Nelly rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för februari 2019, uppdaterade och godkända.
Fri frakt vid köp över 249 kr hos Nelly
Visa erbjudande
Använd 126604 gånger
Villkor
Upp till 70% rabatt på reasortimentet hos Nelly
Visa erbjudande
Använd 3444 gånger
Villkor
Nelly rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Nelly Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Nelly!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Med Nellys kläder kan du se ut som en filmstjärna. Bil säljes separat.

Nelly – Nordens ledande återförsäljare av mode och skönhet på internet.

Sedan starten 2004 har webbutiken Nelly vuxit i stadig takt, idag är företaget störst i Skandinavien inom försäljning av mode- och skönhetsprodukter på internet. Tack vare det enorma utbud som omfattar allt inom kläder och skönhetsaccessoarer för både kvinnor och män finns där något för alla modeintresserade. Snabb frakt och bra service är ytterligare skäl till Nellys stora popularitet. Eftersom Nelly är certifierat av Trygg E-handel kan du dessutom vara säker på att allt kommer gå smidigt och riktigt till när du beställer från deras webbutik.

Nellys tillkomst – ett resultat av eminent entreprenörskap

Jarno Vanhatapio är entreprenören som i september 2003 grundade Nelly under det juridiska namnet NLY Scandinavia AB. Året därpå satte verksamheten igång i textilstaden Borås. Visionen var och är än idag att erbjuda inspirerande mode för stilmedvetna kvinnor och män på den europeiska marknaden. 2007 förvärvades Nelly av CDON group, en bolagsgrupp som bildades 1999. Syftet med förvärvet var bland annat att bredda koncernens utbud av varor och tjänster - Nelly innebar bolagsgruppens första modeverksamhet. CDON group tillhör en av Nordens ledande e-handelskoncernerMed tanke på Nellys stora framgång är det inte konstigt att Jarno Vanhatapio vunnit flera priser, däribland det prestigefyllda Söderbergska Handelspriset. År 2012 utsågs Jarno Vanhatapio till Borås främsta unga talang av Borås tidning.

En av Nellys magnifika reklamfilmer

 

 

Kläder och skor från hundratals stora modehus

Oavsett om du är man eller kvinna hittar du allt från basplagg till festkläder i den lättnavigerade webbutiken. En stor mängd skor finns också att tillgå. Vid sidan av klädesplagg kan du också välja bland massvis av accessoarer som bland annat smycken, väskor, klockor och glasögon. I och med en utökning av produktutbudet finns numera även kläder för barn och mödrar. Av de hundratals kända och unika märken som finns att tillgå på nätbutiken kan bland annat nämnas:

 • Filippa K
 • BossStilig, cool eller bekväm? Valet är lätt: Bekväm.
 • Acne
 • DKNY
 • Zetterberg
 • Whyred
 • Nike
 • French Connection
 • Oneness
 • Adidas
 • J Lindeberg
 • Little Mistress

Hur du handlar med en rabattkod på Nelly.com

 1. Välj först den rabattkod på Rabattkalas som du finner passande för ditt nästa inköp på internet. Var noga med att kontrollera rabattkodens villkor. Ibland gäller bara rabatten om du exempelvis beställer över en viss summa eller beställer för första gången.
 2. Klicka på en Nelly rabattkod som du sparar pengar med när du beställer från Nelly.com.
 3. Rabattkoden synliggörs och Rabattkalas omdirigerar dig till Nellys webbutik.
 4. I rutan ”Din rabattkod” dyker koden upp. Notera rabattkoden genom att antingen skriva ned den eller kopiera den från rutan.
 5. Därefter handlar du precis som vanligt på webbutiken, bläddra igenom sidan och lägg de önskade artiklarna i varukorgen.
 6. För att kunna beställa måste du logga in, det gör du genom att fylla i ”E-post” och ”Lösenord” samt trycka på ”Logga in” knappen. Har du inget konto måste du registrera dig. När du är inloggad fortsätter du genom att klicka på kassan högst upp till höger på sidan.
 7. Du kommer nu till en översikt av din beställning. I fältet under ”Har du present- eller rabattkod?” fyller du i den rabatt-/presentkod du tidigare noterade, och klickar därefter på ”Aktivera”.
 8. Rabatten dras automatiskt av det totala priset. Välj därefter betalningsmetod och slutför din beställning på Nelly.com. Medan du väntar på paketet kan du vara nöjd över att ha gjort en smart affär.

tydliga instruktioner för rabattkodsförfarandet

Omdömen för Nelly
1 omdöme
Beställningsprocess
Fraktsätt
Kundtjänst
Lös in rabattkoden

Dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme
skrev 23.11.2016
Bästa urvalet
Beställningsprocess
Fraktsätt
Kundtjänst
Rabattkod
Nelly har så snygga kläder! Ser alltid ut som på bilderna och passar oftast också. Väldigt sällan jag fått skicka något i retur. De har rabatter nästan varje vecka också så ofta blir köpet väldigt billigt. De kläderna som finns hos Nelly hittar jag inte i butik så därför är jag jätteglad över att hemsidan finns. Frakttiden brukar vara 2-3 dagar och paketet brukar jag få i brevinkastet om jag inte gjort en för stor beställning. Älskar denna butik!
Var detta till hjälp? 1 1

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer