Deichmann rabattkoder och erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för juli 2019, uppdaterade och godkända.
Fri frakt på hela sortimentet hos Deichmann
Gratis returfrakt på hela sortimentet hos Deichmann
Upp till 50% rabatt på utvalda skor hos Deichmann
Utlöpta rabattkoder
Var vänlig vänta
15 %
15% rabatt på fläktar hos Deichmann
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt på hela sortimentet hos Deichmann
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt på hela sortimentet hos Deichmann
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt på hela sortimentet hos Deichmann
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabatt på utvalda produkter hos Deichmann
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt vid köp över 500 kr hos Deichmann
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabatt på hela sortimentet hos Deichmann
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
25 %
25% rabatt vid köp över 500 kr hos Deichmann
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt vid köp över 500 kr hos Deichmann
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt vid köp av 2 par skor hos Deichmann
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20% rabatt vid köp över 500 kr hos Deichmann
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
100 kr
100 kr rabatt vid köp över 500 kr hos Deichmann
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt vid köp över 250 kr hos Deichmann
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
75 kr
75 kr rabatt vid köp över 299 kr hos Deichmann
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt på sommarsortimentet hos Deichmann
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
30% rabatt på utvalda produkter hos Deichmann
Upp till 50% rabatt på hela sortimentet hos Deichmann
Upp till 50% rabatt på hela sortimentet hos Deichmann
Upp till 50% rabatt på hela sortimentet hos Deichmann
11% rabatt på hela sortimentet hos Deichmann
50% rabatt på hela sortimentet hos Deichmann
50% rabatt på hela sortimentet hos Deichmann
Registrera dig för Rabattkalas.se nyhetsbrev och få de bästa rabattkoderna direkt till din inkorg!
 • Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
 • Avregistrering är alltid möjlig
 • Kostnadsfritt utan bindning

Skojätte med produkter för alla smaker

Deichmann är ledande på den Europeiska skomarknaden sedan många år tillbaka och har butiker i flera länder över hela världen. Bland annat finns de i länderna:

 • Tyskland
 • Storbritannien
 • Italien
 • Turkiet
 • Spanien
 • Ryssland
 • Danmark
 • Ungern
 • Österrike

Inte bara skor i alla former och färger finns i utbudet utan även massvis av tillbehör och accessoarer. I butiken kan man köpa väskor, smycken, skärp, skovård och mycket annat. Kategorierna är indelade i Dam, Herr, Tjej/Kille och Småbarn så att man enkelt kan hitta det man söker. Det går också att sortera in sökningen i filter så att man snabbt och smidigt får fram de skorna eller den produkten man är ute efter. Oavsett om man tänkt införskaffa ett par nya sandaler, ballerinaskor, pumps, sneakers eller gummistövlar går det att hitta något som passar hos deichmann.com.

Skor för varje tillfälle och smak finns att köpa hos Deichmann.

100 år i skobranschen

Redan år 1913 startades Deichmann, då som ett litet familjeföretag i Essen, Tyskland. Huvudsätet befinner sig där än idag men nu med butiker över hela världen. 2016 hade Deichmanngruppen över 3600 butiker i fler än 24 länder världen runt. Som ledande skohandlare på den europeiska marknaden har de ett stort och välsorterat sortiment för alla åldrar med massvis av välkända varumärken. Vare sig man letar träningskor eller ett par stiligare skor för festen finns det i Deichmanns butik. Företagets motto är kvalitativa produkter till billiga priser - ett motto som hittills tagit dem väldigt långt, och ännu längre lär det bli.

Deichmann har anställda i hela 24 länder runt om i världen som hela tiden strävar mot att förbättra företaget ytterligare.

Det finns inga dåliga väder - bara dåliga kläder

Hos Deichmann hittar man ett stort utbud av skor och tillbehör. Det finns något för alla åldrar, stilar och kön. Är det en skön skosula man söker går det enkelt att hitta på hemsidan. Vill man skaffa sig ett par rejäla kängor inför vintern är Deichmann rätt ställe för detta. Gummistövlar för de regniga dagarna eller lätta sandaler för dagen på stranden. Deichmann erbjuder något för alla väder och årstider, oavsett om himlen är grå eller klarblå. Kategorierna på hemsidan är indelade som såhär:

 • Dam
 • Herr
 • Tjej/Kille
 • Småbarn
 • Sport
 • Märken
 • Sale
 • Nyheter

Denna indelningen finns för att göra det lättare för användaren att navigera på hemsidan och hitta det hen söker. Ska man köpa nya dojjor till minstingarna i familjen går man förslagsvis in på “Småbarn” där det finns skor frrån storlekarna 12-22 och åldrarna 3-9 år. Vill man ha något till ett lite äldre barn går det bra att surfa in på “Tjej/Kille” där man kan vraka och välja mellan snörskor, sandaler och kängor. I herrsortimentet finns massvis av produkter för alla tillfällen och situationer. Vill man filtrera sin sökning för att lättare hitta det man söker kan man göra detta i det vänstra fältet om produktbilderna. Där går det att välja på modell, storlek, färg och varumärke. Det går också att sortera efter årstid och användningsområde. Under “Dam” finns även där hundratals produkter med skor från massvis av märken. Populära varumärken som säljs i butiken är bland annat:

Vill man köpa ett par kvalitativa skor till ett billigare pris kan man söka sig in på reakategorin som kallas “Sale” på hemsidan. Kategorin finns bland de övriga kategorierna uppe i remsan längst upp på hemsidan. Här finns massor av skor och stövlar till nedsatta priser. Fyndsektionen finns på hemsidan året runt och fylls hela tiden på med nya artiklar. Under “Nyheter” går det även där att hitta fina skor och tillbehör till en billig peng, men där är det bara det allra senaste i utbudet som hamnar. Vet man vad man letar efter kan man även använda sökfunktionen som finns länst upp på hemsidan i form av ett litet fält i vitt och grönt. Skriver man in till exempel “adidas” där kommer enbart produkter från detta märke upp.

Sneakers, kängor, högklackat - alla sorters skor finns i Deichmanns välfyllda shop.

Stort engagemang för de som har det svårt

Sedan start har Deichmanns tagit ett stort socialt ansvar och aktivt varit med och hjälpt människor som lever i fattigdom runt om i världen. De är med och bidrar till projekt för leprasjuka personer i Indien. De hjälper även aktivt till med ett utvecklingsprojekt i Tanzania i Afrika och skänker pengar till olika organisationer i de fattiga delarna av Moldavien. De har även via organisationen wortundtat bidragit med hjälp vid naturkatastrofer, så som vid tsunamin i Thailand år 2004 och orkanen I Haiti år 2009.

Deichmann bidrar till flera olika länders välfärd med hjälp av bidrag till olika sorters hjälporganisationer världen över.

Tävlingar, nyheter och exklusiva rabatter

För att få information om de allra senaste trenderna kan man välja att signa upp sig på Deichmanns nyhetsbrev. I dessa nyhetsutskick får man också motta notiser om REA, kamoanjer och andra erbjudanden som är aktiva. I nyhetsbrevet hålls då och då roliga tävlingar och ibland skickas det ut exklusiva rabattkoder som endast finns tillgängliga för Deichmanns nyhetsbrevsprenumeranter. När man anmäler sig till nyhetsbrevet kan man välja om man är man eller kvinna för att få så personspecifierade tips och rekommendationer som möjligt.

Inspiration i form av musik, bilder och tävlingar

Deichmann finns på Facebook, Twitter, Youtube och Spotify. Med deras Spotifylista kan man upptäcka ny musik som de själva spelar i sina butiker för att inspirera och motivera. I övriga sociala medier läggs det flitigt upp erbjudanden, kampanjer och skoj tävlingar som är öppna för alla att delta i. Man kan ofta vinna fina priser i form av presentkort och annat kul. För att följa dem på facebook behöver man bara klicka “Gilla” på deras sida och därefter får man upp deras uppdateringar i sitt eget nyhetsflöde.  

Många valmöjligheter vid betalning

Trygg e-handel har placerat sin stämpel på Deichmanns hemsida, vilket innebär att man kan känna sig säker när man handlar i butiken. Det erbjuds flera betalningssätt på sidan. Man kan välja på dessa betalningsmetoder:

 • Kortbetalning (VISA och MasterCard)
 • PayPal
 • Banköverföring (Swedbank och Nordea)
 • Klarna Konto
 • Klarna Faktura

Väljer man att betala med Klarna kan man inte returnera skorna i en Deichmannbutik om man så skulle önska men det går däremot bra att returnera dem som vanligt genom att skicka tillbaka dem med hjälp av retursedeln.  

Snabb posthantering med gratis leverans

Deichmann är måna om att deras kunder ska få sina varor snabbt och utan besvär. Därför är både leveransen och returen alltid gratis. Så fort man gjort en beställning påbörjas packeteringen och alla ordrar skickas i regel ut inom 24 timmar från beställningstillfället. Posten är Deichmanns logistikpartner och alla paket skickas via dem. Så fort paketet är ivägskickat får man som kund ett mejl med en trackinglänk där man hela tiden kan spåra sin försändelse. När paketet finns att hämta ut på närmaste postombud får man ett mejl eller SMS-meddelande med all nödvändig information. Viktigt att komma ihåg är att man måste ha med sig giltigt ID-bevis, annars går det inte att hämta ut paketet på Posten. Detta för att göra internetshoppandet så tryggt som möjligt både för kund och företag. Leveranstiden är 2-5 arbetsdagar. Deichmann skickar paket till alla adresser inom Sverige.

Med flera tusentals skor i lager kan man alltid hitta något man gillar hos Deichmann. Passar inte produkten kan man enkelt returnera den, helt kostnadsfritt.

60 dagars öppet köp

Skulle man vilja skicka tillbaka något som man beställt hos Deichmann är detta inga som helst problem. Med kostnadsfri returfrakt är det enkelt att beställa paket i butiken. Skulle skorna inte passa är det bara att returnera dem tillbaka helt gratis. Dessutom har man hela 60 dagars öppet köp. För att returnera en order lämnar man in det på ett serviceställe, förslagsvis där man hämtade ut det. Det går också bra att lämna tillbaka skorna i en Deichmannbutik. Detta är dock inte möjligt om man valt faktura som betalningsalternativ, men för övriga betalningsmetoder går det bra. När man returnerar ett paket på posten skriver man ut en returetikett som finns under “Mitt konto” på deichmann.com. Produkten eller produkterna man returnerar måste vara oanvända för att returrätten ska gälla och de bör ligga i sin tillhörande orginalkartong. Att prova skorna inomhus går alltså bra, men man får ej ha använt skorna utomhus eller vid flera tillfällen om man planerar att återsända dem till Deichmann.  

Vill man returnera en vara går det bra att skicka tillbaka den till Deichmanns lager eller också besöka en fysisk Deichmann-butik och returnera dem där.

I behov av hjälp? Kontakta kundservice vid frågor

För att få kontakt med Deichmanns kundservice kan man kontakta dem via deras kontaktformulär där man fyller i ett meddelande och sina kontaktuppgifter. Inom 24 timmar på vardagar får man svar på sin fråga. Är det något väldigt brådskande eller om man bara föredrar att förklara sin fråga via telefon kan man ringa kundtjänst på telefonnummmer 08-777 99 10. Linjerna står öppna alla vardagar mellan kl. 09.00-16.00. Det går också att skicka iväg ett mejl till onlineshop-se@deichmann.com.

Har man frågor kan man enkelt kontakta Deichmann för hjälp.

Ute efter ett par nya skor? Köp dem med rabatt:

 1. Ser du en kod som du vill använda på Deichmanns hemsida? Bra! Tryck på den kod du vill använda och du får upp en ruta.
 2. Kopiera koden som dyker upp i fältet och gå till Deichmann.com genom att trycka på “Gå till butiken”.
 3. Du slussar vidare till hemsidan. Väl här kan du välja de skor eller accessoarer du vill handla. När du är färdig med shoppingen klickar du dig till varukorgen. Den finns till höger längst upp.
 4. Ser du rutan till höger i den lilla boxen? Du kan fylla i din rabattkod där. När du gjort det klickar du på pilen till höger om fältet.
 5. Nu är det bara att gå vidare på den gröna knappen undertill. Är du inte redan inloggad som kund kan du logga in på via samma knapp. Fyll i alla dina adressuppgifter och avsluta beställningen.
 6. Du har nu sparat många kronor på att använda dig av en rabattkod hos Deichmann. Då är det bara att invänta dina nya skor! Vi hoppas du blir nöjd.

Såhär ser rutan ut där du fyller i din rabattkod.

Omdömen för Deichmann

Var den första att skriva en recension och dela med dig av dina erfarenheter med andra användare.

Skriv ett omdöme

Vi använder cookies så att du kan få den bästa servicen. Läs mer