CDON rabattkoder och erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för oktober 2019, uppdaterade och godkända.

Fri frakt vid köp över 800 kr hos CDON
40% rabatt på skjortor från Lindbergh hos CDON
Upp till 80% rabatt på leksaker hos CDON
3 pocketböcker för 99 kr hos CDON
Fri frakt på all kurslitteratur vid köp över 169 kr hos CDON
Utlöpta rabattkoder
Var vänlig vänta
100 kr
100 kr rabatt på böcker vid köp över 600 kr hos CDON
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
50 kr
50 kr rabatt på böcker vid köp över 400 kr hos CDON
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Fri frakt på hela sortimentet vid köp över 200 kr hos CDON
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
7 %
7% rabatt på kurslitteratur för studenter hos CDON
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabatt på film hos CDON
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15 %
15% rabatt på kläder och skor hos CDON
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
5 %
5% rabatt på kurslitteratur för studenter hos CDON
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
13 %
13% rabatt på böcker vid köp över 300 kr hos CDON
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt på leksaker hos CDON
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Upp till 50% rabatt på kurslitteratur hos CDON
20 %
20% rabatt på film vid köp över 400 kr hos CDON
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15% rabatt på utvalda upplevelser hos CDON
10 %
10% rabatt på böcker och studentlitteratur vid köp över 300 kr hos CDON
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabatt på böcker och studentlitteratur vid köp över 300 kr hos CDON
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabatt på böcker och studentlitteratur vid köp över 300 kr hos CDON
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
100 kr
100 kr rabatt på skönhet hos CDON
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
100 kr
100 kr rabatt på hela sortimentet vid köp över 600 kr hos CDON
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt på Yamaha hos CDON
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt på skönhetsprodukter hos CDON
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
30 %
30% rabatt på hörlurar från BeyerDynamic hos CDON
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Registrera dig för Rabattkalas.se nyhetsbrev och få de bästa rabattkoderna direkt till din inkorg!
 • Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
 • Avregistrering är alltid möjlig
 • Kostnadsfritt utan bindning

CDON – nordisk underhållningsjätte på nätet

På en av Nordens största underhållningsbutiker på internet finns allt man kan tänka sig inom såväl fysisk som digital underhållning. Till en början sålde CDON enbart cd-skivor men idag återfinns det mesta inom böcker, film, spel och musik på deras webbplats - antingen för hemleverans eller som nedladdningsfil. I webbutiken finner man även ett rikt utbud av kläder, elektronikprodukter och leksaker. Utan dyra butikslokaler och med stora centrallager är priserna på CDON:s webbutik alltid i det billigare laget.

CDON erbjuder massvis av prylar inom underhållning.

CDON - så mycket för så lite

1999 startades CDON som ett projekt inom MTG-ägda TV-shop. De började som en skivaffär, men sortimentet utvidgades så småningom till att även inkludera böcker, och med tiden också spel och film. Tack vare god tajming lyckades CDON stå medan många andra föll under den skakiga tiden runt millennieskiftet. Idag är CDON.se en del av CDON Group AB, en av Nordens ledande e-handelskoncerner, som sedan 2007 är ett holdingbolag med ett flertal marknadsledande webbutiker inom bland annat kosttillskott, barnprodukter, mode och vitvaror. CDON erbjuder framför allt produkter inom underhållning. Går man in på webbutiken upptäcker man snart varför de är marknadsledande inom den grenen. Hos CDON arbetar upp mot 130 personer (2017) och huvudkontoret befinner sig i Malmö.

Ett svårslaget utbud av allt från underhållning till kläder

CDON är Nordens största internetbutik som säljer underhållning. Det betyder att de inte bara har ett häpnadsväckande utbud av det mesta inom film, böcker, musik och spel utan det innebär också att man kan räkna med garanterat pressade priser. En stabil tillväxt under åren har lett till en expansion av produktsortimentet som betyder att man nu också kan hitta kläder, leksaker och mycket annat på deras webbplats. I CDONs sortiment återfinns massvis av artiklar inom följande kategorier:

 • Film
 • Spel
 • Musik
 • Inredning
 • Sport
 • Hemelektronik
 • Leksaker
 • Böcker
 • Mode
 • Skor 

CDON erbjuder produkter inom många olika kategorier.

Få förtur till nedsatta priser

Vill man vara först i kön till reor utan att behöva stå och vänta kan man anmäla sig till CDON:s nyhetsbrev. Med hjälp av nyhetsbrevet får man erbjudanden, rabattkoder och uppdateringar till sin mejladress före alla andra.

Missa aldrig ett erbjudande från CDON.

Filmklipp, bilder och kampanjer

Cdon har mycket att komma med när det kommer till sociala medier. Man finner dem på Facebook, Instagram och Twitter. Dessutom har de en egen Youtube-kanal där de postar reklamsnuttar, filmklipp och kampanjer. Här nedan är ett klipp av CDON:s målinriktade team.

CDON på instagram.

Flera betalningsmetoder för ett enkelt köp

Det finns flera olika sätt att betala sitt köp hos CDON. Man kan välja fakturabetalning och delbetalning via Qliro, eller så kan man betala med kort direkt. De kreditkort som går att använda sig av är Visa och Mastercard. PayPal är också en tjänst som går att använda sig av när det är dags att betala sina varor. 

Grön frakt med “Rädda Regnskog”

På varje produktsida står den angivna leveranstiden angiven. Står det att produkten levereras inom 3 dagar kan man räkna med att ha sin vara inom 3 arbetsdagar med helger exkluderade. När beställningen genomförts får man en orderbekräftelse skickad till sin mejladress. Vid checkout har man möjlighet att välja ett lite miljövänligare val. Klickar man på “Jag vill rädda regnskog!” betalar man 20 kr och bidrar på så sätt till den ideella föreningen Rädda Regnskog. Föreningen jobbar ständigt för att skydda värdefull regnskog i Latinamerika och att ge stöd till närliggande byar och städer och dess invånare.

Returnera oanvända varor

Vill man returnera något har man möjlighet att göra detta inom 2 veckor från att man tagit emot varorna. De varor som skickas tillbaka ska givetvis vara oanvända och hela. Returfrakten betalas av kunden själv och ska helst skickas i den kartong de levererades i. En återbetalning görs så snart varan eller varorna kommit tillbaka och registrerats på lagret.

E-post, chatt och FAQ

Företaget är mån om god kundservice och erbjuder därför flera vägar för den som vill kontakta dem. Det går att mejla snabbt och enkelt till kundservice@cdon.com och därefter invänta svar. Man kan också chatta med en kundtjänstmedarbetare direkt på sidan. Då klickar man på den lilla chattrutan längst ner på sidan till höger på cdon.se. Vill man hellre läsa sig till ett svar går detta att göra under CDON:s FAQ, eller Vanliga Frågor.

Kontakta CDON:s kundservice.

Spara pengar med en av våra rabattkoder för CDON

 1. Titta igenom de rabattkoder Rabattkalas erbjuder för CDON. Välj en passande för dina ändamål. Observera att en del rabattkoder bara är giltiga under vissa omständigheter – ibland måste man exempelvis vara ny kund eller handla för ett visst belopp.
 2. När du hittat en CDON Rabattkod att spara pengar med vid din nästa beställning från CDON.se klickar du på den. Din rabattkod kommer synliggöras, samtidigt blir du omdirigerad till webbutiken.
 3. Det är viktigt att du nu noterar koden. Skriv ned eller kopiera den.
 4. I webbutiken handlar du som vanligt. Lägg det du vill köpa i varukorgen. När du handlat klart loggar du in och klickar på ”Till kassan” i högra hörnet, om du inte har ett konto på CDON måste du registrera ett.
 5. I kassan fyller du i din rabattkod i fältet under ”Ange eventuell rabatt- eller värdekod:”, efter att du fyllt i den klickar du på ”Lägg till” och rabatten ska aktiveras automatiskt.
 6. Fyll i resten av den efterfrågade informationen och bekräfta sen din beställning. Medan du väntar på att din beställning ska levereras kan du vara nöjd över att du handlat smart. 

Här löser du in rabattkoder hos CDON.

Omdömen för CDON
1 omdöme
Skriv ett omdöme
Gregor Ormbunksson skrev ett omdöme om CDON - 5 år sedan
Helt OK!!

fick grejjorna tok snabbt och allt var i prima skick skulle lätt handla igen rekommenderas

Var vänlig vänta

Vi använder cookies så att du kan få den bästa servicen. Läs mer