Banggood rabattkoder och erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för juli 2019, uppdaterade och godkända.
1500 kr
1500 kr rabatt på OnePlus 7 smartphone hos Banggood
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
1000 kr
1000 kr rabatt på Xiomi Redmi Note 7 smartphone hos Banggood
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
1000 kr
1000 kr rabatt på Xiaomi mi9 smartphone hos Banggood
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
500 kr
500 kr rabatt på Xiaomi Redmi smartphone hos Banggood
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
60 %
Upp till 60% rabatt på mekaniska delar hos Banggood
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
50 %
Upp till 50% rabatt på 3C produkter hos Banggood
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
30 %
30% rabatt på motorcykelprodukter hos Banggood
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt på verktygstillbehör hos Banggood
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt på dusch och kranar hos Banggood
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% extra rabatt på utvald teknik hos Banggood
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt på utvalda LED-lampor hos Banggood
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt på motorcykel-tillbehör hos Banggood
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15 %
15% rabatt på skönhet hos Banggood
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15 %
15% rabatt på mikroskop hos Banggood
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15 %
15% rabatt på kikare hos Banggood
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15 %
15% rabatt på verktyg hos Banggood
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15 %
15% rabatt på säkerhetsprodukter hos Banggood
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
12 %
12% rabatt på cykellampor hos Banggood
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
12 %
12% rabatt på kläder och accessoarer hos Banggood
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
12 %
12% extra rabatt på maxiklänningar hos Banggood
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
11 %
11% rabatt på frön och trädgårdsprylar hos Banggood
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabatt på hela sortimentet hos Banggood
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabatt på teknik hos Banggood
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
9 %
9% rabatt på hela sortimentet hos Banggood
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
8 %
8% rabatt på hobbyprodukter hos Banggood
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
8 %
8% rabatt på hela sortimentet hos Banggood
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
6 %
6% rabatt på hela sortimentet hos Banggood
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Utlöpta rabattkoder
Var vänlig vänta
70 %
70% rabatt på utvald produkt hos Banggood
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
345 kr
345 kr rabatt på Astrolux ficklampor hos Banggood
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
300 kr
300 kr rabatt på utvald tablet hos Banggood
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
700 kr
700 kr rabatt på utvald drone hos Banggood
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
9 %
9% rabatt på utvalda produkter hos Banggood
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Registrera dig för Rabattkalas.se nyhetsbrev och få de bästa rabattkoderna direkt till din inkorg!
 • Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
 • Avregistrering är alltid möjlig
 • Kostnadsfritt utan bindning

Shopping with fun

Kinesiska Banggood.com är en fullfjädrad och komplett utrustad webbutik som levererar över hela världen. Utbudet är speciellt rikt inom teknik och elektronik med moderna varor som surfplattor och Apple-tillbehör. Vidare är företaget stolt över sina garantier som på bästa sätt sörjer för kundens rättigheter gällande skador, pris, garanti, retur och registrering. Alla dina frågor får sitt svar via en informativ hemsida och många kundservicealternativ.

Utbudet är teknikbetonat men brett

Från Guangzhou Kina till hela världen

Firman Banggood, som funnits sedan 2004, var inte alls från början en nätbutik utan fokuserade på forskning och utveckling av datamjukvara. Dock riktade man snabbt in sig på internationell e-handel och man ställde om verksamheten till en nätdetaljhandel.

Huvudkontoret finns i Guangzhou och hyser över 1 000 medarbetare. Företagets övriga tre kontor finns alla i Asien: i Hong Kong, Shenzhen och Yiwu. Lagerfaciliteter finns förutom i Asien även i Storbritannien och USA. Hyllmetrarna spänner över tiotusentals kvadratmeter. Detta möjliggör att din vara snabbt kan vara på väg till dig. Fysiska butiker har företaget också i USA och Kina.

Gällande onlinebutikerna finns det egna webbutiker för den ryska, spanska, italienska och portugisiska marknaden. Men du kan också beställa hem varor till alla världens länder och se priset i din egen valuta vi den engelska sidan som självklart också levererar till Sverige med pris i kronor.

Best Bang For Your Buck – Men vad?

Hos Banggood.com hittar du allt vad du kan tänkas vara ute efter och du söker enkelt i huvudkategorier. Inom varje huvudkategori finns det därtill en mängd olika underkategorier med vidare gruppindelningar för att du som kund så snabbt som möjligt ska hitta det du söker. Om du inte vill använda dig av de förutbestämda kategorierna finns det även en välutvecklad sökfunktion som dessutom kan kombineras med att söka i en specifik kategori. Som sökord kan du ange märken, typer av produkt eller direkta produktnamn.

Alla huvudkategorier hittar du här nedan:

 • Apple-tillbehör
 • Surfplattor
 • Elektronik
 • Mobiler
 • Lampor & Belysning
 • Sport & Fritid
 • Leksaker & Hobby
 • Kläder & Accessoarer
 • Hem & Trädgård
 • Hälsa & Skönhet
 • Bilar & Motorcyklar
 • Datorer & Nätverk
 • Smycken & Ur
 • Intima tillbehör

Var inte orolig – Banggood hjälper dig hitta rätt

Om du söker efter en födelsedagspresent till din käresta eller en julklapp till din mamma men saknar idéer hjälper Banggood dig med inspiration. Redan på första sidan finns flera olika alternativ att klicka på. Med sidor som Recommendations och Top Selling är det lätt att ta reda på vad som är inne just nu. I Hot & New är det lätt att kolla in det senaste inom de olika kategorierna som enkelt visualiserats med en igenkännande bild.

Banggood points – Som medlem sparar du mer

Du kan enkelt registrera dig som medlem hos Banggood. På hemsidan klickar du på ”Register” och fyller i ett kort kontaktformulär. Du kan dessutom göra det ännu enklare för dig genom att anmäla dig via ditt Facebook- eller Twitterkonto. Förstås kostar det heller ingenting att gå med men du vinner desto mer – både tid och pengar.

Du tjänar automatiskt Banggood-poäng, Banggood points, då du handlar ur det breda sortimentet. Antalet poäng som du samlar på ditt inköp beror på summan för varorna – ju högra summa, desto fler poäng. Det finns dock andra vägar för att fylla på poängkontot snabbare. Det enklaste sättet här är att registrera din e-postadress. Om du har lite mer tid att lägga ner kan du även se till att hjälpa till och utveckla Banggoods produktsidor. Här kan du bland annat skriva recensioner eller ladda upp bilder och videon. När du har samlat ihop poäng en ordentlig hög med poäng kan du sedan välja mellan två alternativ för att använda dem: du kan antingen omvandla dem till rabattkuponger eller direkt använda dem i nätshoppen när du gör din nästa beställning.

Banggood Review Club – Hjälp till och bli belönad för ditt besvär

Ett av alternativen för att plocka på sig lite extra Banggood-poäng är att bidra med recensioner av produkter i webbutikens utbud. Om du är en ärlig och duktig skribent är det jätteenkelt att gå med i klubben. Allt du behöver göra är att recensera ditt senaste köpdin blogg eller YouTube-kanal. Du kan även publicera den i ett forum där många människor kan läsa den. Sen är det dags att tala om för Banggood att du gjort detta genom att skicka dem ett mejl. Beroende på kvaliteten och räckvidden på din recension kommer du att bli belönad där efter.

Leverans – Hur snabbt?

Din leverans kan komma antingen från det kinesiska eller det europeiska lagret. Leveranstiden från det kinesiska lagret till Sverige är 7-25 arbetsdagar med vanliga postförsändelser och 7-10 dagar med prioriterad post. Om din vara skulle komma från det europeiska i Storbritannien lagret tar leveransen normalt 7-10 arbetsdagar även i den vanliga postgången. Om du inte vill vänta på din beställning kan du mot en avgift välja expressleverans.

För att vara säker på att din vara kommer fram kan du självfallet följa med den både innan och efter att den lämnat lagret. Du gör detta genom sidan för försändelsestatus på hemsidan. Du får också automatiskt ett e-mejl som talar om att ditt paket har skickats iväg. E-posten innehåller all den information som du vidare behöver för att kolla in hur det går för din försändelse.

Reklamera och returnera så här

Eftersom kunden står i fokus hos Banggood kan du förstås reklamera din produkt om du inte skulle vara nöjd med den eller om den skulle vara skadad. Banggoods tre dagars produktgaranti innebär att om din produkt mot förmodan skulle anlända skadad eller på annat sätt obrukbar kan du få pengarna tillbaka eller en ersättande produkt. Allt du behöver göra är att skicka in en dokumentation av den skadande produkten. Om varan inte har så högt värde behöver du inte ens skicka tillbaka den. Om du dock skulle hamna att returnera går alla varor tillbaka till lagret i Kina.

Varje produkt kommer dessutom med en individuell garantitid och inom denna tid kan du som kund också lämna in eventuella klagomål som du dokumenterat gällande din produkt. Normalt ombeds du att skicka tillbaka produkten och kostnaden delas mellan dig och Banggood.

Kunden i fokus hos Banggood.com

Om du behöver komma i kontakt med personalen på Banggood, till exempel gällande en beställning eller andra funderingar, finns det många olika alternativ. Kom dock ihåg att kundservicen är internationell eftersom det inte finns en egen svensk webbshop. Du behöver därför tänka ut vad ditt meddelande är på engelska. Förutom de klassiska alternativen att mejla, ringa eller fylla i ett kontaktformulär direkt på hemsidan kan du dessutom chatta live med medarbetare. Observera dock att tidsskillnaden är +7 timmar.

Håll dig uppdaterad

För att aldrig missa några nyheter eller erbjudanden från Banggood kan du signa upp till nyhetsbrevet via deras hemsida. Om du inte skulle vara nöjd med detta kan du självklart avregistrera dig igen med ett enkelt klick. Om du igen skulle ångra dig och åter vilja motta informationen är det lika lätt att komma tillbaka.

Sociala mediekanaler

Internationellt hittar du Banggood.com på alla stora sociala medier från Facebook och Twitter till Instagram och YouTube. Nätbutiken har också en officiell engelskspråkig blogg där du hittar recensioner av produkter samt hjälpsamma how-to-guider. Dessutom kan du som Redditor också följa med firman därigenom.

Shoppa med mobilen

Du behöver inte sitta framför din mobil för att shoppa prylar från Banggods sortimentet. Via din mobil kan du välja mellan att använda dig av den mobila versionen av hemsidan eller ladda ner appen. Som vanligt hittar du Android-versionen i Googles Play Store och för iPhones och iPads finns appen redo att ladda ner i iTunes. När du använder mobilversionen eller appen behöver du inte oroa dig över att inte komma åt alla funktioner utan du har fullständig tillgång till ditt eget konto och kan också härifrån kontakta supportteamet.

Din rabattkod för Banggood.com använder du på detta sätt:

 1. Surfa in på Rabattkalas och välj den bästa möjliga giltiga koden för det som du vill beställa.
 2. När du hittat den väljer du den med ett musklick och då sker simultant följande två händelser: du ser din kod och du får upp webbutiken. Du kan enkelt direkt kopiera koden för senare bruk.
 3. Inne i nätshoppen letar du runt som vanligt efter din produkt antingen med hjälp av kategorierna eller sökfunktionen.
 4. Då du hittat det du var på jakt efter kan du välja mellan att lägga till produkten i varukorgen (Add cart) eller att direkt köpa den (Buy it now).
 5. Om du väljer att lägga till den i varukorgen dyker ett litet fönster upp där du kan välja att ändå fortsätta till kassan eller att ännu shoppa lite till.
 6. Det senare alternativet tar dig direkt till en ruta där du direkt i början kan fylla i din rabattkod i fältet ”Coupon code”. Din rabatt blir sedan synlig genom knappen ”Apply”. Här fyller du också i leveransadressen och väljer ditt betalningsalternativ.
 7. Genom att klicka på den ovala gula knappen i underkanten av skärmen kan du som sista steg fylla i din betalningsinformation för ditt valda alternativ.
 8. Så enkelt var det att spara in lite extra med billiga priser och erbjudandekod från Rabattkalas.

Växla din kod till sparande så här

Omdömen för Banggood

Var den första att skriva en recension och dela med dig av dina erfarenheter med andra användare.

Skriv ett omdöme

Vi använder cookies så att du kan få den bästa servicen. Läs mer