En del till dig och en del till oss: När du använder en rabattkod på ditt köp kan det ge provision till oss.

Christian Heitbaum

Christian Heitbaum

Redaktionschef - En del av teamet sedan maj 2016

Ända sedan barndomen har Christian älskat och skriva och tack vare sin mångåriga erfarenhet behärskar han de journalistiska grundprinciperna även i sömnen. Redan som 15 åring rapportera han om allt som rörde människorna runt om i Münster för tidningen Westfälischen Nachrichten. Under sina studier i journalistik vid högskolan i Hannover lärde han sig alla relevanta stilformer, allt från radiosändningar och textreportage till tv-inslag. Även när det blir ont om tid behåller Christian lugnet, vilket är något han har att tacka sin tid som live-reporter hos sportredaktionen vid t-online.de

På grund av sin varierande fackkunskap garanterar Christian både ett högt informationsinnehåll och en modern utformning av texterna. Han delar gärna med sig av sin stora kunskap i rollen som redaktionschef till resten av teamet och även medan han själv skriver för den tyska portalen är han alltid redo för upplärning och onboarding av nya medarbetare. Christian säkerställer dessutom att alla internationella webbsidor håller företagets kvalitetsstandard. Själv ser han sig som en expert på att hitta finstilta shoppingvillkor, ge varumärken ytterligare ett ansikte utåt samt berätta läsvärda historier om medarbetarna och deras motivationer. 

För Christian betyder sparande kvalitet istället för kvantitet. Hellre några noga utvalda köp än ett fynd efter det andra och på sidan av sin onlineshopping, där rabattkodsfebern aldrig släpper taget om honom, söker han gärna igenom loppmarknader efter nya skivor till sin skivsamling. 

Christians spartips

  1. Jag tittar inte bara på priset utan även på frakt- och returkostnader. 

  2. Jag handlar när det är som billigast, t.ex. köper jag min vinterjacka på sommaren.

  3. Det jag inte längre använder säljer jag vidare på momox. Där kan du exempelvis tjäna pengar på begagnade DVD:s, böcker och liknande varor.

Den bästa sparhistorien

Bättre än såhär blir det nästan inte: Tack vare min bank har jag gått på ett och ett annat sportevent på olika arenor helt gratis. Det innebär att det inte alltid går att veta alla spartips i förväg, utan att du ibland måste hålla dig informerad om olika erbjudanden och ta del av dem vid rätt tidpunkt.

Profiler på nätet

Frågor eller kommentarer till Christian?