Happy Socks rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för juni 2019, uppdaterade och godkända.
25%
25% rabatt och fri frakt hos Happy Socks
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 0 gånger
Villkor
15%
15% rabatt på vår- och sommarkollektionen hos Happy Socks
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 0 gånger
Villkor
Strump-par från 48,30 kr hos Happy Socks
Visa erbjudande
Använd 32 gånger
Villkor
Upp till 40% rabatt i reasortimentet hos Happy Socks
Visa erbjudande
Använd 65 gånger
Villkor
Happy Socks rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Happy Socks Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Happy Socks!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Happy Socks - ett koncept byggt på glädje

Happy Socks har revolutionerat det evigt anonyma klädesplagget strumpan. Deras syn på kvalitet, kreativitet och design har bidragit till en ny konceptualisering. Den så kallade modestrumpan är ett faktum, där framgångsreceptet hos företaget hela tiden stavats glädje. Företagarnas entusiasm har tagit strumpor till en helt ny nivå med global försäljning över hela världen. Det svenska företaget har sedan starten 2008 gått en minst sagt ljus framtid tillmötes. Strumporna tillverkas av stark och mjuk bomull för att förhindra strumporna från att gå sönder. Tillverkningen av dem sker i Turkiet medan tillverkningen av tights håller till i Italien. Kvaliteten kontrolleras dubbelt för att säkerställa produktionen bakom varje enskild strumpa. Idag säljs Happy Socks över hela landet, runtom i världen och över nätet. 

Glada sockar från Happy Socks.

Goda vänner bakom framgångssagan

En rofylld vårkväll i april år 2008 satte sig två goda vänner ned för att diskutera affärer. Kvällen slutade med att Mikael Söderlindh, numera CEO, och ViktorTell, Creative Director för Happy Socks, kom överens om att ta strumpor till en ny nivå. Med en övertygelse om att inställningen till strumpor kontra mode kunde förändras och förbättras satte man planen i verket. Idag har Happy Socks sitt huvudkontor mitt i lummiga Stockholm och med strumpor till försäljning hos hundratals återförsäljare bland annat i USA och Hongkong. Happy Socks finns i fler än 90 länder världen runt. 

Happy Socks låter strumpan synas

Med inställningen om att strumpor är till för alla är Happy Socks produkter unisex. För kvinnor finns även strumpbyxor och knästrumpor av lika enastående karaktär. Och  det är inte bara vuxna som kan köpa strumpor i Happy Socks butik - sortimentet innefattar även sockar i barn och bebis-storlekar. 

Happy Socks passar både tjejer, killar och barn.

Att Happy Socks strumpor är happy är ingen underdrift. Designen är färgglad, fantasifull och futuristisk. I webbutiken redogörs för varje strumpa en närmare beskrivning för vilka material som använts vid tillverkningen av just den strumpan. Man kan även välja att skicka strumpor som present i en ask designad i typiskt Happy Socks-stuk. Vår/Sommar och Höst/Vinter - så ser Happy Socks olika kollektioner ut. Strumpbutiken har drivit flertal samarbeten med andra varumärken genom åren, så kallade “colabs”. Några av dessa colabs är:

 • Happy Socks X Love Me 
 • Happy Socks x Steve Aoki
 • The Beatles
 • Adidas - Matchplay X Viktor Tell
 • Giles Deacon for the Elton John Aids Foundation
 • Wood Wood

  Sockar och strumpor för alla smaker och fötter.

Var först med exklusiva kampanjer

Är man en person som tycker om både roliga strumpor och att ta del av nyheter först av alla så ska man anmäla sig till nyhetsbrevet hos Happy Socks. Med fördel får man då uppdateringar, erbjudanden och annat skickat direkt till sin mejladress. Nyhetsbrevsprenumeranter får även ta del av exklusiva deals som inte andra har tillgång till. Vad det kostar? Det är givetvis gratis! 

Är du en gedigen strumpfantast? Bli då prenumerant!

Social media-proffs

Tusentals strumpfantaster följer Happy Socks i deras olika sociala kanaler för att aldrig gå miste om ett erbjudande eller en kampanj. Man hittar dem på Facebook, Instagram, Youtube, Google+, Twitter - ja, till och med på Snapchat! Här nedan finns en filmsnutt från en av deras limited edition-kollektioner. 


Kort samt PayPal vid checkout

Är man van att betala sina köp online med kreditkort har man även hos Happy Socks möjlighet att göra detta. VISA, MasterCard och Amex är kort som accepteras i shoppen. PayPal går också att handla med om man har sitt kort knutet dit. 

Färgglada sockar på posten

4-6 arbetsdagar tar det tills man kan förvänta sig att ens glada strumpor dimper ned i brevlådan. Fraktkostnaden ligger på 30 kr, men köper man däremot för över 300 kr så bjuder Happy Socks sina kunder på den avgiften. 

Få paket med sockar skickat direkt hem till dörren.

Retur och byte hos Happy Socks

Det som behövs göras om man skulle vilja returnera något man köpt i Happy Socks online-shop är att printa ut ett returdokument som man hittar på webbsidan. Varor som returneras ska skickas till: 

Happy Socks AB
℅ Returns
Valhallavägen 66
114 27 Stockholm

Varor ska returneras i oförändrat skick, det vill säga i obruten förpackning och man bör lämna information i returpaketet om hur man vill att returen ska behandlas - som ett byte eller som en retur med pengarna tillbaka. Returrätten gäller i 30 dagar från att man mottagit paketet. 

Frequently Asked Questions och kontaktformulär 

Frågor gällande produktkatalogen, kampanjer, beställningnar, frakt och returer besvaras under Happy Socks FAQ. Man kan läsa sig till de flesta svaren när det kommer till vanliga frågor. Hittar man däremot inte svaret där, eller om man helt enkelt föredrar att prata direkt med en av de kunniga medarbetarna kan man istället fylla i kontaktformuläret som finns här. Man fyller snabbt i sitt namn och sina kontaktuppgifter samt fråga och skickar iväg till Happy Socks. Därefter är det bara att invänta svar som kommer till angiven e-postadress. 

Är du inte helt nöjd med strumporna du köpt, eller har du frågor? Kontakta då kundtjänst.

Rabattkoder för stilrena strumpor hos Happy Socks

 1. Välj en rabattkod från Rabattkalas som är giltig och gör ett både moderiktigt och praktiskt köp från Happy Socks.
 2. Klicka på rabattkoden. I samma stund blir du omdirigerad till Happy Socks hemsida.
 3. Var noga med att notera koden så att du har den förberedd i alla lägen.
 4. Välj storlek och antal strumpor från Happy Socks färgglada sortiment och placera dem i din varukorg. Gå till kassan.
 5. I kassan under din sammanställda order ser du en understruken fråga i grå färg ”Har du en rabattkod eller ett presentkort?”. Klicka på den.
 6. Två fält görs synliga. Ange din rabattkod i det övre fältet och tryck på ”Använd”. Ett nytt pris räknas ut.
 7. Skrolla dig ned på sidan och välj betalningsalternativ och fakturaadress. Gå vidare till betalningen varpå du betalar ditt köp. 
 8. Gratulera dig själv och dina fossingar till det nya fyndet!

Omdömen för Happy Socks

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer