Magix rabattkoder och erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för juli 2019, uppdaterade och godkända.
30 %
30% rabatt på utvalda grafikprodukter hos Magix
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt på hela sortimentet hos Magix
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt på ordinarie priser hos Magix
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Produkter från 700 kr i reasortimentet hos Magix
Upp till 3523 kr rabatt i outleten hos Magix
Utlöpta rabattkoder
Var vänlig vänta
20 %
20% rabatt på hela sortimentet hos Magix
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt på hela sortimentet hos Magix
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
200 kr
200 kr rabatt på hela sortimentet hos Magix
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
1000 kr
1000 kr rabatt på nya Video Pro X hos Magix
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
40 %
40% rabatt på Music Maker 2019 hos Magix
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt på hela sortimentet hos Magix
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt på Vegas Movis Studio 16 hos Magix
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
25 %
25% rabatt på NYA New Acid Pro 9 hos Magix
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt på hela sortimentet hos Magix
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt på hela sortimentet hos Magix
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt på The Brand New Vegas Movie Studio hos Magix
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
25 %
25% rabatt på Vegas Movie Studio hos Magix
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
30 %
30% rabatt på XARA design software hos Magix
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt på hela sortimentet hos Magix
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt på hela sortimentet hos Magix
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15 %
15% rabatt på Vegas Movie Studio 16 hos Magix
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
30 %
30% rabatt på hela sortimentet hos Magix
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
50 %
50% rabatt på Vegas Movie Studio hos Magix
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
135 kr
135 kr rabatt på hela sortimentet hos Magix
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt på hela sortimentet hos Magix
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Registrera dig för Rabattkalas.se nyhetsbrev och få de bästa rabattkoderna direkt till din inkorg!
 • Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
 • Avregistrering är alltid möjlig
 • Kostnadsfritt utan bindning

Magix - Innovativ multimedia för gemene man

Sedan över 20 år tillbaka har Magix utvecklat högkvalitativa produkter inom multimediasektorn. De har länge varit med och tagit fram verktyg som underlättar skapandet och uppvisandet av bilder och ljud i olika former. Magix är främst fokuserade på foton, videor och musik och har under åren framställt en hel rad innovativa program och praktiska lösningar för kunder och multimediafantaster världen över.

Ljud, bild och rörlig bild. Magix är experter på multimedia.

 

Ledande visionärer på världsmarknaden

Allting började i Tyskland 1993. Dieter Rein och Jürgen Jaron grundade företaget tillsammans med ytterligare tre kollegor. Två av dem träffades i Dresden under en studieperiod, och det var sedan naturligt för dem att fortsätta sin verksamhet i Tyskland. Huvudkontoret finns i Berlin, utvecklingscentret i Dresden och lagren i Lübeck. MAGIX jobbar även internationellt och har filialer i USA, Kanada, Storbritannien, Frankrike, Italien, Spanien och Nederländerna. Deras sortiment är skapat för att passa både lekmän och proffs, och det består av allt från avancerade fotoredigeringsprogram till musikprogram för hemmabruk och enklare videoklippningsverktyg.

Baserat på försäljningssiffror räknas Magix som en av Amerikas främsta aktörer på marknaden. Fler än 15 miljoner människor världen över har registrerat sig som kund hos Magix.com, och företaget har tagit hem över 1100 priser och utmärkelser sedan starten. Detta är något som verkligen vittnar om företagets innovationskraft, expertis och målmedvetenhet.

Magix är verksamma i flera länder jorden runt.

 

Software som sticker ut

För kreativa själar som vill lära sig mer om musikproduktion, filmklippning eller bildretusch finns det garanterat någonting i Magix webbshop. De bjuder på ett brett utbud av programvaror och olika sorters boxar för alla sorters användningsområden. Förutom redigerings-, uppvisnings- och producentprogram har de också unik software för den som vill skapa sin egen hemsida, göra ett bildkollage till sin väns födelsedag, skapa en logotyp, eller omvandla ett kassettband till CD-skiva. Allt man kan tänka sig inom multimedia finns att få tag på i webbutiken. På hemsidan finns följande kategorier att välja mellan:

 • Produktsökare
 • Video
 • Musik
 • Foto & Design
 • Webb
 • Support

För den som letar efter någonting för ett speciellt användningsområde är det välutvecklade sökprogrammet ”produktsökare” ultimat. Där har man som kund möjlighet att filtrera sin sökning utefter kategori, operativsystem, mening med användandet (uppgift) och efter hur mycket erfarenhet man har. Efter första filtreringen går det även att sortera ytterligare en gång efter pris och erbjudanden. En smidig och enkel funktion om man vill underlätta letandet efter den pefekta produkten.

Oavsett om man använder sig av PC eller MAC är alla produkter från Magix kompatibla, och man kan enkelt ladda ner programvaran direkt på hemsidan. Skulle man någon gång byta dator eller enhet går det att smidigt ladda ner programmet igen. Är det beställt och betalt kan man ladda ner det hur många gånger som helst utan att behöva betala något extra. En trygghet som många kunder kan dra stor nytta av. Innan man beställer en produkt har man även möjlighet att testa den för att se om just den programvaran passar ens individuella ändamål. De flesta software finns att ladda ner som 30-dagars testversion på hemsidan.

I butiken finns många olika tillbehör så som böcker, DVD:er och USB-minnen. Magix erbjuder bland annat också följande produkter:

 • Video Saver
 • Movie Edit Pro
 • Mp3 Deluxe
 • Music Maker
 • Rescue Your Vinyl and Tapes!
 • Photo Manager Deluxe
 • Xara 3D Maker
 • Xara Photo & Graphic Designer
 • Xara Webdesigner

Magix erbjuder ett stort utbud av nyskapande multimediaprodukter.

 

Stort engagemang i sociala medier

Att man kan se ett stort engagemang från MAGIX i sociala medier är ingen överdrift. Företaget uppdaterar ofta sina olika kanaler med nytt och spännande material som ger inspiration till deras följare världen över. Facebook, Twitter,  InstagramYoutube och  Soundcloud är bara några forum som de är aktiva på.

Magix Magazine är varumärkets blogg där de ständigt postar inspirerande artiklar, coola klipp och tips på allt som har med musik, bild eller film att göra. Webbmagasinet har en snygg design samtidigt som det här bjuds på fakta och intressanta historier – perfekt för den kreativa tekniknörden. Både magasinet, deras Facebook-sida och Twitter är på engelska, men då de ofta postar videor och bilder kan det även vara intressant för icke-engelsktalande teknikentusiaster. 

 

Magix finns på Youtube, Soundcloud, Twitter och Facebook.På Soundcloud kan man lyssna på låtar som är gjorda i deras olika program. Där demonstrerar de ofta olika musikstilar för att man ska få en uppfattning om hur breda funktionerna i respektive programvara är och vad man själv kan skapa med hjälp av produkten. På deras Souncloud kan man upptäcka nya tekniker och softwares samtidigt som man kan besöka webbplatsen för att få inspiration eller bara lyssna på musiken.

Vill man hålla sig uppdaterad om Magix nya program och varor eller få fördelaktiga erbjudanden går det också att anmäla sig till deras nyhetsbrev. Det är ett enkelt sätt att få information och kampanjer direkt till sin inkorg, och det går att avregistrera sig från nyhetsbrevet när som helst. Magix skickar ut sitt nyhetsbrev en gång i veckan. För att vara säker på att alla erbjudanden kommer fram kan man även lägga till mejladressen news@magix.net i sina e-mejlkontakter.

Trygg kortbetalning med kryptering

Hos magix.com kan man säkert och tryggt betala med kreditkorten VISA och MasterCard. Hemsidan använder sig av SSL-kryptering. SSL står för Secure Socket Layer och gör anslutningen mycket säker då sifforna krypteras vid ett köp. Detta bekräftas även med ett certifikat som dyker upp vid betalningstillfället. Man kan därmed alltid känna sig trygg när man handlar på Magix hemsida.

Snabb leverans med fast fraktpris

När rätt programvara är vald och beställd av kunden packas den effektivt och snabbt ner i ett paket och skickas från lagret i Tyskland till Sverige via DHL eller Deutsche Post. Normal leveranstid ligger på 2-4 arbetsdagar.

En fast fraktkostnad på 49 kr tillkommer för de produkter som skickas hem till en. Dock spelar det ingen roll hur många varor man beställer, eller hur stort paketet är – fraktkostnaden är alltid densamma.

Returpolicy och ångerrätt

När man handlar hos magix.com har man alltid 14 dagars ångerrätt från det att man har tagit emot paketet. Är man inte nöjd med den vara eller de varor man beställt har man rätt att få en återbetalning vid retur.

MAGIX erbjuder också sina kunder en 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti. Det innebär att den som inte är nöjd med sin Magixprodukt kan skicka tillbaka den inom denna period och få pengarna tillbaka. Vill man utnyttja garantin ska man höra av sig till Magix.com via mejl shop@magix.net och meddela att man vill skicka tillbaka produkten, samt förklara varför man inte är nöjd.

Gratis kundrådgivning varje vardag

Magix.com erbjuder sina kunder både teknisk support online och köp- och kundrådgivning via telefon. Är man inte säker på vilken produkt som passar just en själv bäst kan man ringa mellan kl. 09.00-16.00 på vardagar (måndag-fredag). Hos kundservice talar medarbetarna engelska och tyska. Vill man hellre kontakta dem skriftligt är det bara att logga in på sitt Magixkonto med den e-mejladress och det lösenord man registrerat på hemsidan och fylla i kontaktformuläret. Det går också bra att mejla direkt på shop@magix.net.

Det finns också en hel del information att hitta under ”Teknisk support” på webbsidan. Här finner man bland annat ”FAQ”, ”Avinstallera program” och ”Licenskontroll”. Vill man ha snabba lösningar kan man alltid ta en titt här innan man kontaktar kundrådgivningen.

Var snäll mot plånboken och handla multimedia med en rabattkod: 

 1. Välj ut en rabattkod som du vill använda i Magix webbshop.
 2. Kontrollera villkoren för koden så att den stämmer överens med det du vill köpa.
 3. Klicka på koden. Den dyker då upp i en ruta på skärmen.
 4. Klicka på ”Kopiera rabattkod” eller kopiera den manuellt.
 5. För säkerhetsskull: spara den någonstans på datorn så att den inte försvinner.
 6. Klicka på ”Till butiken”. Du kommer då automatiskt till Magix hemsida.
 7. Välj produkt/produkter som du vill köpa. Klicka på den gröna rutan med texten ”Lägg i varukorgen”. Du kommer då automatiskt till varukorgen.
 8. Till vänster lite längre ner på sidan står det ”Har du en kupongkod? Lös in den här:” och till höger om texten finns en vit ruta. Klistra in din rabattkod där och tryck på ”Lös in kupong”.
 9. Du kan nu se att beloppet uppdaterats till den nya summan. Vill du avsluta köpet klickar du på ”Fortsätt”.
 10. Logga in eller skapa ett konto och fyll i dina person- och adressuppgifter.  
 11. Välj en betalningsmetod och avsluta köpet.
 12. Nu kan du snart börja använda din nya multimediaprodukt. Mycket nöje! 

Så löser du in en rabattkod hos Magix

 

Omdömen för Magix

Var den första att skriva en recension och dela med dig av dina erfarenheter med andra användare.

Skriv ett omdöme

Vi använder cookies så att du kan få den bästa servicen. Läs mer