Campadre rabattkoder och erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för maj 2020, uppdaterade och godkända.

av antal 4 omdömen
Fri frakt vid köp över 400 kr hos Campadre
 • Ny kund:
 • Återkommande kund:
 • Lägsta ordervärde: 400 kr
Upp till 80% rabatt på produkter hos Campadre
 • Ny kund:
 • Återkommande kund:
 • Lägsta ordervärde: 0 kr
En mysig getaway Vad vore en bal på slottet? Campadre säljer nedsänkta resor som passar en mysig weekend eller bara en lördagsövernattning på ett slott eller herrgård nära dig. Rekommenderat av Maria - Av hela teamet
Registrera dig för Rabattkalas.se nyhetsbrev och få de bästa rabattkoderna direkt till din inkorg!
 • Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
 • Avregistrering är alltid möjlig
 • Kostnadsfritt utan bindning

Privatklubb med extremt låga priser 

En uppåtgående trend inom e-handel är privata shoppingklubbar. Klubbarna möjliggör väldigt låga priser, upp till 90 % rabatt enligt en artikel om ämnet, och går ut på att återförsäljaren styr utbudet med löftet till medlemmarna att priset kommer vara lägre än marknadsvärdet genom organiserade realisationer under några få dagar. En sådan klubb är internetbutiken och likväl medlemsklubben Campadre.


Supermode både för män och kvinnor

Campadre är en livsstilsbutik inriktad på kampanjer. Hela onlinebutiken och företaget är en stor medlemsklubb och Campadre erbjuder erbjudanden på kläder, skönhet, inredning, sport, resor och givetvis produkter från välkända varumärken. Campadre startade sin verksamhet i Sverige 2008 och var då den första privata medlemsshoppingklubben på marknaden. Campadre har senare utökat sin verksamhet och finns sedan 2009 även i Danmark, Norge och Finland. 

Gör en bra deal hos Campadre 

För att spara pengar på dina köp hos Campadre måste du först bli medlem i kundklubben. För kundmedlemmar erbjuds nya kampanjer varje dag med rabatter upp till 80 % och erbjudanden på kända märken till nedsänkta priser. På huvudsidan presenteras även de mest populära kampanjerna med väldigt generösa prissänkningar. Populära kampanjer finns även synliga i sidhuvudmenyn till höger om varje underkategori. För den som tar sig längre ner på huvudsidan kommer även framtida kampanjer att presenteras med möjligheten att bli påmind om när de börjar. Har du redan blivit medlem och handlat hos Campadre och dessutom värvar en vän har du också möjlighet att få en värdecheck till nästa köp. 

Så använder du rabattkod för att göra det billiga köpet billigare:

 1. Klicka på rabattkoden du vill använda för Campadre hos Rabattkalas
 2. Klicka dig sedan vidare så att koden kopieras och du kommer till Campadres hemsida. Välj sedan de produkter du är intresserad av bland alla kampanjer. 
 3. När du slagit till fortsätter du med att logga in i klubben. Du kommer nu direkt se en översikt av dina varor och även fältet Rabattkod precis innan totalbeloppet. 
 4. Fyll i din kod och fortsätt sedan med ditt köp till du färdigställt din beställning. 
 5. Snyggt jobbat, du har precis sänkt priset på redan nedsatta varor med hjälp av en rabattkod från Rabattkalas. 

Rabattkod hos Campadre

Vi använder cookies så att du kan få den bästa servicen. Läs mer