En del till dig och en del till oss: När du använder en rabattkod på ditt köp kan det ge provision till oss.

Rudy Losiaux

Rudy Losiaux

Rabattkodsansvarig - En del av teamet sedan februari 2015

Rudys största styrka är sin sociala ådra och sin mångsidighet. Hans yrkesbana började som certifierad teknisk försäljare (BTS) innan han vände sig till socialt arbete och tog en examen som fritidspedagog. Där bidrog han inom utbildning och integration och efter att ha gått med i Frälsningsarmen iklädde han sig en anvarfarsfull roll på akuten. Rudy beslöt sig dock för, efter värdefullt arbetet med människor, att lämna Frankrike för nya äventyr. 

Väl i Tyskland förde hans väg honom till Sparheld där han dagligen söker efter fynd och de senaste klippen för den franska rabattkodsportalen. Rudy förklarar även för nyanställa var rabatter överallt kan gömma sig och hur de sedan ska lägga upp dem på Sparhelds portal som en del av medarbetarutbildningen. Sedan flera år tillbaka utvecklar han även tillsammans med sina kollegor nya idéer för att hitta rabattkoder på så många sätt som möjligt - när allt kommer omkring så är ju ändå poängen med webbsidan att användarna ska kunna spara så mycket som möjligt. 

När Rudy står på den andra sidan och ska köpa något själv handlar han med eftertanke. För att förminska onödiga impulsiva inköp funderar Rudy över sina behov och väntar lite innan han slår till. När han väl bestämt sig för något så jämför han dessutom alltid priset hos idealo. Tanken bakom är att konsumera mindre, men bättre.

Rudys spartips

  1. När det är möjligt så väntar jag till slutförsäljning och tittar i second-hand-butiker. Ibland hittar du riktiga skatter - produkter som aldrig knappt ens har använts.

  2. För att spara mycket pengar byter jag och delar produker med andra personer.

  3. Jag har även en tydligen regel när det gäller konsumtionsvaror: Köp aldrig på kredit. Det är grundläggande för att spara pengar. Så länge det inte är ett nödfall så sparar jag hellre än lånar!

Den bästa sparhistorien

Jag reser otroligt gärna. Jag blir lika glad varje gång jag kan hitta en flygbiljett till ett oslagbart pris. Det här året kunde jag resa till Zanzibar för mindre än 450 euro. Det är en underbar ö med otroligt trevliga människor. Hemligheten består utav att vara flexibel och leta efter den bästa tidpunkten och priset flera månader i förväg.

Profiler på nätet

Frågor eller kommentarer till Rudy?