En del till dig och en del till oss: När du använder en rabattkod på ditt köp kan det ge provision till oss.

Sascha Harlaß

Sascha Harlaß

Front-end developer - En del av teamet sedan augusti 2017

Vad som började som en hobby för Sascha skulle senare utveckla sig till en passion. Till en början startade Saschas kreativitet inom snickeri, men han bytte sedan ut arbetsbänk och mejsel mot skrivbord och dator. Redan i början av sin utbildning som mediadesigner vid Tysklands största prisjämförelsesida idealo var Sascha inblandat i vidareutvecklingen och koncept för den omfattande webbapplikationen och lärde sig på så vis grundarna för e-handel och dess utveckling av användarvänliga frontend-lösningar. Sascha har de senaste tolv åren med stor entusiasm arbetat dagligen med olika designer och lösningar för att göra the world wide web till en lite mer spännande plats. 

Sedan september 2017 har Sascha marknadsfört Sparhelds webbplats och han lägger stor vikt vid att det moderna snittet ska fungera lika bra för alla enheter som användare kan tänkas använda såsom laptops, läsplattor och smartphones. 

När Sascha har ett konkret mål så är han som mest motiverad. Det gäller även för när han ska spara pengar. Även om det är till en bil, till en semester eller sin pension vid 40-årsåldern - så finns det alltid goda anledningar till att lägga undan pengar.

Saschas spartips

  1. Jag använder gärna Preiswecker så får jag ett meddelande när en produkt har nått mitt önskade pris. 

  2. Nyhetsbrev ger dig ofta de bästa erbjudanden och så kommer de direkt hem till dig, så missar jag inga kortfristiga rabatter och kampanjer.

  3. Jämför priset det lönar sig! I bästa fall så kan du hitta det bästa priset och sedan spara ännu mer med en rabattkod.

Den bästa sparhistorien

När jag behövde byta ut mitt tangentbord så hittade jag ett nytt i en känd elektronikbutik online. Till min stora förtjusning så hade kommat blivit felplacerat, så istället för att betala 127,90 euro för mitt nya tangentbord så betalade jag endast 12,79 euro inklusive frakt.

Profiler på nätet

Frågor eller kommentarer till Sascha?