Lenovo rabattkoder och erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för juli 2019, uppdaterade och godkända.
3000 kr
3000 kr rabatt på utvalda produkter hos Lenovo
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
2000 kr
2000 kr rabatt på utvalda datorer hos Lenovo
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
500 kr
500 kr rabatt på utvalda datorer och surfplattor hos Lenovo
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
30 %
30% rabatt på reasortimentet hos Lenovo
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15 %
15% rabatt på utvalda datorer hos Lenovo
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15 %
Upp till 15% rabatt på utvalda gamingdatorer hos Lenovo
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15 %
15% rabatt på utvalda datorer hos Lenovo
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15 %
Upp till 15% rabatt på Think-datorer hos Lenovo
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15 %
Upp till 15% rabatt på utvalda datorer hos Lenovo
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
12 %
12% rabatt på THINK-produkter hos Lenovo
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabatt på Yoga-modeller hos Lenovo
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabatt på utvald Thinkpad hos Lenovo
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabatt på Thinkpad hos Lenovo
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabatt på ThinkPad X-serien hos Lenovo
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
7 %
Upp till 7% rabatt på hela sortimentet hos Lenovo
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
5 %
5% rabatt på hela sortimentet hos Lenovo
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Fri frakt på köp över 700 kr hos Lenovo
Dagliga specialerbjudanden hos Lenovo
Utlöpta rabattkoder
Var vänlig vänta
15 %
15% rabatt på utvalda produkter hos Lenovo
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabatt på Yoga-datorer hos Lenovo
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
25 %
25% rabatt på bärbar dator hos Lenovo
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
1500 kr
1500 kr rabatt på utvalda datorer hos Lenovo
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
27 %
27% rabatt på Yoga-datorer hos Lenovo
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
30 %
Upp till 30% rabatt på reasortimentet hos Lenovo
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
3000 kr
3000 kr rabatt på utvalda produkter hos Lenovo
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Registrera dig för Rabattkalas.se nyhetsbrev och få de bästa rabattkoderna direkt till din inkorg!
 • Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
 • Avregistrering är alltid möjlig
 • Kostnadsfritt utan bindning

Lenovo - världsmästare på datortillverkningLenovo har något för alla smaker

Datorjätten Lenovo erbjuder i sin nätbutik ett brett utbud av laptoppar och surfplattor för alla smaker. Som världens största PC-tillverkare ligger de ständigt i framkant med den senaste tekniken, och deras produkter andas både kvalitet och design. Under åren har de vunnit flertalet priser för sin attraktiva formgivning och blivit omtalade i flera sammanhang på grund av den användarvänlighet som de utvecklat och implementerat i sina produkter. Lenovo är inte enbart stora på datorer, utan rankas idag även som världens fjärde största leverantör av smartphones. Är man ute efter ny dator, surfplatta, telefon eller notebook kan man alltså vara säker på att hitta det man söker i Lenovos onlineshop.

Lenovo har något för alla

 

Snabb utveckling redan från start

Företaget grundades 1984 i Kina, då under namnet ”Legend Holdings”, och utvecklingen tog snabbt fart. Efter bara fyra år låg de på första plats som Kinas största datortillverkare och framgången var ett faktum. 16 år därpå köpte det välkända teknikvarumärket IBM upp tillverkningen och bytte därmed också namn till Lenovo. Inom ett år låg Lenovo på topplistan som världens tredje största PC-tillverkare. År 2016 var de störst i världen, och deras utbud innefattar så väl stationära datorer som laptoppar, surfplattor, projektorer, IT-programvara och datortillbehör. Företaget finns med på den prestigefyllda listan Fortune Global 500 där världens mest framgångsrika varumärken listas. Som om detta inte vore nog har Lenovo vunnit flertalet priser för sin framtidsinriktade design. Bland annat fick den vändbara datorn Yoga Pro stor uppmärksamhet på grund av sin flexibilitet och sina många valbara lägen.

Lenovo som företag är idag värd flera miljarder kronor och har över 54 000 anställda runt om i världen. Huvudkontoret har fortfarande sitt säte i Kina, men kontor och fabriker går att hitta i över 60 länder. Produkterna som Lenovo tillverkar såldes 2016 i över 160 länder jorden runt. Företaget introducerades på svenska marknaden 2005, och VD är Johannes Jacobus W Van Kerkvoorde. Det svenska huvudkontoret är baserat i Kista i Stockholm.

Lenovo har vuxit snabbt och är idag världens största PC-tillverkare.

 

Stort urval för alla behov

Vare sig vi ägnar mest tid hemma eller på kontoret är vi i ständigt behov av våra teknikprylar. Många av oss skulle idag till och med säga att det inte går att klara sig utan dem. I Lenovos webbutik hittar du datorer och surfplattor för alla ändamål. Produkterna på hemsidan är indelade i följande kategorier:

 • Bärbara datorer och ultrabooks
 • Surfplattor
 • Stationära och allt-i-ett-datorer
 • Arbetsstationer
 • Servers, storage och networking
 • Tillbehör och program
 • Tjänster och garanti

Precis som produkternas användarvänlighet är hemsidan enkel att förstå. I nätbutiken kan du enkelt navigera dig fram mellan de olika produkterna och kategorierna. Under fliken ”Lösningar” går det att välja till vilket ändamål man har tänkt att använda sin nya dator, till exempel för hem & hemmakontor, offentlig sektor eller på ett mindre företag . Genom att klicka på någon av kategorierna får man tips om vilken PC som passar bäst för var plats tillfälle. Det går även att kontakta kundtjänst för att få hjälp med att välja ut en dator som är anpassad efter ens personliga behov och önskemål.

Surfplattor, lapptoppar och stationära datorer - Lenovo har något för alla.

Starkt miljötänk

När det kommer till miljöfrågor är Lenovo djupt engagerade. De stod bland annat för den första svanenmärkta surfplattan redan 2011. För att bli svanenmärkt ska produkten bland annat klara kraven på låg energiförbrukning och ljudnivå, bra ergonomi, samt vara enkel att återvinna. Lenovo har idag flest svanenmärkta datorer på marknaden och anses därmed som global verksamhet ta stort ansvar för vårt klimat. Mer om deras miljöengagemang finns att läsa på deras hemsida.

Flera betalningsmöjligheter för den köpsugne

Bekväma betalningssätt erbjuds för den som vill handla i Lenovos webbshop. Bank online, PayPal, banköverföring, delbetalning eller faktura med Klarna, och kreditkort (VISA och Mastercard) är de möjligheterna man som köpare har att välja mellan. Med så många betalningsalternativ har de flesta en möjlighet att finansiera köpet på bästa möjliga vis. Hemsidan är skyddad av TRUSTe Certified Privacy, vilket betyder att du alltid kan vara säker och trygg när du handlar hos Lenovo.

Fri frakt och fördelaktiga priser

Vid köp av elektronik för över 700 kr gäller fri frakt inom hela Sverige. Paketet skickas med UPS och det går alltid att spåra försändelsen på nätet. På så sätt kan man enkelt hålla koll på när leveransen förväntas vara framme. Det finns flera försäkringspaket att välja på vid köptillfället. Alla garantier kan skräddarsys utefter kundens önskemål.  Om man behöver returnera en vara eller laga den bör man se efter exakt vad den valda garantin täcker, då detta varierar från försäkring till försäkring. 14 dagars ångerrätt gäller även från den dagen man mottagit varan, så skulle man inte vara nöjd går det att enkelt returnera varan inom denna tidsfrist.

Gör riktiga pangfynd hos Lenovo Rea

Under kategorin ”Erbjudanden” kan man hitta stora fynd till nedsatta priser. Under kategorin finns både en outlet och en rea-hörna där man ofta kan hitta bärbara och stationära datorer till fördelaktiga priser.

Häng med i vad som händer i Lenovos sociala medier-värld

Med miljontals användare på Facebook och flera tusen videoklipp på Youtube syns Lenovo på flera håll i sociala medier. De lägger regelbundet upp material på sina kanaler; videor, bilder, nyheter och användbara tips för den nyfikne. Roliga life hacks för tekniknördar och uppdateringar om vad som händer i Lenovo-världen är sådant som man kan ta del av som följare. Även på andra sociala medier som instagram, pinterest  och twitter kan man hålla sig uppdaterad om deras senaste produkter, kampanjer och event.

Följ Lenovo på sociala medier och missa aldrig en nyhet.

 

Uppdateringar och erbjudanden med Lenovos nyhetsbrev

För att få ta del av unika erbjudanden och kampanjer kan man ansluta sig till Lenovos nyhetsbrev. På så sätt går man aldrig miste om nyheter och premier som pågår i  onlinebutiken. Som prenumerant av Lenovos nyhetsbrev får du post i inkorgen ungefär två gånger i veckan med specialerbjudanden och exklusiva rabatter. Det går när som helst att avsluta sin prenumeration. Ingenting är bindande och nyhetsbrevet är givetvis helt gratis.

Snabb kundservice i flera former

Har man frågor gällande Lenovos utbud och varor eller bara behöver hjälp med att välja en passande produkt kan man enkelt vända sig till kundtjänst. Det går att mejla, ringa och skicka brev. Telefonnumret till Lenovos kundtjänst är 08-511 610 10. För den som redan beställt något och vill veta mer om beställning eller leverans går det att skriva in ordernumret på hemsidan och på så sätt få reda på mer. Webbutiken har också ett gemenskapsforum där det är möjligt att diskutera och ställa frågor. På facebook kan man även skicka ett privat meddelande eller göra en väggpost för att enkelt få svar på sina frågor.

Så löser du enkelt in din rabattkod hos Lenovo

 1. Välj ut en rabattkod i vår befintliga lista. Kontrollera noga villkoren för den kod du valt ut.
 2. Din rabattkod dyker upp på skärmen. Klicka på koden och den tar dig automatiskt  vidare till Lenovos hemsida.
 3. Kopiera och spara koden på datorn - du behöver den i nästa steg.
 4. Välj den produkt du vill köpa i Lenovos webbutik och klicka på ”Lägg i kundvagnen”.
 5. Om du är färdig med ditt köp kan du trycka på kundvagnen uppe i högra hörnet. Därefter trycker du på “Se varukorg”. Du ser nu den vara/de varor du har valt och information gällande köpet.
 6. Till höger i rutan “Sammanfattning av kundvagnen” står det ”+ eCoupon”. Klicka där för att lägga till rabattkoden.
 7. Placera muspekaren på ”Ange kod” och klistra in din rabattkod.
 8. Tryck på ”Tillämpa” för att bekräfta koden. När koden är tillagd ser du den nya summan med rabatt.
 9. Tryck på ”Fortsätt till betalning”. I betalningssteget fyller du in dina personuppgifter och anger betalningssätt.
 10. Så var det klart! Både du och plånboken kan nu pusta ut och belåtet luta er tillbaka medan ni inväntar ert nya rabatterade teknik-inköp.

Så löser du in din rabattkod i Lenovos webbutik

 

 

Omdömen för Lenovo

Var den första att skriva en recension och dela med dig av dina erfarenheter med andra användare.

Skriv ett omdöme

Vi använder cookies så att du kan få den bästa servicen. Läs mer