En del till dig och en del till oss: När du använder en rabattkod på ditt köp kan det ge provision till oss.

Marguerite Denizet

Marguerite Denizet

Head of Operations - En del av teamet sedan september 2014

Med en masterexamen i Management och Marketing från ESC Amiens och med en examen i statsvetenskap från Jules Vernes-universitet kom Marguerite väl förberedd in på den berlinska arbetsmarknaden. Genom en nästan ettårig praktik hos Visual Meta GmbH och senare hos Rocket Internet skaffade hon sig erfarenhet av den moderna internetföretagskulturen. Hon började sin första anställning som SEO-manager för Foodpanda GmbH och hade sedan en önskan om att vidareutveckla alla delar inom marknadsföringsyrket. Det här tog henne 2014 vidare till positionen som Country Manager för Frankrike hos Sparheld International GbmH.  

Efter att Marguerite framgångsrikt flyttat fram den franska marknadspositionen leder hon numera hela Content Manager-teamet. Hennes arbetsuppgifter består framförallt av processoptimering och genom sina analytiska färdigheter, sin empatiska förmåga och med sin handlingsiver ser Marguerite till att hela arbetslaget närmar sig varandra och kan kommunicera på ett smidigt sätt. Från veckovisa möten och årsredovisningar till rekrytering av nya medarbetare förkroppsligar hon företaget som knappt någon annan. 

I hennes familj finns en förkärlek för fina saker som inte kostar speciellt mycket. Även Marguerite delar den här passionen och hennes vänner är väl bekanta med hennes nöjda min när hon berättar vad hon hittat för fynd för i stort sett inga pengar alls. 

Marguerites spartips

  1. Ge det tid. När du handlar avslappnat måste du skicka tillbaka mindre saker. 

  2. Använd erbjudanden. Det här är för mig ingen motsägelse till att ge det tid. Tvärtom, när du ger det tid känner du till alla priser och erbjudanden in och ut och det blir på så vis lättare att känna igen en bra deal.

  3. Jämför. Att söka efter det bästa erbjudandet kostar lite i tid, men kan spara många kronor.

Den bästa sparhistorien

Jag såg en antik symaskin på en loppmarknad i Berlin som jag tyckte mycket om. Jag frågade efter priset och fick svaret: “90 euro”. Eftersom jag var student var det inte alls inom min budget och jag svarade att jag inte kunde betala mer än 30 euro, trots att jag var jätteintresserad. Försäljaren avböjde kategoriskt, men den eftermiddagen fortsatte jag att komma tillbaka tills hon slutligen sålde mig symaskinen för 30 euro nästan förargad över min envishet. Jag var verkligen superglad!

Den bästa sparhistorien

Frågor eller kommentarer till Marguerite?