H&M rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för april 2019, uppdaterade och godkända.
Upp till 50% rabatt på reasortimentet hos H&M
Visa erbjudande
Använd 26774 gånger
Villkor
25% rabatt på valfri vara när du anmäler dig till nyhetsbrevet hos H&M
Visa erbjudande
Använd 196772 gånger
Villkor
Glad Påsk!
H&M rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till H&M Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från H&M!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

H&M - företaget på allas läppar 

Mode och kvalitet till bästa pris” - så lyder affärsidén bakom svenska klädjätten H&M. Företaget Hennes & Mauritz AB har över 100 000 medarbetare jorden runt. De har gjort sig ett namn inom modebranschen genom att göra kostnadsmedvetna, fashionabla klädkollektioner till dam, herr och barn och företaget är idag världskänt - från norra Europa till Sydamerika. Förutom kläder tillverkar och säljer de även accessoarer, sportartiklar och sminkprodukter. Företaget verkar för hållbar utveckling sett till både mode och miljö. I Sverige är H&M certifierad e-handlare hos Trygg e-handel.

Från Västerås-företag till världskänd modejätte

H&M grundades 1947 i Västerås. Fem år därpå öppnade den andra H&M-butiken upp sina dörrar i Stockholm. Ytterligare 12 år passerade och H&M hade plötsligt butiker över hela Sverige. Samma år öppnades även den första utlandsbutiken i Norge. Butiken kallades då för "Hennes". Det var först när butikens grundare Erling Persson år 1968 bestämde sig för att köpa upp jakt- och fiskebutiken Mauritz Widforss som butiken ändrade namn till Hennes & Mauritz, idag H&M, och började sälja mer än enbart damkläder. 

Många år har gått sedan starten och idag säljs allt från kläder och skor till inredning (H&M Home), skönhetsprodukter, herrkläder och produkter för barn. Med 2000-talet och internet expanderar givetvis marknaden genom webb-butiker och förutom de sedan 1998 redan etablerade butikerna i Europa, siktar H&M på att öppna webbutiker i de flesta länder världen runt. År 2000 öppnade H&M sin första amerikanska shop på trendiga Fifth Avenue i New York. Idag finns H&M bland annat i världsdelarna: 

 • Afrika
 • Asien
 • Europa
 • Mellanöstern
 • Nordamerika
 • Sydamerika
 • Oceanien

Varumärkena Weekday, CheapMonday, Monki, COS, & Other Stories, H&M Home och det senaste tillskottet Arket ägs av H&M och tillsammans utgör de en koncern vars varumärke listades som Europas starkaste inom detaljhandelsindustrin år 2013. Bolagsstyrda H&M har sitt fäste i Sverige med Karl-Johan Persson som nuvarande VD. Klädbutiken samarbetar med framgångsrika designers, deltar i modevisningar och marknadsför sig på sociala medier såsom Facebook, Twitter och Youtube.

Koncept, vision och mål 

H&M har olika mål och visioner som de uppnått genom sitt kreativa arbete med att skapa trendiga kläder till låga priser. Företaget lyckas hålla priserna låga genom att slopa mellanhänderna mellan produktion och butik samt hålla en effektiv marknadsstrategi.

Utöver det fortsätter H&M att växa och målet är att de växer 10-15% per år. De riktar även in sig på att bli alla kunders favoritaffär och därför erbjuder de ett stort sortiment för alla smaker, stilar, kön och kroppsbyggnader. 

Sju olika märken från samma koncern

Även om utbudet hos H&M är väldigt stort och mångsidigt har de som tidigare nämt även andra dotterbolag där kläderna skiljer sig något åt. De olika märkena är mer specifierade och riktar in sig på olika målgrupper och stilar. Dessa är: 

 • COS
 • Weekday
 • Monki
 • Cheap Monday
 • & Other Stories
 • Arket

Hos COS hittar man mycket stilrena och välproducerade kläder. Priserna ligger lite över de hos H&M. Fokus ligger på kvalitet och klass och målgruppen är främst mogna kvinnor. 

Weekday har ett stort utbud till unga människor som har sin egen stil. Märket skriker streetstyle och ungdom, och de flesta som handlar i butiken är personer under 30 år. 

Är man tjej och vill hitta färgglada och roliga kläder kan man ta en titt hos Monki. Här hittar man fina klänningar med mönster, kepsar, accessoarer och mycket annat. 

CheapMonday är främst kända för sina jeans som blev väldigt populära bland ungdomar vid lanceringen. Stilen påminner om Weekdays kläder och säljs även i Weekday-butikerna

& Other Stories är ett märke där tjejer och kvinnor kan handla kläder, accessoarer, skor och skönhetsprodukter. Priserna är liksom hos COS något högre än hos H&M. Här hittar man kläder som ser ut att vara direkt tagna från catwalken på modeveckan i Paris, och fokus ligger mycket på design. 

Arket är det senaste märket i familjen. Enkelhet, minimalism, tidlöshet är ledorden, och förutom kläder säljs här även heminredning. 

Samarbete med kända designers

H&M har sedan 2004 samarbetat med några utav världens mest framgångsrika designers som var och en har tagit fram en kollektion för företaget. Dessa kollektioner har sålts ut på nolltid varje gång. Några av de designers som H&M samarbetat med är: 

 • Stella McCartney
 • Sonia Rykiel
 • Isabel Marant
 • Alexander Wang
 • Comme des Garcons
 • Madonna

Genom dessa unika samlingar kan H&M erbjuda gemene man något som faller dem i smaken samtidigt som de personer som intresserar sig mer för känd design kan utforska sortimentet. 

H&M erbjuder stilrent mode

Är man ständigt på jakt efter inspiration eller enkla och snygga outfits kan ett besök i H&M:s webbutik vara väl värt. I webbutiken kan man i lugn och ro kika på alltifrån festkläder till basplagg eller välja ut någonting man spanat in sedan tidigare. Med rabattkoderna som Rabattkalas erbjuder är det fullt möjligt att fynda bland H&M:s olika kollektioner. Man hittar alltifrån klänningar till stickat, skor, skjortor, underkläder och jeans. Accessoarer och inredning finns också i butikshyllan. Bestämmer man sig slutligen för att handla någonting online så får man det levererat direkt hem till dörren. Kategorierna som finns i webbshoppen är bland andra: 

 • Klänningar
 • Jumpsuits
 • Badkläder
 • Byxor
 • Mammakläder
 • Skjortor
 • Sportkläder
 • Ytterplagg

Förutom det stora utbudet av kläder kan H&M erbjuda smink, krämer, lösögonfransar, väskor, skor, stövlar, heminredning, dekoration och mycket annat. 

Ansvarstänk hos H&M 

På hm.com finns ett helt kapitel om hållbarhet hos företaget. De menar att för dem är hållbarhet ingen trend - snarare ett måste. Företaget är mycket måna om etik och rättvisa och ser det som sitt ansvar och agera hållbart. Därför publicerar de varje år en hållbarhetsrapport som adresserar deras brister så väl som trender inom miljö, etik och hållbarhet. Som i ett led i detta lanserades en kampanj vid namn "Don’t let fashion go to waste". Den gick ut på att alla H&M-butiker skulle ha en återvinningslåda där kunder kunde lämna gamla kläder och i utbyte få en värdekupong i butiken. Återvinning av kläder medför både att nyproduktion kan undvikas samtidigt som miljön skonas. Vidare har H&M 7 ståndpunkter som ska genomsyra verksamheten, dessa lyder:

 • Erbjuda mode för medvetna kunder
 • Välja och belöna ansvarstagande partners
 • Vara etiska
 • Vara klimatsmarta
 • Reducera och återanvända
 • Styrka samhällen
 • Använda naturresurser på ett ansvarsfullt sätt

Modenyheter genom H&M Club

Vill man shoppa billigare kan man klicka sig in på H&M:s första sida och ta en titt på de erbjudanden som presenteras där. För att bli uppdaterad om nya produkter och trender kan man även anmäla sig till deras nyhetsbrev. Alla kunder har möjlighet till detta och på sätt får man med jämna mellanrum nyheter och information om nya produkter och kollektioner, exklusiva erbjudanden och prisnedsättningar. Nyhetsbreven är utformade för att kunna inspirera och samtidigt ge alla sina fans och följare uppdateringar om trender hos företaget. 

Man anmäler sig till nyhetsbrevet och kundklubben genom att klicka på "H&M Club". Tjänsten är gratis och ger prenumeranterna fördelar såsom rabatt på det första inköpet samt fri frakt och returfrakt. För att anmäla sig behöver man bara ange sin mejladress och välja ett lösenord så registreras man direkt därpå. 

H&M app i mobilen 

H&M har utvecklat en egen app vilket innebär att kunder har möjlighet att shoppa 24 timmar om dygnet, även när de är på resande fot. I appen kan man klicka sig runt bland inspirerande bilder. Man kan också hålla sig uppdaterad om tidigare beställningar och leveranser. Appen är tillgänglig för både iOS och Android. 

Aktiva i sociala medier

H&M finns på Facebook, Instagram, Twitter, Google+, Pinterest och Youtube. Deras sidor är fullspäckade med inspiration, nyheter, uppdateringar och användbar information om online-butiken. På Facebook har de över 34 miljoner följare från hela världen och de publicerar dagligen nytt material som deras fans och kunder kan ta del av. I H&M:s Youtube-kanal kan man se intressanta klipp från evenemang, shower, intervjuer och photoshoots. Genom att följa H&M i sociala medier kan man vara säker på att aldrig gå miste om de senaste kampanjerna och  erbjudandena. 

Så betalar du varor hos H&M 

När du köper kläder, skor och accessoarer hos H&M finns det flera möjligheter vid betalningssteget. Det går att betala med följande medel: 

 • Faktura (Betala nästa månad)
 • Faktura (Betala inom 14 dagar)
 • Konto (Gäller med undertecknat avtal)
 • Kortbetalning (VISA och MasterCard)
 • Presentkort (Fysiska presentkort och e-presentkort)

Leverans med PostNord

Alla paket från H&M:s lager fraktas med PostNord, och det kostar 40 kr för leveransen. För de som är medlemmar i H&M Club är frakten gratis. Standardleveranstiden ligger på mellan 6-8 arbetsdagar. Paketet levereras till det uthämtningsställe som man valt i beställningsprocessen. Är paketet litet levereras det direkt hem i brevlådan eller brevinkastet. Under vissa perioder kan leveranstiden förlängas med ett par dagar. 

Returnera varor hos H&M

När man handlar online kan man behöva prova plaggen hemma innan man bestämmer sig för att genomföra köpet. På grund av det har man alltid som kund möjlighet att returnera varor inom 14 dagar enligt konsumentverket. Hos H&M gäller detta naturligtvis också, och de har till och med förlängt returrätten till totalt 30 dagar från att man har mottagit paketet. På H&M:s hemsida under "Retur" kan man skriva ut en retursedel som man lägger innuti paketet samt utanpå för scanning, och adressen dit man ska skicka paketet är: 

H&M
501 89
Borås
Sverige

Enkelt att kontakta kundservice 

Om man har frågor eller problem med att hitta information gällande en befintlig beställning, en vara man gärna vill köpa eller något annat så kan man enkelt höra av sig till kundtjänst. Det går att antingen ringa dem på telefonnummer 033 - 14 00 00, måndag-fredag mellan klockslagen 07.00-21.00. På helger är linjen öppen mellan kl. 09.00-19.00. Det går även att kontakta kundservice-personalen på Facebook eller Twitter. Under "Kontakta oss" på hemsidan finns även ett kontaktformulär som man kan fylla i för snabbt svar. Man fyller i ämne, fråga, namn och mejladress dit man vill ha svaret skickat. 

Så löser du in en rabattkod hos H&M

 1. Bland alla Rabattkalas rabattkoder ser du till att välja en lämplig rabattkod för ditt köp i H&M:s online-shop. Dubbelkolla så att rabattkoden är fullt giltig för ditt köp; vissa rabattkoder behöver man ha ett minsta ordervärde på eller så gäller de endast för förstagångskunder.
 2. Efter att du valt en rabattkod som gör det möjligt för dig att spara pengar när du handlar hos H&M klickar du på rabattkoden och blir därefter omdirigerad till H&M:s hemsida. Skriv ned eller kopiera rabattkoden.
 3. Se nu till att du lagt ner alla de plagg som du vill köpa i din H&M shoppingbag. Har du allt? Då klickar du dig fram till kassan.
 4. Om du inte redan har ett konto i H&M:s webbutik måste du som ny kund ange e-postadress och lösenord för att kunna upprätta ett. Efter att du loggar in på ditt konto väljer du mellan de olika betalningsmetoderna.
 5. I kassan finns en ruta där det står ”Lägg till en rabattkod”. I det tomma fältet skriver du in eller kopierar in koden du har med dig från Rabattkalas. Tryck på "Lägg till".
 6. Rabatten dras per automatik av efter att du lagt till den. Du kan luta dig tillbaks och glädjas åt de plagg som inom några dagar levereras hem till dig.
Omdömen för H&M
1 omdöme
Beställningsprocess
Fraktsätt
Kundtjänst
Lös in rabattkoden

Dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme
skrev 23.11.2016
Nöjd med butik och rabatt
Beställningsprocess
Fraktsätt
Kundtjänst
Rabattkod
Brukar inte shoppa på internet men blev rekommenderad av en väninna som alltid handlar från H&Ms onlineshop om att det brukar bli billigare när man handlar på nätet. Hittade av en slump rabattkalas och erbjudandet om att man får rabatt när man anmäler sig till nyhetsbrev. Sparade flera hundra på detta så är jättenöjd! Leverans och upphämtning gick smidigt också, och klänningarna jag köpt inför jul och nyår är jättesnygga!
Var detta till hjälp? 2 0

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer