En del till dig och en del till oss: När du använder en rabattkod på ditt köp kan det ge provision till oss.

Eva Cecchinato

Eva Cecchinato

Head of Sales - En del av teamet sedan maj 2017

För Eva stod det tidigt klart att hon skulle hitta sitt kall inom marknadsföring. Efter att hon tagit sin kandidatexamen i kommunikationsvetenskap vid universitetet i Padua tog hon sedan 2012 en masterexamen i Marketing-Management vid Bocconi universitetet i Milano. Genom flerfaldig utlandserfarenhet under sina studier, först genom Erasmus i Heidelberg och längre fram genom ett utbytesprogram i indiska Kozhikode, väcktes hennes äventyrslust till liv. 2011 slutade hon upp i Berlin hos postorderfirman Zalando som växte i rasande takt. Där utvecklade hon sig under fyra år inom online-marketing innan hon snabbt ville vidare. Eva ville absolut stanna inom IT-branschen och hon lärde först känna Home24 innan hon 2017 slutligen klev ombord hos Sparheld. 

Eva dök djupt in i Affiliate-Marketing världen som Country Manager för Tyskland. Hon stärkte partnerskapen med både handlare och agenturer med verksamma butiksavtal för den tyska rabattkodsportalen och med den erfarenhet i ryggen klev Eva in i rollen som Head of Sales & Business Development. Hon är sedan dess kontaktperson för alla internationella affärskontakter och genom sin rådgivning hjälper hon handlare att nå ut till fler människor med sina rabattkoder. Dessförutom etablerar Eva nya affärsmöjligheter genom att exempelvis knyta nya kontakter och fördjupa bestående partnerskap på konferenser och mässor.  

Att lägga pengar på sidan är ganska naturligt för Eva, då hon hade enastående förebilder genom sina morföräldrar. Som barn höll hon exempelvis koll på att glassen hade det bästa jämförpriset och minns fortfarande tydligt hur stolt hon kände sig när hon kunde spara några cent.

Evas spartips

  1. Jag läser regelbundet reklamblad från olika matbutiker,och använder mig av deras veckoerbjudanden. För vissa matbutiker använder jag appar eftersom det ofta finns rabattkoder för utvalda produkter i dem. 

  2. Jag prenumerera på nyhetsbrev som intresserar mig så att jag regelbundet får mail med nya rabattkoder. Nyligen använde jag en 10%-rabattkod för en hyrbil, vilken möjliggjorde för min Greklandssemester.

  3. Jag tittar med jämna mellanrum på rabattkodsportaler om det finns några nya rabatter för mina favoritbutiker så jag kan handla vid den billigaste tidpunkten.

Den bästa sparhistorien

Jag har alltid rest och när jag var student så hade jag ofta ont om pengar. Jag var på så vis tvungen till att bli uppfinneserik och beslöt mig för att kombinera sommarjobb och resande. Genom ett amerikanskt sommarläger i Schweiz fick jag chans att vara i underbara Alperna. Vid ett senare tillfälle jobbade jag som underhållare på en lyxresort i Grekland och passade samtidigt på att upptäcka flera spännande platser. Efter det räckte inte Europa längre till och jag ansökte om en utlandstermin i Indien genom ett utbytesprogram från mitt universitet. Som tur var fanns det tid över vid sidan av mina studier att upptäcka landet. Helt enkelt en fascinerade erfarenhet som har mer än lönat sig!

Profiler på nätet

  • 8 Tillagda rabattkoder och erbjudanden
  • 1 Testade rabattkoder och erbjudanden
Frågor eller kommentarer till Eva?