ECCO rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för februari 2019, uppdaterade och godkända.
Fri frakt på hela sortimentet hos Ecco
Visa erbjudande
Använd 126 gånger
Villkor
Upp till 50% rabatt på reasortimentet hos Ecco
Visa erbjudande
Använd 193 gånger
Villkor
ECCO rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till ECCO Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från ECCO!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

ECCO – Bekväm kvalitetsprakt

Skomärket ECCO associerar de flesta säkerligen med kvalitet och bekvämlighet, då det framförallt är dessa två termer som fått bli ledord i tillverkningsprocessen av ECCOs skor. Deras skor har funnits på marknaden i över ett halvt sekel och fortsätter än idag att vara uppskattade bland kvinnor och män världen över. Deras skor, som var bland de första att tillverkas efter fotens form, finns i alla de vanligaste skovarianterna som sneakers, finskor, sandaler och därtill finns även en exklusiv kollektion golfskor. De säljer skor till fötter av alla åldrar, från mer eller mindre nyfödda till de mer ålderstigna.

ECCO – Shoes for life.

Skotillverkaren ECCO grundades 1963 av dansken Karl Toosbuy, som tidigt i sitt liv bestämde sig för att han ville bedriva försäljning av skor. Han utbildade sig till skomakare så snart han kunde och var länge ansvarig för en skofabrik tills han en dag bestämde sig för att börja producera skor själv. Den första tiden var det ett ansträngande projekt som inte genererade särskilt mycket, men efter ett tag vände det och idag har ECCO över 3000 butiker världen över, med totalt över 12 000 anställda. ECCOS miljöengagemang är stort och de deltar bland annat i ett forskningsprogram vars mål är att göra garvning mer miljövänlig.

Bekväma skor för alla fötter

ECCO var en av de första skotillverkarna som utformade sina skor efter fotens form, och det är just denna typ av tänk som gjort att deras skor alltid är bekväma oavhängigt vilken modell det rör sig om. Företaget är också unikt på så vis att de är involverade i varenda produktionssteg i tillverkningsprocessen, detta innebär bland annat att de producerar sitt eget läder i egna garverier, samt äger eller licensierar ut samtliga fabriker som tillverkar ECCO-skor. Bland deras många typer av skor finner du bland annat:

 • Sneakers
 • Stövlar
 • Klackskor
 • Golfskor
 • Sportskor
 • Ballerina
 • Barnskor
 • Sandaler

Spara pengar när du köper skor i ECCOs webbutik, använd en rabattkod enligt följande:

 1. Välj den ECCO-rabattkod du tycker passar ditt köp bäst. Klicka på rabattkoden du vill använda.
 2. När du klickar på koden kommer den att synliggöras – spara den gärna innan du börjar titta i ECCOs webbutik som du samtidigt kommer att omdirigeras till.
 3. I ECCOs webbtik handlar du som du handlar i alla andra webbutiker, när du är klar går du till Shoppingbagen.
 4. I Shoppingbagen kan du fylla i din rabattkod i ett fält strax under totalsumman. Gör det.
 5. Gå nu vidare till Säker betalning där du slutför din beställning. Var därefter nöjd över att du sparat pengar med en rabattkod från Rabattkalas.se

Här uppger du din kod hos Ecco

Omdömen för ECCO

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer