F-secure rabattkoder och erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för juli 2019, uppdaterade och godkända.
Antivirusskydd till billiga priser hos F-secure
Kostnadsfri virusgenomsökning hos F-secure
Utlöpta rabattkoder
Var vänlig vänta
50 %
50% rabatt på F-secure Total Security hos F-secure
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabatt för nya kunder hos F-secure
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
50 %
50% rabatt på utvalda paket hos F-secure
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
50 %
50% rabatt på F-secure Total hos F-secure
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
50 %
50% rabatt på F-secure Total hos F-secure
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
50 %
50% rabatt på F-secure Total & Freedome hos F-secure
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
25 %
25% rabatt på F-secure SAFE hos F-secure
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
25 %
25% rabatt på F-secure Freedome hos F-secure
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
30 %
30% rabatt på F-secure SAFE hos F-secure
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt på F-secure SAFE hos F-secure
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
30 %
30% rabatt på F-secure SAFE hos F-secure
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
50 %
50% rabatt på Freedome hos F-secure
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt på F-secure SAFE hos F-secure
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Gratis prov av alla produkter i 30 dagar hos F-secure
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
50 %
50% rabatt på Freedome hos F-secure
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Registrera dig för Rabattkalas.se nyhetsbrev och få de bästa rabattkoderna direkt till din inkorg!
 • Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
 • Avregistrering är alltid möjlig
 • Kostnadsfritt utan bindning

Säkra både PC:n och smarttelefonen

Den finska firman F-secure erbjuder ett skydd för alla typer av datorer och mobila enheter så som smarttelefoner och surfplattor. Ägare av både PC och Mac hittar en produkt för sin apparat. De köpta produkterna kommer smidigt hem i en produktförpackning eller tas direkt i bruk via nedladdning.

Både mobilen och surfplattan skyddas enkelt

Finsk internetsäkerhet som sprits över världen

Från Finland startades 1988Data Fellows som idag är känt världen runt som F-secure. Drygt 10 år efter starten börsnoterades internetföretaget år 1999 på Helsingforsbörsen och passade på att byta till det nya namnet. Helsingfors är fortfarande platsen där huvudkontoret finns men de över 1000 personerna i personalstyrkan finns utspridda på fler än 25 kontor världen över, bland annat i Malaysia, Hong Kong, Chile, Brasilien och Sverige. Även de miljontals användarna finns placerade på varje kontinent.

VD Christian Fredrikson kommer från Finland och har suttit på posten sedan 2012. Ledningsgruppen har ytterligare sex medlemmar; fem män och en kvinna. Ledamöterna ansvarar bland annat för olika grenar av verksamheten så som företagssäkerhet, cybersäkerhet och användarsäkerhet.

F-secures produkter säljs också av över 6000 återförsäljare. Företagets vision är att kunna erbjuda trygghet på internetför att alla människor dagligen ska kunna utföra sina ärenden på nätet utan att vara rädda att deras information eller bilder ska stjälas av hackers eller andra fulingar på nätet. Firman känner ett stort ansvar för sina kunder.

Redan 1996 mottog F-secure EU:s pris för IT och sedan dess har fler fina omdömen fortsatt att trilla in från så väl branschorganisationer som teknikmagasin och –bloggare.

David Hasselhoff har varit med och stött kampanjen för digital frihet

Skydd till datorn, den mobila enheten eller allt på en gång

F-secure har satt ihop många av sina produkter till paket som gör att alla ens enheter kan skyddas på en och samma gång. Dessa produkter skyddar användarna till exempel vid användning av offentliga öppna nätverk eller genom att städa upp de anslutna enheterna. Dessa produkter är:

 • F-Secure SAFE
 • F-Secure Freedome
 • F-Secure Booster
 • F-Secure KEY
 • F-Secure Search

För PC:n och Macdatorer finns det även särskilda produkter så som F-Secure Security, F-Secure Anti-Virus och F-Secure Online Scanner.

För mobiler och surfplattor finns olika alternativ beroende på behov och apparat. F-Secure Mobile Security är det kompletta surfskyddet för Androidanvändare. Produkten innehåller bland annat föräldrakontroll och samtalsblockering utöver att den skyddar prylen från intrång av virus eller spionprogram. Den kan laddas ner här. F-Secure AdBlocker fungerar för iOS-operativsystem, det vill säga iPhones och iPads. Den går att köpa direkt i AppStore och döljer oönskad reklam i telefonen eller på plattan. F-Secure App Permissions är en produkt för Androidtelefoner som ser till att dina nedladdade appar inte tar sig för mycket friheter genom att begära tillstånd till information och data som inte stöder deras syfte. Detta skydd finns att få via Google Play. 

En ovärderlig pryl för de som som vill ha koll på mobilen, nycklarna, plånboken eller till och med familjemedlemmar och vänner är F-Secure Buddy. Det lilla chippet kan enkelt fästas på alla dessa saker för att kunna veta var de befinner sig. Genom att koppla den till en smarttelefon går detta lät. Den är förutom en säkerhet samtidigt också en stegräknare.

Alla produkter hos F-secure går att testa gratis i en månads tid för att själv utvärdera skyddet och användarvänligheten. För redan beställda produkter går det att kostnadsfritt uppdatera till de nyaste versionerna genom att ange en prenumerationsnyckel som ännu är i kraft.

F-secures sociala medienärvaro

Internetsäkerhetsleverantören har valt att koordinera sina sociala kontakter och att samla dem till tre plattformar. På Facebook delas artiklar från F-secures engelska bloggar Safe & Savvy och Privacy. Även intressant artiklar från andra onlinemedier publiceras om de tangerar någon av F-secures områden. Innehållet på Twitterflödet domineras också av intressanta artiklar på temat internetsäkerhet. YouTube-kontot har filmer på många olika språk. Dessa filmer är bland annat introduktionsfilmer till ny produkter. Det finns dock också intervjuer med experter på internetsäkerhet. Den här undersöker hur bra svenska familjer har koll på temat, bland annat gällande barnens nedladdning av mobila appar.

Betala för internetsäkerheten

Efter att testperioderna löpt ut tar F-secure emot många olika betalningsalternativ för dem som vill förlänga eller förnya sitt skydd. Betalningar med kort kan göras med Visa, American Express eller MasterCard. Direkt i kassan läggs alla uppgifter in. För direktöverföring via nätbank fungerar konton hos SEB, Swedbank, Nordea och Handelsbanken. När beställningen skicka överförs kunden över till valda nätbank. Banköverföring är också ett möjligt betalningssätt men det gör att det tar längre tid innan produkterna sänds då pengarna måste dyka upp hos F-secure innan de skickar produkten. PayPal är också gångbart att använda för att handla produkter. Efter slutförd beställning sker betalningen över på PayPals egen sida. Klarna faktura är det sista alternativet för betalning. Det kräver att personnummer och telefonnummer anges. Sedan dyker faktura upp i e-posten.

Kundservice på många olika sätt

Kunder som behöver hjälp med sin produkt från F-secure har många olika alternativ. Under ”Kontakta support” går det att hitta sidan ”Support” där produkt och produktversion direkt kan anges för att få rätt hjälp. Det går också att söka i efter ett svar eller hjälp i databasen med tidigare frågor och funderingar. Denna kallar de för ”Knowledge Base”. Dessutom går det att ta hjälp av andra användare i webbutikens forum. Slutligen går det också att ta direktkontakt med en servicemedarbetare för specifik hjälp. Detta går att göra genom att chatta dygnet runt eller ringa den svenska kundservicen mellan 8-17 på vardagar. Om kunden hellre vill att någon återkommer går det att fylla i ett detaljerat kontaktformulär där förutom kontaktuppgifter även produkten och ärendet i fråga beskrivs så noggrant som möjligt.

Så här används rabattkoden hos webbutiken

 1. Se efter vilka giltiga rabattkoder som Rabattkalas för tillfället har till F-secure.
 2. Läs igenom dess villkor för att vara säker på att kunna använda dem till de produkter du är ute efter.
 3. Klicka på rabattkoden för att öppna både butik och kod. Ett till klick kopierar koden.
 4. Sök ut en lämplig produkt som lämpar sig för dina internetbehov.
 5. När den hittats, tryck på ”Köp nu”.
 6. I varukorgen finns en grå ruta med texten ”Klicka i denna ruta för att ange värdekod”. Klicka på den.
 7. Fyll i koden i rutan som dyker upp och lägg till den genom att trycka ”Använd”.
 8. Lägg till eventuella extra produkter som rekommenderas åt dig.
 9. Gå vidare till kassan med ”Fortsätt till kassan”-knappen.
 10. Ange dina adressuppgifter och välj sätt att betala på.
 11. Tryck på ”Fortsätt” och slutför beställning genom att kontrollera och bekräfta den.
 12. Aktivera din produkt.
 13. Beroende på betalningssätt följer olika steg efter slutförd beställning.
 14. Snart går du säker på nätet med en ny eller förnyad produkt.

Här behöver en klicka för att öppna rätt fält för koden.

Omdömen för F-secure

Var den första att skriva en recension och dela med dig av dina erfarenheter med andra användare.

Skriv ett omdöme

Vi använder cookies så att du kan få den bästa servicen. Läs mer