Boozt rabattkoder och erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för juli 2019, uppdaterade och godkända.
10 %
10% extra rabatt på klänningar och skor hos Boozt
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10% rabatt när du anmäler dig till nyhetsbrevet hos Boozt
Fri frakt vid köp över 499 kr hos Boozt
Registrera dig för Rabattkalas.se nyhetsbrev och få de bästa rabattkoderna direkt till din inkorg!
 • Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
 • Avregistrering är alltid möjlig
 • Kostnadsfritt utan bindning

Prisvärt mode för alla hos Boozt.com

Boozt är en modebutik på internet med kläder för kvinnor, män och barn. De har även skönhetsprodukter och skor samt ett stort utbud av accessoarer som sträcker sig från smycken och mössor till nyckelringar och paraplyer. Sortimentet är stort och innehåller såväl skandinaviska och internationella som moderna och klassiska varumärken. Som auktoriserade återförsäljare garanterar Boozt att alla produkter som går att köpa på deras hemsida är äkta. Utöver detta erbjuds en snabb leverans och man kan enkelt och gratis returnera sin beställning till företaget inom 30 dagar. 

Kläder från Boozt.

Boozt - en svensk framgångssaga

Boozt är en relativt ny online-shop. Portarna till företaget slogs upp år 2011 och verksamheten har sedan dess vuxit i stadig takt. Företaget är en del av e-handelsföretaget Boozt Fashion AB som funnits sedan år 2007. Boozt är svenskt och har sitt huvudsäte i Malmö. 

Det breda sortimentet riktar sig till både kvinnor, män och barn - därav mottot ”Designkläder för hela familjen”. Boozt huvudmål har sedan starten varit att deras kunder ska ha en fantastisk shoppingupplevelse online. Därför arbetar de kontinuerligt med att utvidga antalet varumärken i sin produktkatalog som redan är mycket omfattande. De strävar efter att dagligen erbjuda nyheter, bra erbjudanden samt en förstklassig kundservice och snabba leveranstider. Konceptet verkar ha lönat sig eftersom de sedan lanseringen ständigt expanderat och idag utgör ett av de ledande företagen inom branschen i Norden. Boozt opererar främst i Skandinavien; 95% av hemsidans besökare har beräknats bo i området (2019). Företaget är dock verksamt i en rad andra områden i Europa, bland annat:

 • Tyskland
 • Storbritannien
 • Nederländerna
 • Spanien
 • Frankrike
 • Polen
 • Belgien
 • Grekland
 • Österrike
 • Slovakien

År 2015 etablerade Boozt Fashion AB en outlet-hemsida, Booztlet.com, där Boozt rear ut off season-varor samt varor som snart kommer utgå ur sortimentet. Hos Booztlet.com är priserna kraftigt sänkta - i utbyte står kunderna för frakt- och returkostnaderna. Etableringen av Boozlet.com och den fysiska outletbutiken som slog upp portarna år 2016 i Köpenhamn har varit viktiga milstolpar för att stärka företagets profil. År 2017 utökade Boozt sitt sortiment genom att implementera skönhetsprodukter bestående av hudvård, smink, dofter och andra skönhetsprodukter. Samtidigt öppnade de en fysisk butik som enbart säljer skönhetsprodukter i Danmark. 

Designkläder för kvinnor, män och barn

Det ständigt växande produktsortimentet i Boozts webbutik inkluderar idag det mesta man kan önska vad gäller designkläder - både för kvinnor, män och barn. Utbudet sträcker sig från skor, kläder och heminredning till accessoarer och kosmetika från noga utvalda varumärken. Boozt är certifierade enligt Trygg e-handel och har fått 9,2 stjärnor av 10 möjliga på Trustpilot av sina kunder. 

Webbutiken är mycket överskådlig trots det stora utbudet. När man går in på hemsidan väljer man först vem produkten är till för: kvinnor, män eller barn. Då visas en del huvudkategorier såsom Nyheter, Sale, Kläder, Väskor, Underkläder, Accessoarer, Beauty, Sport med flera. För man markören över dessa kategorier visas de underkategorier som finns för varje huvudkategori. På så vis kan man lätt navigera på hemsidan och snabbt hitta det man letar efter.

Hos Boozt hittar man över 500 varumärken, både internationella och skandinaviska. Detta är ett urval av några som är populära:

 • Calvin Klein
 • DKNY
 • J. Lindeberg
 • Tiger of Sweden
 • Filippa K
 • Esprit
 • Tommy Hilfiger
 • Polo Ralph Lauren
 • By Malene Birger
 • ECCO

Hitta hundratals märken hos Boozt.

Personliga rekommendationer i nyhetsbrevet

Boozt samlar in uppgifter om alla besök på sin webbplats. Företaget menar att detta görs för att förbättra kundernas användarupplevelse samt för att utvärdera användningen av de enskilda delarna av hemsidan. Kundernas köp- och sökuppgifter används för att Boozt ska kunna skräddarsy de erbjudanden som skickas ut enligt kundens uppgifter, sökbeteende och köpbeteende. När man anmäler sig som prenumerant till Boozts nyhetsbrev eller SMS-utskick skickar företaget ut personliga rekommendationer, exklusiva erbjudanden och inspiration via mejl eller SMS. Dessa meddelanden innehåller både information från Boozt.com samt Booztlet.com. 

För att anmäla sig till nyhetsbrevet som är gratis går man längst ner på hemsidan och skriver in sin e-postadress i rutan “Skriv in din e-postadress” som befinner sig under texten “Registrera dig för nyhetsbrev”. Till höger trycker man sedan på knappen “Kvinnor” eller “Män” beroende på vilket slags nyhetsbrev man vill prenumerera på. Undertill finns även en ruta man kan klicka i om man vill anmäla sig till företagets nyhetsbrev som fokuserar på produkter till barn. Det är möjligt att avanmäla sig från nyhetsbrevet när som helst genom att klicka på länken som finns längst ner i varje mejl eller logga in på sitt konto hos Boozt och uppdatera kontopreferenserna. Om man inte längre vill få SMS av företaget skickar man ett SMS med texten “STOPP” till nummer 71039.

Boozt i sociala medier

Det går att hitta Boozt på flera av dagens sociala mediekanaler. Är man modeintresserad eller behöver inspiration kan man följa dem på både Instagram, Facebook och YouTube och ta del av företagets nyheter, modetips, bilder och videos. Nedan visas en video där historien bakom företaget tas upp. 


Boozt erbjuder ett flertal betalningsalternativ

Något som är värt att notera är att minimibeloppet för ett köp hos Boozt är 199 kr. Boozt använder Klarna som mellanhand för hantering av betalningar. Det förvalda betalningssättet är fakturabetalning, vilket innebär att kunden först får hem sina produkter och sedan betalar för dem inom 14 dagar. Det går även att välja andra metoder när man ska betala för sin beställning. De betalningsmetoder som finns att välja på utöver faktura är:

 • Delbetalning 
 • Kreditkort (VISA, MasterCard, Dankort, Eurocard, Diners Card och Amex)
 • Swish
 • Direktbetalning (via internetbank eller Klarna/Mobilt BankID)
 • PayPal

Snabba leveranser

När man går in på Boozt.com väljer man vilket land varorna ska skickas till längst uppe till höger genom att trycka på flaggan bredvid texten “Skickas till:”, sedan scrollar man ner och väljer rätt land/flagga. Boozt erbjuder fri frakt för alla beställningar över 499 kr. Vid beställningar under 499 kr tillkommer en fraktkostnad som skiljer sig beroende på vilket företag som distribuerar paketet. Företaget använder sig av ett flertal leverantörer när de skickar ut paket till sina kunder och det är kunden själv som väljer leverantör. 

Leveranstiden ligger mellan 1-3 dagar hos alla leverantörer. Dessa går att välja mellan: PostNord, Bring, Best och Budbee. När beställningen har lämnat Boozts lager skickas ett bekräftelsemejl till kunden vilket även innehåller spårningsinformation om fraktbolaget som anlitats erbjuder det. I så fall innehåller bekräftelsemejlet ett unikt spårningsnummer som gör det möjligt att följa paketet. 

Returnera inom 30 dagar

Enligt Lag (2005:59) 2 kap. 10§ har man alltid 14 dagars ångerrätt i Sverige. Boozt erbjuder inte bara gratis returer utan även en generös ångerrätt på 30 dagar. Har man beställt något man inte är nöjd med och vill hävda sin ångerrätt måste man antingen meddela företaget om returen eller följa anvisningarna och fylla i formuläret för returer som finns med i alla paket som Boozt skickar ut. 

Väljer man att inte fylla i formuläret kan man även yrka sin ångerrätt genom att fylla i denna blankett eller meddela Boozt om returen senast 14 dagar från och med den dag beställningen mottagits  genom att ringa på nummer 010 138 89 88, eller skicka ett mejl till customerservice_se@boozt.comProdukter som returneras måste vara oanvända och i ursprungligt skick och alla etiketter måste sitta kvar på varan. Det kan ta upp till 10 arbetsdagar för Boozt att ta emot och behandla en retur. Ett bekräftelsemejl skickas till kunden när de tagit emot returen och den har registrerats.

Returneras varan till företaget med den förbetalda returetikett som medföljer i alla paket Boozt skickar ut uppstår inga extra kostnader. Skickar man tillbaka ett paket utan den frankerade retursedel står man själv för eventuella fraktkostnader. Har man inte kvar sin returetikett kontaktar man Boozts kundservice för att få en ny. 

Beloppet för returen betalas tillbaka senast två dagar efter att paketet kommit fram till företaget. Beroende på vilken bank man har kan det dock ta olika lång tid innan beloppet kommit in på bankkontot, allt från 2 till 7 arbetsdagar. Summan betalas tillbaka till det konto som användes för betalningen av beställningen. 

OBS: En del av Boozts skönhetsprodukter, till exempel nagellack och parfymer klassas som brandfarligt gods, då de innehåller brandfarliga ämnen. Om man returnerar en sådan vara måste symbolen för brandfarligt gods synas tydligt på paketet. Företaget rekommenderar att i så fall återanvända deras återförslutningsbara förpackningar eftersom de redan är märkta med symbolen. 

Svarar på frågor inom 48 timmar

Ett av Boozts huvudmål är att deras besökare ska ha en extraordinär shoppingupplevelse när de handlar på deras webbsida. Därför strävar företaget efter att ge sina kunder en kundservice som är utöver det vanliga. Vill man få svar på en fråga är det möjligt att skicka ett mejl till customerservice_se@boozt.com och få svar inom 48 timmar. Det går även att mejla Boozt via ett formulär på hemsidan som man kommer till om man klickar på “Kundservice” längst uppe i högra hörnet på hemsidan. Vill man hellre ringa företaget går det att nå dem på nummer +46 10 138 89 88 på vardagar mellan kl. 08.00 - 22.00. En annan möjlighet att kontakta Boozt är via Facebook Messenger där de är tillgängliga mellan kl. 08.00 och 17.00 måndag till fredag. 

Köp kläder billigare från Boozt med en rabattkod

 1. Välj den rabattkod hos Rabattkalas som du tycker passar din beställning allra bäst
 2. Klicka på rabattkoden du valt för att göra den synlig. Du omdirigeras      samtidigt till Boozts webbutik.
 3. Kopiera eller spara koden så du har den tillgänglig när du slutför beställningen senare. Handla nu som vanligt på Boozt.com genom att välja ut de produkter du vill köpa.
 4. När du är klar går du till varukorgen där du får en överblick över dina varor. Tryck på knappen “Till kassan”.
 5. Till höger om varukorgen syns nu en ruta med texten ”Rabattkod”. Skriv in rabattkoden i rutan och tryck på knappen “Använd” för att dra av rabatten på din order. Summan du sparar kommer nu att synas i röd text i orderöversikten och totalpriset kommer att uppdateras.
 6. Fyll i informationen som efterfrågas i de nästkommande stegen och slutför beställningen. Kom ihåg att du på ett enkelt sätt kan spara pengar när du handlar online med en rabattkod från Rabattkalas!

Rabattkoder läggs till i kassan hos Boozt.

Omdömen för Boozt

Var den första att skriva en recension och dela med dig av dina erfarenheter med andra användare.

Skriv ett omdöme

Vi använder cookies så att du kan få den bästa servicen. Läs mer