Yournutritionlab rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för augusti 2018, uppdaterade och godkända.
10%
10% rabatt på hela sortimentet hos Yournutritionlab
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 2 gånger
Villkor
Fast frakt 49 kr hos Yournutritionlab
Visa erbjudande
Använd 5 gånger
Villkor
Blanda egna kosttillskott hos Yournutritionlab
Visa erbjudande
Använd 0 gånger
Villkor
Back to School!
Yournutritionlab rabattkoder som löpt ut Läs mer

Missa aldrig en rabattkod från Yournutritionlab!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Behåll hälsan med proteiner och vitaminer

Bygga muskler, gå ner i vikt, må bättre - det finns många olika anledningar till att börja träna. Alla människor är olika så därför måste man själv känna av vilken form av träning som passar en själv bäst. Dock finns det en gemensam sak för samtliga träningsformer som bidrar till ett bättre leverne och det är hälsosam föda. Genom att se till att man får i sig tillräckligt med nyttiga vitaminer, proteiner och ämnen som får kroppen att må bra får man många fördelar tillbaka, så som ett hälsosammare (och kanske även ett lite längre) liv. Hos Your Nutrition Lab hittar man massvis av sunda produkter så som superfood i olika former, proteinpulver, drycker och vitaminer.

Boosta träningen med proteiner och kosttillskott från Your Nutrition Lab.

Protein tillverkat i Sverige

Protein, drycker, vitaminer och hälsokost tillverkat i Sverige. Your Nutrition Lab producerar sina produkter lokalt och befinner sig sedan 2015 i Eslöv i södra delen av vårt avlånga land. De säljer både färdiga produkter och produkter sammansatta av deras kunder till både unga och gamla personer med ett gemensamt intresse: träning.

Företaget värderar kundnöjdhet högt. Med sin “blanda själv”-tjänst erbjuder de sina kunder en ny nivå av service. Med denna tjänst kan man själv välja ingredienser som man önskar ha med i sitt proteinpulver, och på så sätt få en personlig produkt gjord på allt det man själv tycker om.

Lokalproducerade och hälsosamma blandningar går att mixa själv hos yournutritionlab.com.

Blanda själv eller köp färdigt

I webbutiken hos yournutritionlab går det att blanda sina egna proteintillskott, vitaminer, superfoods och mycket annat. Vet man inte vad man vill ha i sin blandning går det att få hjälp med det genom att klicka på “Hjälp att skapa en blandning”. När man väljer att få hjälp med sin blandning får man svara på frågor så som målet med ens träning, vad man har för matvanor och frågor om ens metabolism. Därefter återkommer yournutritionlab med en skräddarsydd blandning för just en själv.

Vill man hellre köpa färdiga produkter går detta också. Genom att klicka sig in på “Butiken” längst upp i menyraden och sedan välja vilket mål man har med träningen får man fram de rätta produkterna. De olika alternativen som finns att välja på är:

 • Gå ned i vikt
 • Bygga muskler
 • Återhämtning
 • Energi och uthållighet
 • Energiboost
 • Tona kroppen

Man kan också välja efter produkttyp, tillfälle eller ingrediens. Utbudet är fullt utav aminosyror, gainers, pulver, ekologiska produkter, smoothies, kreatin och annat nyttigt. Det finns också ett stort utbud av veganska produkter.

Produkter från yournutritionlab.
Nyheter via e-post

Det smidigaste sättet för att hålla sig uppdaterad om vad som pågår i your nutritions shop är att ansluta sig till deras nyhetsutskick. Genom att bli nyhetsbrevsprenumerant får man ta del av nyheter, information, kampanjer och förmånliga erbjudanden. Det går att avregistrera sig från nyhetsutskicken när som helst om man så skulle vilja.

Recept, info, tips och videor

På Your Nutrition Labs Facebook-sida hittar man goda och nyttiga recept på proteinrika hälsopannkakor, veganska bakverk och low carb-vänliga måltider. De tipsar om när utvalda produkter är på rea, och man får information om när nya produkter kommer in i sortiment. Det går också att titta på videor och lämna en kommentar till personalen genom att skriva på deras wall eller via ett privat meddelande. 

Klarna Checkout - betalning på egna villkor

Klarna Checkout har hand om betalningssteget på yournutrition.se. Med Klarna kan man betala med kort, bank, faktura, delbetalning och PayPal. Om något av betalningssätten inte finns tillgängliga visas endast de alternativ som är möjliga att betala med i slutsteget. De kort man kan betala med är:

 • VISA
 • Mastercard
 • American Express
 • Maestro

När man betalar med kreditkort krypteras ens uppgifter med SSL-kryptering. På så vis blir det svårare för utomstående att få tag i ens uppgifter. Det går också att föra över pengar från sin bank med hjälp av ens bankID.

Hämta paketet hos en service point

Leveranstiden hos yournutritionlab är ca 3 arbetsdagar, med helger borträknade. Alla paket skickas med DHL och lämnas på ett upphämtningsställe (en så kallad “Service point”) i närheten av den adress man angivit vid ordertillfället.

Så fort beställningen är ivägskickad kan man spåra försändelsen under “Mina sidor”. Det gör man genom att klicka på “Följ försändelse”. Så fort paketet går att hämta ut på servicestället får man ett sms till sin mobil. Skulle sms-aviseringen inte levererats av någon anledning får man istället ett mejl med information om paketets försändelse-ID. Har man varken tagit emot ett sms eller ett mejl ska man kontakta kundtjänst. Paketet ligger kvar på upphämtningsstället i 14 dagar efter att det har anlänt.

Alla beställningar som kostar mer än 499 kr skickas fraktfritt. Skulle man beställa varor för under 499 kr kostar frakten 49 kr. Därför kan det vara en bra idé att beställa produkter för ett par månader framåt så att man slipper betala något i fraktavgift.

Ångerrätt under 2 veckor hos YNL

Från den dagen man har tagit emot en vara har man hela två veckor på sig att bestämma sig för om man vill behålla produkterna eller inte. Skulle man vilja skicka tillbaka något kan man göra detta utan att behöva uppge något särskilt skäl till varför. Däremot bör man kontakta Your Nutrition Labs kundtjänst på mejladressen support@proteinlabbet.se med beställningsnummer och informera om returen. Detta för att returprocessen ska gå så smidigt som möjligt.

"Blanda själv"-produkter är undantagna från returrätten, då dessa är specialdesignade av kunden. De går inte att sälja vidare och går därför heller inte att skicka tillbaka. Inte heller reavaror eller varor med kort datum går att skicka tillbaka. Alla andra produkter innefattas däremot av ångerrätten.

Om man väljer att returnera varor till YNL betalar man som kund portot för returen. Produkten eller produkterna ska skickas tillbaka i sina orginalkartonger och får ej vara använda.

Ställ en fråga till Your Nutrition Lab

Mejla, fyll i ett formulär eller skriv på Facebook. Man väljer själv vilket tillvägagångssätt man tar till när man vill kontakta Your Nutrition Lab. Vill man fylla i frågeformuläret skriver man in namn, sin e-postadress och sitt meddelande så blir man inom kort kontaktad av företaget. Det går också att lämna telefonnummer om man hellre vill bli uppringd. Mejla kan man göra till info@proteinlabbet.se. Det går också att skriva ett privat meddelande eller på väggen på deras Facebook-sida. Har man inga problem med att svaret dröjer kan man också skicka ett brev förstås, och adressen dit man skickar brevet är:

Per Håkanssons väg 36
241 38 Eslöv

Använd en kupong och få rabatt

 1. Sök igenom de rabattkoder och erbjudanden som finns på vår sida, och bestäm dig sedan för vilken kod du vill använda. Den kod du vill använda trycker du på. Genast dyker ett fönster upp där du kan kopiera eller skriva av rabattkoden.
 2. Your nutrition labs hemsida har nu öppnat sig i en ny flik. Kolla igenom vad de har för produkter under “Butiken” eller “Blanda själv” om du hellre vill färdigställa en egen blandning.
 3. När du är klar går du helt enkelt till kassan som du hittar i högra hörnet i webbutiken.
 4. Väl i varukorgen ser du den produkt eller de produkter du tänkt köpa, totalsumma och texten “Rabattkoder” till höger. Klicka på texten så dyker en ruta upp.
 5. Skriv nu in din rabattkod där det står “Ange din rabattkod om du har någon”.
 6. Klicka på “Använd kupong”. Totalsumman ovan förändras till ett nytt belopp med rabatten inräknad. När du ser det billigare priset kan du fortsätta till Klarna Checkout och avsluta din beställning. Svårare än så var det inte!

Lös in rabattkoder hos Yournutritionlab.

 

Omdömen för Yournutritionlab

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer