Woolspire rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för augusti 2018, uppdaterade och godkända.
Upp till 43% rabatt i reasortimentet hos Woolspire
Visa erbjudande
Använd 2 gånger
Villkor
Fri frakt vid köp över 499 kr hos Woolspire
Visa erbjudande
Använd 11 gånger
Villkor
Back to School!
Woolspire rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Woolspire Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Woolspire!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Inspiration - den röda tråden

Hantverk är en tradition som går långt tillbaka i historien, och en hantverksform som håller i sig än idag är stickning och virkning. Att hålla på med garn har aldrig varit så populärt som idag och detta är något som Woolspire har förstått. I sitt stora utbud har de stick- och virknålar i olika storlekar, hundratals olika sorters garnrullar, paket med garn för olika ändamål eller plagg, färdiga mönsterritningar och annat för garn- och fiberfantasten. Vare sig man vill virka en tjusig höstmössa till sin partner eller sticka en mysig kofta till barn eller familj går det att hitta material på Woolspire.com. Inte bara finns det bilder på produkterna utan många av fotona består av färdiga resultat som garnet kan ge. Inspiration är ledordet hos Woolspire och går som en röd garn-tråd genom hela webbshoppen.

För alla som älskar hantverk och garn är Woolspire den rätta affären.

G som i Garn - och Gemenskap

I Danmarks huvudstad Köpenhamn driver Woolspire sin verksamhet. Grundarna Esben Gadsbøll och Heide Nymann håller i trådarna. De båda har ett stort intresse för virkning och garn och bestämde sig därför för att slå sina huvuden ihop och starta en webbshop som skulle göra det lätt för alla garnälskare att gå tag i material till sin virkning och stickning. Företaget samarbetade 2016 med 14 olika leverantörer runt om i Europa för att kunna erbjuda sina kunder ett så stort sortiment som möjligt för en så billig peng som möjligt. Butiken finns i Sverige, Danmark, Norge och Tyskland. Syftet med webbshoppen är att inspirera människor runt om i världen till att börja sticka och virka, och föra samman de som har ett gemensamt brinnande intresse för garn. Genom att samarbeta med bloggare och designers från världens alla hörn sitter de inne på en expertis utöver det vanliga och håller alltid hemsidan uppdaterad med nytt och spännande material.

Woolspire arbetar för att föra samman garnälskareb över hela världen. Gemenskap, inspiration och utbyte av tips och erfarenheter är något de tar tillvara på.

Välfylld internetbutik för garnentusiaster

Att tillverka sina egna kläder, ytterplagg eller hemtextilier är för många en härlig känsla. Allt man kan önska som garnintresserad finns i woolspires webbshop. Garn, tillbehör och nålar och stickor i alla former och storlekar. Olika spolar, mått, saxar och skärare går att köpa till en billig peng. Vill man ha färdiga mallar att utgå ifrån när man stickar eller virkar finns det gott om det också på hemsidan. Mönstren levereras i form av häften och tidningar och förklarar på ett tydligt sätt både för nybörjare och garnproffs hur man ska göra för att få bästa möjliga resultat. Det finns mönster för kvinnor, män barn och till och med husdjur. Följande kategorier finns på Woolspires hemsida:

 • Tillbehör
 • Garn
 • Mönster
 • Kits
 • Stickor och virknålar
 • Nordic design

Ett stort sortiment med garn i olika färger och storlekar.

Om man köper ett kit får man ett paket som innehåller mönster i PDF-format och tillhörande garn. Det finns många olika sorters garnkit så som ett klassiskt babyset. kjol och plus-paket och gosedjurskit. Man kan också leta sig in på “Erbjudanden” längst upp på hemsidan och hitta massvis med produkter till sänkta priser. Under “Inspiration” finner man också flera intressanta artiklar som innehåller intervjuer med kända och okända designers och tips på hur man bäst tvättar stickade ullplagg och hur man går tillväga för att virka ullstolpar.

Prisgaranti på alla varor

För att kundnöjdheten ska vara så högt i tak som möjligt erbjuder Woolspire en prisgaranti på hela sortimentet. Det innebär att om man skulle inhandla en produkt på www.woolspire.com och sedan hitta exakt samma produkt i en annan butik fast till ett billigare pris så får man ett presentkort från WoolSpire där prisskillnaden täcks. Presentkortet går att använda på nästkommande köp och fungerar precis som vanliga pengar. Har man sett en billigare vara av exakt samma färg, modell och tillverkare kan man kontakta kundtjänst på mejl contact@woolspire.com med en beskrivning och länk till produkten så hjälper de en vidare. De går att läsa mer om prisgarantin här

Passionen för garn sträcker sig utanför shoppen

Woolspire älskar hantverk och satsar på att vara mer än bara en webbshop. De vill förena garnälskare över hela världen och skapa ett sorts community där likasinnade kan utbyta erfarenheter, tips och goda råd. De har därför tagit sin verksamhet ett steg längre och syns inte bara på hemsidan utan också i flera olika sociala medier. Man hittar dem på Facebook, Pinterest och Twitter. På Facebook uppdateras det flitigt med innehåll som kan vara allt från inspirerande bilder av skapelser gjort på garn till nya produkter eller fotografier som gedigna kunder och medlemmar av communityt skickat in. Värt att följa om man älskar garn lika mycket som Woolspire gör.

På sociala medier hittar man massvis av inspirerande bilder från Woolspire.

Gå aldrig miste om ett erbjudande

På woolspire.com har man som besökare möjlighet till att skriva upp sig som prenumerant för nyhetsbrevet. Nyhetsbrevet är fullt med nyttiga tips, nyheter, blogguppdateringar, artikelrekommendationer, stick-tricks och andra knep och knåp. För personer som inte kan få nog av garn är detta ett måste. Prenumerationen är gratis och går att avanmäla sig från när som helst utan problem. Utöver uppdateringar och erbjudanden får man också en rabattkod när man anmäler sig till nyhetsbrevet. Ett bra sätt att spara pengar på.

Spendera pengarna säkert

Oavsett vilket betalningssätt en föredrar blir ens önskan med största sannolikhet tillmötesgådd i kassan på Woolspire.com. Följande betalningsalternativ går att använda sig av i shoppen:

 • Visa
 • Mastercard
 • Maestro
 • PayPal
 • Klarna
 • Epay

Samtliga betalningssätt är säkra, smidiga och verifierade betalningsmetoder som man kan känna sig helt trygg med att använda. Sidan stödjer de vanligaste korten och man kan även välja att använda sig av fakturabetalning, PayPal eller Epay om man hellre vill det.

Snabb transport med Postnord

Alla beställningar som görs på Woolspires hemsida skickas ut med Postnord. Leveransen kan variera men tar vanligtvis 2-3 dagar, ibland snabbare än så. Fraktkostnaden är 49 kr inom Sverige, men om man beställer produkter för över 499 kr bjuder Woolspire på frakten. Vill man spara pengar kan det därför vara smart att samla på sig lite extra och göra en stor beställning istället för flera mindre beställningar.

Återsänd inom 30 dagar

Det händer ibland att man beställer en vara och sedan ångrar sig, både när man handlar i butik och på internet. För att göra det enkelt för sina kunder har Woolspire.com en policy som säger att returer är tillåtna inom 30 dagar från det att man mottagit paketet. Detta gör att man får god tid på sig att bestämma sig för om man vill behålla varan eller inte. Självklart bör produkten vara oanvänd och i nyskick när man returnerar den, och det är bra om man använder orginalkartongen vid retur. Frakten tillbaka till lagret är helt kostnadsfri. I paketet följer en retursedel med som bara är att fästa utanpå kartongen när man skickar tillbaka ordern, och så blir frakten gratis. Man bör också bifoga en lapp där det står om man vill byta vara eller få pengarna tillbaka. Alla varor går att returnera förutom undantagen elektroniska mönster och presentkort.

Proffsigt bemötande hos kundtjänst

Woolspire eftersträvar alltid god service. Har man frågor eller undringar är det bara att ta kontakt med deras kundtjänst via mejl contact@woolspire.com, telefon +45 42 36 04 97 eller via kontaktformuläret online (alternativt här). Deras professionella personal hjälper mer än gärna till att svara på funderingar som kan komma upp i samband med att man surfar runt på hemsidan. Bra att veta är att personalen på telefonlinjen är dansktalande, så man bör prata engelska eller danska eller danskanpassad svenska när man kontaktar dem via telefon.  

Spara inte på garnet - spara på pengarna istället! Gör det lätt med en rabattkod:

 1. På denna sida hittar du alla Woolspires aktuella rabattkoder. Välj ut en kod som du vill använda i webbshoppen och tryck på “Visa rabattkod” när du har bestämt dig. Läs även villkoren för koden så att den säkert stämmer med det du vill köpa.
 2. Kopiera koden och klicka på “Till butiken”.
 3. Här kan du välja ut de produkter du vill köpa. När du lagt det du vill ha i varukorgen är det bara att gå vidare till kassan.
 4. I kassan får du en överblick över dina varor och uppgifter. Fyll noggrant i all informationer så att det blir rätt. I mitten av sidan under “Beställningssammanfattning” hittar du en liten ruta med texten “Rabattkupong”. Ställ pilen där och kopiera in din kod. När du kopierat in den kan du trycka på “Lägg till”.
 5. Gå nu vidare på den gröna rutan nere till höger och avsluta köpet.
 6. Ditt garn packas snart ihop på lagret och kommer finnas hos dig inom kort. Trevlig stickning och virkning önskar vi på Rabattkalas! 

Här kan du lösa in din rabattkod från Rabattkalas på Woolspires hemsida.

Omdömen för Woolspire

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer