En del till dig och en del till oss: När du använder en rabattkod på ditt köp kan det ge provision till oss.

Jakob D.

Jakob D.

Content manager - En del av teamet sedan april 2015

Jakob utmärker sig för sin dragningskraft till siffror, ett intresse han fördjupade genom en treåriga fackutbinging med titeln högskoleförberedande affärsledningsutbildning, efter vilken både små och stora företagsdörrar öppnade sig. 

Eftersom Jakob trivs i en familjär miljö beslöt sig Jakob slutligen för Sparheld och sedan sedan 2005 arbetar han som Content Manager för den tyska webbsidan. Genom sin enorma erfarenhet av att leta efter rabattkoder vet han alltid vilka rabattkodserbjudanden som regelbundet upprepas eller på vilka till synes sett nästan hemliga platser rabattkoder kan gömma sig på. Dessutom är han företagets bästa granskare. Dels kontrollerar han om våra äldre rabattkoder fortfarande är giltiga och dels så är han ansvarig för förberedelserna av bokföringen. 

Jakob profiterar även privat på sin mångåriga erfarenhet av online-shopping. Det bästa exemplet är när han vill se Eisbären Berlin eller någon annat idrottslag. Han ser då till att köpa biljetter genom Groupon ofta långt under det normala priset.

Jakobs spartips

  1. Jag tar hänsyn till hur mycket klockan är: Mellan klockan 9.00-14.00 sänker vissa onlinebutiker sina priser. 

  2. Ja beställer helst från min PC eftersom priset ofta är högre på smartphones.

  3. När det är möjligt så köper jag inte säsongsartiklar under deras säsong. Det bästa är att vänta på utförsäljning, då går det att göra stora klipp!

Den bästa sparhistorien

2019 stötte jag på ett räknefel i en onlinebutik. På så vis fick jag mitt redan utreade Playstation 4 Pro och ett spel för ytterligare 100 euro billigare!
Frågor eller kommentarer till Jakob?