shopeu.ecco.com

ECCO rabattkod

0 ECCO rabattkoder och 1 erbjudande för september 2017

Fri frakt på hela sortimentet hos Ecco
Visa erbjudande
Fungerar rabatten? 0 0
Testad
Använd 36 gånger
Höstmys
ECCO rabattkoder som löpt ut – Läs mer

Missa aldrig en rabattkod från ECCO!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt

ECCO – Bekväm kvalitetsprakt

Skomärket ECCO associerar de flesta säkerligen med kvalitet och bekvämlighet, då det framförallt är dessa två termer som fått bli ledord i tillverkningsprocessen av ECCOs skor. Deras skor har funnits på marknaden i över ett halvt sekel och fortsätter än idag att vara uppskattade bland kvinnor och män världen över. Deras skor, som var bland de första att tillverkas efter fotens form, finns i alla de vanligaste skovarianterna som sneakers, finskor, sandaler och därtill finns även en exklusiv kollektion golfskor. De säljer skor till fötter av alla åldrar, från mer eller mindre nyfödda till de mer ålderstigna.

ECCO – Shoes for life.

Skotillverkaren ECCO grundades 1963 av dansken Karl Toosbuy, som tidigt i sitt liv bestämde sig för att han ville bedriva försäljning av skor. Han utbildade sig till skomakare så snart han kunde och var länge ansvarig för en skofabrik tills han en dag bestämde sig för att börja producera skor själv. Den första tiden var det ett ansträngande projekt som inte genererade särskilt mycket, men efter ett tag vände det och idag har ECCO över 3000 butiker världen över, med totalt över 12 000 anställda. ECCOS miljöengagemang är stort och de deltar bland annat i ett forskningsprogram vars mål är att göra garvning mer miljövänlig.

Bekväma skor för alla fötter

ECCO var en av de första skotillverkarna som utformade sina skor efter fotens form, och det är just denna typ av tänk som gjort att deras skor alltid är bekväma oavhängigt vilken modell det rör sig om. Företaget är också unikt på så vis att de är involverade i varenda produktionssteg i tillverkningsprocessen, detta innebär bland annat att de producerar sitt eget läder i egna garverier, samt äger eller licensierar ut samtliga fabriker som tillverkar ECCO-skor. Bland deras många typer av skor finner du bland annat:

 • Sneakers
 • Stövlar
 • Klackskor
 • Golfskor
 • Sportskor
 • Ballerina
 • Barnskor
 • Sandaler

Spara pengar när du köper skor i ECCOs webbutik, använd en rabattkod enligt följande:

 1. Välj den ECCO-rabattkod du tycker passar ditt köp bäst. Klicka på rabattkoden du vill använda.
 2. När du klickar på koden kommer den att synliggöras – spara den gärna innan du börjar titta i ECCOs webbutik som du samtidigt kommer att omdirigeras till.
 3. I ECCOs webbtik handlar du som du handlar i alla andra webbutiker, när du är klar går du till Shoppingbagen.
 4. I Shoppingbagen kan du fylla i din rabattkod i ett fält strax under totalsumman. Gör det.
 5. Gå nu vidare till Säker betalning där du slutför din beställning. Var därefter nöjd över att du sparat pengar med en rabattkod från Rabattkalas.se

Här uppger du din kod hos Ecco

Inga omdömen finns tillgängliga
Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8