Vanliga frågor

Vanliga frågor

 


 

Vad är Rabattkalas?

Rabattkalas gör hundratals rabattkoder tillgängliga för svenska konsumenter att använda sig av för att spara pengar när de handlar online.

Konceptet går ut på att du söker fram en aktuell rabattkod för den webbutik du vill handla hos, kopierar koden och därefter löser in den under betalningsprocessen för ett rabatterat pris. Genom att endast investera ett par minuter åt vår helt kostnadsfria tjänst kan du därmed spara hundralappar.

 


 

Vad är rabattkoder?

Rabattkoder fungerar som digitala rabattkuponger. De har i regel ett värde som mäts i kronor eller procent, exempelvis 100 kr eller 30%. Rabattkoderna har ofta särskilda villkor, ibland gäller rabatten bara en bestämd vara eller fordrar en minsta köpesumma. Själva rabatten realiserar genom att du matar in koden under beställningsprocessen i webbutiken. Rabattkoden består oftast av en kod bestående av siffror, bokstäver eller bådadera, och det är just den som Rabattkalas ställer till förfogande. Observera att vi även har rabatterbjudanden som inte kräver en kod. Dessa erbjudanden aktiveras automatiskt när du klickar på dem.
 Vad är erbjudanden?

Det händer även att webbutiker har kampanjer helt oberoende av sina rabattkodserbjudanden, i synnerhet under högtider och vissa tidsperioder under årstiderna som jul och alla hjärtans dag. Dessa kampanjer finner du listade på Rabattkalas som ”Erbjudande”, och dessa kräver nästan aldrig någon rabattkod.
 


 

Hur använder jag en rabattkod för att spara pengar online?

 1. Leta rätt på en rabattkod
  Rabattkalas är internetportalen som hjälper dig att spara pengar när du handlar online. Här finner du över 1000 aktuella rabattkoder och erbjudanden hos över 470 webbutiker. Använd sökfältet för att hitta den webbutik du vill ha rabatt hos, och klicka helt enkelt på butiksnamnet för att se alla våra aktuella koder och erbjudadanden för butiken i fråga.
   
 2. Välj rabattkod
  Välj nu den rabattkod som passar dig bäst och klicka följdaktligen på "Visa rabattkod & butik”. För säkerhets skull rekommenderar vi att du sparar koden genom att skriva ned eller kopiera den.

  Kom ihåg att kontrollera rabattkodens specifika villkor så att den faktiskt är förenlig med ditt tänkta köp.
   
 3. Handla i webbutiken
  I webbutiken handlar du precis som vanligt genom att lägga de artiklar du vill köpa i varukorgen.
   
 4. Lös in rabattkoden
  När du handlat klart går du till webbutikens kassa där du får chans att mata in rabattkoden som du tidigare fick från oss. Det dyker vanligtvis upp en särskild ruta för detta ändamål någon gång under beställningsprocessen. När koden aktiverats dras rabatten av automatiskt.
   
 5. Slutför beställningen och känn dig nöjd över att du sparat pengar på din onlineshopping.

 


 

Är Rabattkalas kostnadsfritt?

Ja, Rabattkalas är och förblir helt kostnadsfritt. 

 


 

Hur finansierar Rabattkalas sin verksamhet?

Varje gång du använder dig av någon av våra rabattkoder eller erbjudanden i samband med ditt köp från valfri webbutik får vi en försäljningsprovision av motsvarande butik. På så vis kan vi gå runt samtidigt som vi erbjuder dig våra tjänster helt kostnadsfritt.

 


 

Vilka är vi som ligger bakom Rabattkalas?

Bakom Rabattkalas står ett internationellt team på 23 medarbetare som dagligen gör sitt bästa för att ta fram de bästa rabattkoderna och erbjudandena hos samtliga svenska webbutiker så att du ska göra en så bra affär som möjligt när du handlar online. För att läsa mer om vilka vi är rekommenderar vi att du går in på "Om oss".

The site does not support this resolution on IE 8