H&M rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för maj 2018, uppdaterade och godkända.
Fri frakt på hela sortimentet hos H&M
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 950 gånger
Villkor
Basplagg från 49,90 kr hos H&M
Visa erbjudande
Använd 21947 gånger
Villkor
Upp till 70% rabatt på reasortimentet hos H&M
Visa erbjudande
Använd 21060 gånger
Villkor
Glad Mors Dag!
25% rabatt på valfri vara när du anmäler dig till nyhetsbrevet hos H&M
Visa erbjudande
Använd 180565 gånger
Villkor
H&M rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till H&M Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från H&M!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

H&M - en expanderande klädjätte

Mode och kvalitet till bästa pris”, så lyder affärsidén bakom svenska klädjätten H&M. Konfektionsföretaget Hennes & Mauritz AB har över 100.000 medarbetare varav 140 stycken av dem är H&M:s egna designers. Tillsammans står de för varumärket H&M. Namnet har de gjort på att göra kostnadsmedvetna, modeinriktade klädkollektioner och kosmetik riktade till dam, herr och barn. Vad gäller H&M:s senaste års expansiva framgång kan en förklaring vara företagets kostnadsmedvetenhet, lagkänsla och entrepenörskap. Företaget verkar för hållbar utveckling, sett till både mode och miljö. I Sverige är H&M certifierad e-handlare hos Trygg e-handel.

Hennes & Mauritz resa från Västerås till världen 

H&M, eller Hennes som det först hette, grundades 1947 i Västerås. Det var först när butikens grundare Erling Persson bestämde sig för att köpa upp jakt- och fiskebutiken Mauritz Widforss år 1968 som butiken ändrade namn till dagens Hennes & Mauritz och började sälja mer än enbart damkläder. Vid 2014 kunde klädföretaget notera 3000 butiker på 53 marknader världen runt. Marknaden för webb-butiker expanderar, förutom de sedan 1998 redan etablerade butikerna i Europa, siktar H&M på att öppna webbutiker världen runt. Varumärkena Weekday, Cheap Monday, Monki, COS och H&M Home ägs av H&M och tillsammans utgör de en koncern vars varumärke listades som Europas starkaste inom detaljhandelsindustrin år 2013. Bolagsstyrda H&M har sitt fäste i Sverige med Karl-Johan Persson som nuvarande VD. Klädbutiken samarbetar med framgångsrika designers, deltar i modevisningar och marknadsför sig på sociala medier såsom Facebook, Twitter och Youtube.

Ansvarstänk

Deras senaste siffror redovisade en omsättnings på ungefär 150 miljarder kronor och totalt sysselsätter de 104 000 anställda runt om i världen. Företaget är mycket måna om att ta ansvar och agera hållbart, därför producerar de varje år en hållbarhetsrapport som adresserar deras brister så väl som trender inom miljö, etik och hållbarhet. Som i ett led i detta lanserades en kampanj vid namn Don’t let fashion go to waste . Den gick ut på att alla H&M-butiker skulle ha en återvinningslåda där kunder kunde lämna gamla kläder och i utbyte få en värdekupong i butiken. Återvinning av kläder medför både att nyproduktion kan undvikas samtidigt som miljön skonas. Vidare har H&M 7 ståndpunkter som ska genomsyra verksamheten, dessa lyder:

 1. Erbjuda mode för medvetna kunder.
 2. Välja och belöna ansvarstagande partners.
 3. Vara etiska.
 4. Klimatsmarta
 5. Reducera, återanvända, recirkulera.
 6. Använda naturresursers på ett ansvarsfullt sätt.
 7. Styrka samhällen.

H&M ligger i framkant när det kommer till stilrent mode

Är du ständigt på flåsande jakt efter efter stilren inspiration eller enkla och snygga tillskott i garderoben kan ett besök hemifrån i H&M:s webbutik vara väl värt. I webbutiken kan du i lugn och ro kika på alltifrån festkläder till casual, kosmetik eller välja ut någonting du spanat in sedan tidigare. Med rabattkoderna som MG erbjuder är det fullt möjligt att fynda bland H&M:s olika kollektioner såsom ”new arrivals” och ”perfect pieces”. Du hittar alltifrån klänningar till stickat, skor, skjortor, underkläder och jeans. Accessoarer och till och med sängkläder finns i butikshyllan. Bestämmer du dig sist och slutligen för att handla någonting online så får du det levererat direkt hem till dörren. Här följer några av H&M:s egna märken:

 • &DENIM by H&M
 • DIVIDED-Accessories
 • Modern Classics
 • Must-Haves
 • Home-Interior
 • Kids Size 92-170

H&M rabattkoder - Rabattkalas hjälper dig spara pengar när du handlar i webbutiken

 1. Bland alla Rabattkalas rabattkoder ser du till att välja en lämplig rabattkod för ditt köp hos H&M. Dubbelkolla så att rabattkoden är fullt giltig för ditt köp, den skulle exempelvis kunna vara reserverad för köp på minsta ordervärde eller för dig som är förstagångskund.
 2. Efter att du valt en rabattkod som gör det möjligt för dig att spara pengar när du handlar hos H&M, klickar du på rabattkoden så att du blir omdirigerad till H&M:s hemsida. Skriv ned eller kopiera bokstavs- och sifferkoden som följer rabattkoden.
 3. Se nu till att du lagt ner alla de plagg som du vill köpa i din H&M shoppingbag. Har du allt som du ska klickar du dig fram till kassan.
 4. Om du inte redan har ett konto i H&M:s webbutik måste du som ny kund ange e-postadress och lösenord för att kunna upprätta ett sådant. Varpå att du loggar in på ditt konto väljer du mellan de olika betalsätten.
 5. I kassan på översikten av din beställning finns en ruta där det står ”använd rabattkod”. I det tomma fältet skriver du in eller kopierar in koden du har med dig fram MG. Tryck på OK.
 6. Rabatten dras per automatik av efter att du sedan anget betalningssätt och betalat. Du kan luta dig tillbaks och glädjas åt de plagg/ artiklar som inom några dagar levereras hem till dig.
Omdömen för H&M
1 omdöme
Beställningsprocess
Fraktsätt
Kundtjänst
Lös in rabattkoden

Dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme
skrev 23.11.2016
Nöjd med butik och rabatt
Beställningsprocess
Fraktsätt
Kundtjänst
Rabattkod
Brukar inte shoppa på internet men blev rekommenderad av en väninna som alltid handlar från H&Ms onlineshop om att det brukar bli billigare när man handlar på nätet. Hittade av en slump rabattkalas och erbjudandet om att man får rabatt när man anmäler sig till nyhetsbrev. Sparade flera hundra på detta så är jättenöjd! Leverans och upphämtning gick smidigt också, och klänningarna jag köpt inför jul och nyår är jättesnygga!
Var detta till hjälp? 2 0

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer