En del till dig och en del till oss: När du använder en rabattkod på ditt köp kan det ge provision till oss.

Om oss

Om oss - Dina experter för billigare onlineshopping

Varje dag söker vi efter alla fungerande rabattkoder för tusentals onlinebutiker. Med våra aktuella erbjudanden hjälper vi fyndjägare att spara pengar dygnet runt.

 • 2009 grundat
 • 10+ Medarbetare
 • 2 Länder
 • Berlin Huvudkontor
 • 447 Online-butiker
 • 1536 Rabattkoder och erbjudanden

Vårt uppdrag

Alla användare bör få rabatt på sitt online-köp med en rabattkod från Rabattkalas.se - helt gratis, enkelt och på alla enheter.

Vår kvalitetsstandard - oberoende, transparens och aktualitet

Vi ser oss själva som en pålitlig, uppdaterad och oberoende informationsportal, som förmedlar aktuella rabattkuponger och erbjudanden för online-köp. Rabattkalas informerar användaren så transparent det går om de villkor som krävs för att utnyttja en rabatt.

Vi listar ut alla tillgängliga sätt att spara in pengar online i butiker eller på tjänster, oavsett vilken bransch det gäller. För att uppfylla detta löfte letar våra experter upp de senaste fynden varje dag från en mängd olika källor. Innan ett erbjudande publiceras, kontrollerar vi noga varje enskild rabattkupong och dess giltighet. Alla rabatterbjudanden kontrolleras ständigt genom intern testning och användar-feedback. På vår hemsida finns det endast fungerande rabattkuponger och erbjudanden.

Våra texter skrivs enligt journalistiska normer med målet att informera våra användare på ett så balanserat och öppet sätt om alla sorters webbutiker. Våra redaktörer arbetar oberoende av vårt säljteam - vilket garanterar texter som inte påverkats av om vi samarbetar med en butik eller om vi inte får betalt.

Våra värderingar och skyldigheter

Vi är övertygade om att en avancerad och användarvänlig webbplats inte är möjlig utan skickliga, dedikerade personer bakom den. Därför lägger vi som bolag stor vikt vid dessa principer och egenskaper:

 • Kosmopolitisk och internationell
 • Balans mellan arbete och privatliv
 • Ömsesidig respekt och ärlighet
 • Personligt ansvar
 • Professionalism och Business Thinking

Vi tar socialt ansvar och är emot droger och motsätter oss till att använda kemikalier för att skydda djur och miljö. Rabattkalas är en CO2-neutral webbplats som ger våra användare de senaste rabattkoderna och erbjudanden utan ett överdrivet koldioxidutsläpp.

Vi är särskilt engagerade i utbildning: Genom att bevilja stipendier till innovativa studenter ger vi ett värdefullt bidrag till samhället och möjliggör för ungdomar att förverkliga sina idéer.

Hur finansieras Rabattkalas.se?

Vi vill att våra användare ska få en stor ekonomisk fördel när de handlar online och tar därför inte ut en avgift. Vår service, rabattkoder och alla erbjudanden är självklart helt kostnadsfri för alla våra användare.

Vi genererar till största del vår inkomst genom provision som återförsäljare och tjänsteleverantörer betalar ut till oss efter ett framgångsrikt köp eller order från en kund. Online-butikerna utgör således en del av våra intäkter utan att användaren påverkas. För användarnas intresse har vi självklart flera nätbutiker som vi inte har ett ekonomiskt samarbete med tillgängliga på vår sida.

Vår historia

Rabattkalas började som ett litet projekt: Företagets grundare Henning Kruthaup kom på idén med en webbplatsportal för rabattkoder. För att ge den bästa kundupplevelsen gick han upp mitt i natten för att hinna med att lägga till de senaste rabattkoderna och fick med tiden många prismedvetna användare.

Projektet visade sig snabbt bli en framgång och fler och fler partners och konkurrenter dök upp. Nästa naturliga steg var lanseringen av rabattkodssidor utomlands. År 2012 gick de första internationella sidorna Cupones.es och Reduc.fr online. Lite senare lanserades även Rabattkalas.se i Sverige och Rabathelten.dk i Danmark. Även om projektet är en framgång är visionen att bli Europas största rabattkodsportal. Om man samlar alla våra fyndjägare på samma ställe skulle man kunna fylla flera fotbollsfält med rabattkoder, erbjudanden och användare med samma mål: Att spara pengar på online-köp.

Har du frågor?

Då hjälper vi dig mer än gärna! Har du frågor om vårt företag, vilka vi är eller hur vi jobbar, är du välkommen att kontakta. Vi ser fram emot att höra från dig!