lämpar sig som gåvor.

Art Curator från Portugal

Voked Studios AB är företaget bakom Voked.com. Det grundades 2015 i Halmstad och VD är Carl Åkerström. Den verkliga inspiratören hos webbshoppen är dock deras Art Director Danny Ivan som är den som bestämmer över sortimentet av posters och tryck. Danny är en 30-åring ung man bosatt i Lissabon, Portugal, som sedan 2012 jobbat med grafik. Han har erfarenhet av stora märken så som Starbucks och har arbetat på reklambyråer. Detta hjälper honom att välja de bästa designerna från främst Skandinavien men också andra delar av världen. Han ser också till att kunderna kan skapa just de motiv som de vill.

Bland designerposters, canvastryck och egendesignade kartor

Utbudet hos Voked.com är uppbyggt av posters, med eller utan ram, och canvastryck. Både postrarna och canvastrycken finns indelade i en rad olika teman så som:

 • Abstrakt
 • Citat
 • Fotokonst
 • Kärlek
 • Mode
 • Natur
 • Sport
 • Städer & Arkitektur
 • Svartvitt

Dessa huvudkategorier kan också undersökas enligt den designer som producerat dem. Designerna kommer från hela världen, från olika inriktningar och har olika bakgrund och utbildning. Många av dessa arbetar som illustratörer eller designers medan en del är fotografer. På sidan ”Designers” går det att läsa om alla dessa olika typer av konstnärer och även det egna märket Voked. Några designers är:

 • Mareike Böhmer
 • Erik Fan
 • Andreas Lie
 • Linnea Frank
 • Pom Graphic Design
 • Anna Subbotina
 • Yetiland

Sedan bekanta sig med deras sortiment och hitta den som talar till en.


Posters och Canvas hos Voked.

För varje kategori föreslås populära produkter, men det går också att använda sig av två olika sorteringsfilter; ett med alternativen senaste, namn, designer och pris och ett för enbart designer. Det sistnämnda  kan med fördel användas av den som redan bekantat sig med konstnärerna och som hittat sin favorit.

”Designa själv” för den som själv vill vara kreativ

Om ingen av de listade illustratörerna eller grafiska designerna matchar den personliga stilen finns det ytterligare tre alternativ att beställa väggkonst på. Det enklaste sättet är att göra sin egen födelseaffisch. Detta går att hittas direkt under huvudrubriken för egen design eller under ”Posters”. Födelsepostern innehåller namn (inklusive mellannamn), strategiska mått på den nyfödda och datum i ett stilrent utförande.  Vidare går det att göra konst genom Vokeds designmotor som fungerar med uppladdade bilder som dessutom kan få text och symboler.  Ett mer kreativt alternativ är konst i form av sin egen karta. Denna karta vara över hemorten, en semesterort som fastnat i minnet eller en annan betydelsefull ort i livet för den som designar eller för den som ska få designen. Sök upp platsen och väl att zooma in och centrera enligt önskemål. Det går att lägga till olika etiketter så som namn och koordinater. Dessutom finns det en mängd olika redigeringsalternativ ,till exempel storlek och bakgrundsfärg. Slutligen går det också att göra ett kollage av sitt Instagramflöde genom deras så kallade Instaprint. För att använda denna funktion måste ett konto anges och sedan är det bara att ställa in antal bilder och deras position samt välja ram och färgen till rutnätet.

Voked sprider konst på sociala medier

På sociala medier hittar man Voked främst på Facebook och Instagram. Facebookväggen fylls med nyinkommet i sortimentet och erbjudanden för den som är trogen följare. Instagrambilderna är just så konstfullt stylade som man kan förvänta sig av en grafisk firma. Dessutom laddas nöjda kunders nu stilfulla hem upp som inspiration för blivande ägare av fräcka tryck och vackra planscher.

Nyhetsbrev med konstnytt

Det går att beställa webbshoppens nyhetsbrev direkt i samband med en beställning genom att kryssa för det i kassan. Om information vill tas emot om utbud, erbjudanden och speciella kampanjer innan  en beställning har gjort kan detta göras genom ett fält i butikens sidfot. Fyll i önskad e-postadress och klicka på ”Ja tack! Jag vill ta del av erbjudanden” för att hamna på listan över abonnenter.

Betalning via olika kassalternativ

Hos Voked.com går det inte bara att välja mellan olika sätt att betala utan också mellan olika betalningsportaler. Alla betalningsalternativ är avgiftsfria. Via Klarna Checkout får det att betala via faktura, delbetalning eller internetbank med korten Visa, MasterCard eller American Express. Det går också att direkt välja att betala med något av korten Visa eller MasterCard direkt och på så vis hoppa över Klarnas kassa. Detsamma gäller för den som väljer PayPal Express Checkout som även det är ett alternativ till Klarnas kassa.

Leverans från Sverige till hela världen

Beställningar som görs genom Vokeds webbutik kan levereras till adresser över hela världen. Det kan dock medföra extra avgifter om leveransadressen ligger utanför EU:s gränser. Den vanliga fraktavgiften är 39 kr och den som handlar för över 498 kr åtnjuter fri frakt. Den uppskattade leveranstiden ligger på 3-7 dagar och kan räknas ut efter att kunden mottagit sin mejlbekräftelse om att varan skickats från lagret. Om det redan gått tre dagar sen beställningen genomförts och mejlet ej kommit bör kundservice kontaktas.

I regel levereras alla paket direkt hem till kunden men om de inte ryms in kommer det att finnas tillgängliga på det uthämtningsställe som befinner sig närmast till hands. Om detta är fallet underrättas beställaren per textmeddelande om att produkten har anlänt.

Returnera med beställd fraktsedel

Hos posterbutiken är det den lagstadgade två veckors regeln som gäller för retur. Det gäller dock att följa rätt steg för att kunna få igenom en lyckad retur. Det är också viktigt att komma ihåg att egendesignade produkter inte omfattas av denna rättighet.

Det första steget för en retur, alternativt reklamation eller byte, är att fylla i följande formulär. Efter ifyllt formulär kommer en medarbetare hos onlinebutiken att posta iväg en retursedel till beställaren. Den kommer att kunna klistras på det återförslutna paketet som innehåller produkten i nyskick. Paketet måste sedan föras till PostNord eller ett av deras ombud. Den här processen har hittills varit kostnadsfri, men i samband med återbetalning av den ursprungliga kostnaden kommer en avgift för returfrakten att dras av. Återbetalningen sker maximalt tio dagar efter att webbshoppen mottagit information om att en beställning önskas skickas i retur och alltid till samma betalningsalternativ som kunden ursprungligen använt sig av. Vid fakturabetalningar kommer en ny faktura att utfärdas och skickas per mejl.

Kundservice via telefon och formulär

Det enklaste sättet att via datorn nå kundservice personal är genom ett kontaktformulär som hittas under länken ”Kontakta oss”. Formuläret kräver ifyllnad av namn, efternamn och e-postadress. Det går också att ange ordernummer och sedan själva meddelandet som kommentar. Det är även möjligt att bifogar en bilaga ifall det skulle underlätta hanteringen av ärendet. Skriftlig kommunikation besvaras allt som oftast senast 24 timmar efter mejlet inkommit. Telefonlinjen är öppen mellan 10 och 17 varje vardag.

Rabattkoden till väggkonsten används så:

 1. För att inhandla din konst ännu billigare börjar du hos Rabattkalas.
 2. Leta igenom de aktiva rabattkoderna och ta en som passar dig.
 3. Klicka på den för att kunna spara den och samtidigt gå över till nätbutiken.
 4. Välj din poster eller ditt canvastryck. Lägg det i korgen genom att först klicka på produkten och sedan klicka ”Lägg i varukorgen”.
 5. Om du är klar, gå till kassan genom den lilla rutan som dyker upp eller via shoppingvagnssymbolen.
 6. Som första steg kan du ange rabattkoden genom att trycka på texten ”Jag har en rabattkod”. Detta öppnar upp det relevanta fältet och dess tillhörande knapp för aktivering.
 7. Ange betalningsalternativ och fyll sedan i övriga uppgifter enligt ditt valda alternativ.
 8. Snart kan du dekorera din lya med stilfull konst till en billig peng.

 

Billigare konst går att få med en rabattkod från Rabattkalas.

Omdömen för Voked

Var den första att skriva en recension och dela med dig av dina erfarenheter med andra användare.

Skriv ett omdöme

Vi använder cookies så att du kan få den bästa servicen. Läs mer