LightInTheBox rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för februari 2019, uppdaterade och godkända.
Upp till 90% rabatt på flash sale-produkter hos LightInTheBox
Visa erbjudande
Använd 397 gånger
Villkor
Upp till 70% rabatt på studentklänningar hos LightInTheBox
Visa erbjudande
Använd 172 gånger
Villkor
LightInTheBox rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till LightInTheBox Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från LightInTheBox!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

LightInTheBox har mängder av softa prylar

LightInTheBox – Ett digitalt supervaruhus

Komforten av ett varuhus är svårslagen när man ska ut och shoppa på stan’. De senaste åren har emellertid nätshopping glidit upp som en seriös konkurrent till det numera nästan föråldrade sättet att handla i fysiska butiker. Men på nätet är emellertid problemen med separata butiker för separata varor nästan större eftersom man i dessa fall får betala en extra fraktavgift för varje ny butik du handlar ifrån. Som tur är finns då webbsidan LightInTheBox, ett nätvaruhus som kombinerar det bästa från två världar. På LightInTheBox kan köpa allt från halloween-kostymeringar och smycken till hemelektronik och leksaker.

LightInTheBox – Globala sedan 2007

Företaget som kallar sig LightInTheBox har funnits sedan 2007, och har karaktäriserat sig som ett internetvaruhus som levererar varor till fast fraktpris över hela världen, men då främst i Europa och Asien där deras verksamhet är som störst. Fröet till företaget såddes i Kina, och det är också där som de har sitt huvudkontor. Grundarna bakom företaget ligger även bakom det snarlika MiniInTheBox, vars namn anspelar på Gubben i lådan. LightInTheBox har ingen lika tydlig anspelning utan här är man fri att tolka själv, vad associerar du det till, kanske en religiös uppenbarelse i kvadrat eller kanske rentav den mystiska pusselbox som figurerar i Hellraiser-filmerna?

Tre huvudkategorier, tiotusentals produkter

Hos LightInTheBox kan du med relativt stor säkerhet vara bomben på att du kommer hitta något av intresse, eller egentligen mycket av intresse, åtminstone om du söker något inom deras tre huvudkategorier kläder, små accessoarer och gadgets. Inom dessa kategorier, hittar du produkter i tiotusentals; och naturligtvis är allt noga Tyngdpunkten ligger pÃ¥ kläder, men även mycket annat finnskvalitetskontrollerat. Oavsett var man bor är frakten i billigaste laget från LightInTheBox, detta betyder att även vi i Sverige betalar ringa fraktavgift för våra varor beställda från nämnda sida. Om du finner tre huvudkategorier finner du några av dessa underkategorier på LightInTheBox:

 • Telefoner och tablets
 • Skor
 • Hälsa och skönhet
 • Leksaker och hobby
 • Sport och friluftsliv
 • Apple-tillbehör
 • Smycken och klockor

Samt mycket, mycket mer

Nyttjar du en rabattkod är du smart och sparar pengar

 1. Välj och vraka bland de rabattkoder vi erbjuder för LightInTheBox – du klickar helt enkelt på den du vill ha.
 2. När du klickar på koden kommer du att omdirigeras till LightInTheBox-hemsidan. Samtidigt kommer du att se koden.
 3. Väl inne på LightInTheBox.com är det bara att handla det du tänkt handla genom att lägga valda produkter i Varukorgen.
 4. Känner du dig nöjd med ditt köp och vill avsluta går du till kassan. I kassan får du möjlighet att använda rabattkoden.
 5. Klicka på "Använd kupongkod" så dyker en ruta upp. Där kan du tillämpa koden. Avvakta tills du ser att rabatten har registrerats innan du slutför ordern.
 6. När ordern är slutförd gratulerar vi till ett smart köp med en rabattkod.

Så löser du in din kod på Lightinthebox hemsida.

Omdömen för LightInTheBox

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer