Om oss

Om oss

Vi arbetar även internationellt

Reduc.fr

Reduc.fr har funnits online sedan 2012 och är idag en av de mest framgångsrika rabattkodssidorna i Frankrike. Fransmännen har ett stort urval av rabattkoder att välja på. Användarna är en viktig del av den franska sidan då man som användare själv kan lägga till rabattkoder på Reduc. Under Cyber Weekend blir över 800 rabattkoder dagligen tillagda.

Sparheld

Sedan 2009 har tyska användare haft möjlighet att spara pengar genom sidan Sparheld.de. Förutom rabattkoder tillkommer ständigt nya kuponger såsom gratisprover och rabatter som går att skriva ut för uppvisande i fysisk butik. Sparheld värdesätter de flitiga besökarna som varje dag använder rabattkoder och skriver recensioner på deras sida.

Cupones.es

Med ett brinnande intresse för online-handel använder sig spanjorerna dagligen av rabattkoder från Cupones.es när de shoppar på nätet. Vår spanska sida har försörjt besökare med rabattkoder sedan 2012 och sidan växer för var dag.

MojeKupony

2012 lancerades den polska sidan MojeKupony. Precis som i väst är Cyber Weekend även populärt i Polen, men det går också att spara stora slantar under andra kampanjer och tillfällen på den polska sidan. Sedan lanceringen har det varit möjligt att spara pengar dygnet runt, 365 dagar om året för de polska användarna.

Rabathelten

Den yngsta medlemmen i Sparheld-familjen är den danska sidan som kallar sig Rabathelten. Även om Danmark introducerades sist på marknaden är antalet online-butiker stort. Sedan 2014 har verksamheten vuxit enormt och tack vare ett tätt samarbete med de olika butikerna tillförs varje dag nya rabattkoder till sidan.

SignorSconto

Cicero skrev att besparing är en god inkomst. Över 2000 år senare är detta fortfarande relevant i Italien. Tack vare vår italienska rabattkodssida SignorSconto är det sedan 2012 möjligt att spara pengar på nätet med hjälp av de många rabattkoder som läggs till varje dag.

Rabattkalas

Med hjälp av Rabattkalas har det varit möjligt att spara pengar på sina online-köp ända sedan starten 2013. Människor från Malmö i söder till Kiruna i norr använder sig dagligen av våra rabattkoder och erbjudanden, och besökarna är allt från unga vuxna i storstäder till pensionärer på landsbygden.

Vad som gör oss unika

Vår rabatthjälte är inte ute efter att försöka rädda världen, men han hjälper iallafall till att göra den lite billigare. Start up-företaget från Berlin förser besökare från sex olika länder med kostnadsfria rabattkoder. Varje dag sparar fyndjägare hundratusentals kronor och euro.

Den typiska användaren på vår sida är kvinna mellan 25-45 år med ett intresse för mode. Rabatter finns det dock inte enbart på kläder, skor, smycken och väskor utan även på resor, inredning, sport, teknik och massvis av andra varor och tjänster.

Genom att lägga till våra rabattkoder manuellt ser vi till att de koder och erbjudanden som visas alltid är uppdaterade och aktiva. För att säkerställa bästa möjliga upplevelse på vår sida har vi också gjort det möjligt att skriva recensioner om de olika nätbutikerna efter att man handlar i någon utav dem. På så vis kan våra användare hjälpa andra att enklare orientera sig i shoppingdjungeln.

Fakta om Sparheld och Rabattkalas

  • 2009 Grundat
  • 30+ Medarbetare
  • 6 Länder
  • Huvudkontor Berlin
  • 443 Online-butiker
  • 1978 Rabattkoder och erbjudanden

Från ensamt projekt till internationellt Spar-Community

Även en rabatthjälte måste börja någonstans: företagets grundare Henning Kruthaup gav sig från början ensam ut på jakt efter de senaste rabattkoderna och uppdraget visade sig gå förvånansvärt bra. Sidan växte snabbt och vissa gånger steg han upp mitt i natten för att lägga till rabattkoder så att användarna kunde spara på sina online-köp.

Snart var projektet så framgångsrikt att fler och fler samarbetspartners ville ansluta sig, och 2011 gick den tyska prisjämförelsesidan Idealo in som delägare. 2012 lancerades de första internationella sidorna: SignorSconto, Cupones och Reduc.fr. Företaget finns idag i 6 länder och har totalt över 30 anställda.

Sparhelds vision är att på lång sikt bli Europas största rabattkodsportal med tillhörande Spar-Community. Målet är att kunna fylla flera fotbollsarenor med entusiastiska rabatthjältar som alla strävar efter en och samma sak: att spara på varje inköp och på så sätt få mer för pengarna!

Personerna bakom Sparheld

Ett företag behöver mer än bara bra ledarskap. Det kräver också engagerade medarbetare som är entusiastiska och ständigt kommer med nya idéer. Här nedan är några av de glada medarbetarna från vårt team.

Christian & Henning
VD och grundare
Christian & Henning
VD och grundare
Hanne
Country Manager
Sverige
Hanne
Country Manager
Sverige
Danilo
Country Manager
Italien
Danilo
Country Manager
Italien
Eva
Country Manager
Tyskland
Eva
Country Manager
Tyskland
Rudy
Community Manager
Frankrike
Rudy
Community Manager
Frankrike
Sarah
Team Leader Content
Sarah
Team Leader Content
Mimosa
Software Developer
Mimosa
Software Developer
Marguerite
Country Manager
Frankrike
Marguerite
Country Manager
Frankrike
Elena
Team Leader International
Elena
Team Leader International
Visa fler

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer