En del till dig och en del till oss: När du använder en rabattkod på ditt köp kan det ge provision till oss.

Alla online-butiker

Samtliga butiker sorterade i alfabetisk ordning

Onlineshopping har aldrig varit mer populärt. Sverige kommer på nionde plats på världskartan när det kommer till att spendera mest pengar på näthandel. 2015 lade svenskarna 90,5 miljarder på att shoppa online. Trenden med att köpa sina varor på nätet istället för i en fysisk butik ökar ständigt, och i framtiden är det mycket möjligt att fysiska butiker försvinner helt. Fler och fler väljer också att använda sig av rabattkoder när de shoppa online, då man kan spara en hel del pengar på teknik, mode, mat, inredning, byggvaror, upplevelser och tjänster.

På Rabattkalas.se lägger vi upp rabattkoder som går att använda i populära butiker så som H&M, Apotea, Campadre, Nelly och Adlibris. Vi samlar även koder och erbjudanden till mindre och mer nischade butiker för att du alltid ska kunna hitta en aktiv rabattkod till din favoritbutik. Alla butiker är sorterade efter bokstav under kategorin “Webbutiker A-Ö” så att det ska bli enklare för dig att finna den shop du söker. Välj mellan rabattkoder på massvis av produkter inom mode, skönhet, elektronik, fordon, mat, träning och mycket annat.

Användbar information om varje butik

Varje online-butik har sin egen inriktning och erbjuder olika produkter i sitt sortiment. Därför har vi försökt göra det enklare för dig som användare genom att sortera varje shop i bokstavsordning. Vet du att du vill köpa något hos CDON går du helt enkelt in under bokstaven “C” och där hittar du butiken. Vill man läsa mer om den butik man är intresserad att handla i är det bara att klicka på butiken i fråga. Du kommer då till deras rabattkodssida, där du kan läsa om butikens sortiment, deras historia, köpvillkor och om hur du steg för steg löser in en rabattkod i deras butik.

Hitta inspiration och hjälp under våra kategorier

Om man inte vet exakt vad man vill köpa kan man ta en titt under “Kategorier”. Där är alla butiker indelade efter vad de säljer, så vet man att man vill ha något inom mode är det bara att gå in under "Mode & Accessoarer". Vet man däremot vad man vill ha kan man även använda sig av sökfältet längst upp på sidan. Man skriver då in butikens namn i det vita sökfältet och trycker sedan på förstoringsglaset så dyker butiken upp automatiskt.