En del till dig och en del till oss: När du använder en rabattkod på ditt köp kan det ge provision till oss.

Tatiana Fuchs

Tatiana Fuchs

Content manager - En del av teamet sedan februari 2014

Tatiana tog sin kandidatexamen i lingvistik vid det ärofyllda Humboldtuniversiteteti Berlin och senare en examen som certifierad översättare. Hon bor sedan 2003 i huvudstaden Berlin och har under flera år genom olika frilansprojekt använt och gett bevis för sin stora språktalang. 

Hennes väg till Sparheld skedde tämligen slumpmässigt, vilken skulle visa sig leda till ett mångårigt och förtroendefullt samarbete. Från 2014 arbetade hon som Key Account Manager för Tyskland och var huvudsakligen ansvarig för att fler butiker skulle bli medvetna om Sparheld. Allteftersom företagsstrukturen förändrades efterfrågades nya förmågor och färdigheter och med hennes skarpa blick tar Tatiana alltid in de bästa rabattkoderna och erbjudandena och granskar dem noga. Tack vare de här kvalitetskontrollerna ser hon till att alla erbjudanden verkligen är giltiga att lösa in. 

Yrkesmässigt och privat flyter Tatiana ihop och beskriver sig själv som en äkta sparare. Medan andra enbart har markerat Black Friday med rött i kalendern är Tatiana väl bekant med andra erbjudandedagar som exempelvis Världssparardagen den 30:e oktober och Läppstiftdagen den 29:e juli. 

Tatianas spartips

  1. Ofta har onlinebutiker egna medlemsklubbar med regelbundna rabatter och erbjudanden för registrerade medlemmar. Jag menar: Testa bara! 

  2. Anmäl dig till nyhetsbrev! Jag får som nyhetsbrevsprenumerant ofta tillgång till reor och prissänkningar två dagar tidigare än andra kunder.

  3. Håll utkik efter testprodukter! Flera butiker, delar ut produkter som testas i små mängder gratis, inte minst inom kosmetika. 

Den bästa sparhistorien

Jag fick en gång en väldigt dyr parfym av en skönhetsbutik helt gratis. Allt som jag behövde göra var att delta i en tävling som riktade sig enbart till nyhetsbrevsprenumeranter. Det var perfekt!

Profiler på nätet

Frågor eller kommentarer till Tatiana?