CDON rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för december 2018, uppdaterade och godkända.
800 kr
800 kr rabatt på AKG Y50BT hörlurar hos CDON
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 28 gånger
Villkor
15%
15% rabatt på Microsoft Office 365 Home Sve hos CDON
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 4 gånger
Villkor
Fri frakt på all kurslitteratur vid köp över 100 kr hos CDON
Visa erbjudande
Använd 495 gånger
Villkor
God jul
Upp till 50% rabatt på kurslitteratur hos CDON
Visa erbjudande
Använd 4043 gånger
Villkor
3 pocketböcker för 99 kr hos CDON
Visa erbjudande
Använd 215 gånger
Villkor
40% rabatt på skjortor från Lindbergh hos CDON
Visa erbjudande
Använd 63 gånger
Villkor
Fri frakt vid köp över 800 kr hos CDON
Visa erbjudande
Använd 90 gånger
Villkor
CDON rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till CDON Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från CDON!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

CDON – nordisk underhållningsjätte på nätet

På en av Nordens största underhållningsbutiker på internet finns allt man kan tänka sig inom såväl fysisk som digital underhållning. Till en början sålde CDON enbart cd-skivor men idag återfinns det mesta inom böcker, film, spel och musik på deras webbplats - antingen för hemleverans eller som nedladdningsfil. I webbutiken finner man även ett rikt utbud av kläder, elektronikprodukter och leksaker. Utan dyra butikslokaler och med stora centrallager är priserna på CDON:s webbutik alltid i det billigare laget.

CDON erbjuder massvis av prylar inom underhållning.

CDON - så mycket för så lite

1999 startades CDON som ett projekt inom MTG-ägda TV-shop. De började som en skivaffär, men sortimentet utvidgades så småningom till att även inkludera böcker, och med tiden också spel och film. Tack vare god tajming lyckades CDON stå medan många andra föll under den skakiga tiden runt millennieskiftet. Idag är CDON.se en del av CDON Group AB, en av Nordens ledande e-handelskoncerner, som sedan 2007 är ett holdingbolag med ett flertal marknadsledande webbutiker inom bland annat kosttillskott, barnprodukter, mode och vitvaror. CDON erbjuder framför allt produkter inom underhållning. Går man in på webbutiken upptäcker man snart varför de är marknadsledande inom den grenen. Hos CDON arbetar upp mot 130 personer (2017) och huvudkontoret befinner sig i Malmö.

Ett svårslaget utbud av allt från underhållning till kläder

CDON är Nordens största internetbutik som säljer underhållning. Det betyder att de inte bara har ett häpnadsväckande utbud av det mesta inom film, böcker, musik och spel utan det innebär också att man kan räkna med garanterat pressade priser. En stabil tillväxt under åren har lett till en expansion av produktsortimentet som betyder att man nu också kan hitta kläder, leksaker och mycket annat på deras webbplats. I CDONs sortiment återfinns massvis av artiklar inom följande kategorier:

 • Film
 • Spel
 • Musik
 • Inredning
 • Sport
 • Hemelektronik
 • Leksaker
 • Böcker
 • Mode
 • Skor 

CDON erbjuder produkter inom många olika kategorier.

Få förtur till nedsatta priser

Vill man vara först i kön till reor utan att behöva stå och vänta kan man anmäla sig till CDON:s nyhetsbrev. Med hjälp av nyhetsbrevet får man erbjudanden, rabattkoder och uppdateringar till sin mejladress före alla andra.

Missa aldrig ett erbjudande från CDON.

Filmklipp, bilder och kampanjer

Cdon har mycket att komma med när det kommer till sociala medier. Man finner dem på Facebook, Instagram och Twitter. Dessutom har de en egen Youtube-kanal där de postar reklamsnuttar, filmklipp och kampanjer. Här nedan är ett klipp av CDON:s målinriktade team.

CDON på instagram.

Flera betalningsmetoder för ett enkelt köp

Det finns flera olika sätt att betala sitt köp hos CDON. Man kan välja fakturabetalning och delbetalning via Qliro, eller så kan man betala med kort direkt. De kreditkort som går att använda sig av är Visa och Mastercard. PayPal är också en tjänst som går att använda sig av när det är dags att betala sina varor. 

Grön frakt med “Rädda Regnskog”

På varje produktsida står den angivna leveranstiden angiven. Står det att produkten levereras inom 3 dagar kan man räkna med att ha sin vara inom 3 arbetsdagar med helger exkluderade. När beställningen genomförts får man en orderbekräftelse skickad till sin mejladress. Vid checkout har man möjlighet att välja ett lite miljövänligare val. Klickar man på “Jag vill rädda regnskog!” betalar man 20 kr och bidrar på så sätt till den ideella föreningen Rädda Regnskog. Föreningen jobbar ständigt för att skydda värdefull regnskog i Latinamerika och att ge stöd till närliggande byar och städer och dess invånare.

Returnera oanvända varor

Vill man returnera något har man möjlighet att göra detta inom 2 veckor från att man tagit emot varorna. De varor som skickas tillbaka ska givetvis vara oanvända och hela. Returfrakten betalas av kunden själv och ska helst skickas i den kartong de levererades i. En återbetalning görs så snart varan eller varorna kommit tillbaka och registrerats på lagret.

E-post, chatt och FAQ

Företaget är mån om god kundservice och erbjuder därför flera vägar för den som vill kontakta dem. Det går att mejla snabbt och enkelt till kundservice@cdon.com och därefter invänta svar. Man kan också chatta med en kundtjänstmedarbetare direkt på sidan. Då klickar man på den lilla chattrutan längst ner på sidan till höger på cdon.se. Vill man hellre läsa sig till ett svar går detta att göra under CDON:s FAQ, eller Vanliga Frågor.

Kontakta CDON:s kundservice.

Spara pengar med en av våra rabattkoder för CDON

 1. Titta igenom de rabattkoder Rabattkalas erbjuder för CDON. Välj en passande för dina ändamål. Observera att en del rabattkoder bara är giltiga under vissa omständigheter – ibland måste man exempelvis vara ny kund eller handla för ett visst belopp.
 2. När du hittat en CDON Rabattkod att spara pengar med vid din nästa beställning från CDON.se klickar du på den. Din rabattkod kommer synliggöras, samtidigt blir du omdirigerad till webbutiken.
 3. Det är viktigt att du nu noterar koden. Skriv ned eller kopiera den.
 4. I webbutiken handlar du som vanligt. Lägg det du vill köpa i varukorgen. När du handlat klart loggar du in och klickar på ”Till kassan” i högra hörnet, om du inte har ett konto på CDON måste du registrera ett.
 5. I kassan fyller du i din rabattkod i fältet under ”Ange eventuell rabatt- eller värdekod:”, efter att du fyllt i den klickar du på ”Lägg till” och rabatten ska aktiveras automatiskt.
 6. Fyll i resten av den efterfrågade informationen och bekräfta sen din beställning. Medan du väntar på att din beställning ska levereras kan du vara nöjd över att du handlat smart. 

Här löser du in rabattkoder hos CDON.

Omdömen för CDON
1 omdöme
Beställningsprocess
Fraktsätt
Kundtjänst
Lös in rabattkoden

Dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme
skrev 05.03.2014
Helt OK!!
Beställningsprocess
Fraktsätt
Kundtjänst
Rabattkod
fick grejjorna tok snabbt och allt var i prima skick skulle lätt handla igen rekommenderas
Var detta till hjälp? 0 0

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer