Klingel rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för juni 2019, uppdaterade och godkända.
100 kr
100 kr rabatt när du anmäler dig till nyhetsbrevet hos Klingel
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 177 gånger
Villkor
Badshorts för män från 119 kr hos Klingel
Visa erbjudande
Använd 27 gånger
Villkor
Möbler från 129 kr hos Klingel
Visa erbjudande
Använd 22 gånger
Villkor
Klingel rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Klingel Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Klingel!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Klingel - Ett komplett varuhus på nätet

Internetvaruhus med inriktning kläder finns det många av, och tacka gudarna för det! Finns det något bekvämare än att kunna handla billigt och enkelt medan man ligger hemma i soffan med laptopen på magen? Kombinera även det faktum att du ens slipper byta webbutik utan kan köpa allt det du önskar under en och samma flik – allt av god kvalitet och till överkomliga priser – en flik vid namn Klingel. Botanisera runt helt fritt mellan kläder som sträcker sig från raffiga eller bekväma underkläder till tjocka och praktiska ytterkläder. Skor, strumpor, kavajer, sovplagg, jeans, you name it! Även ett stort utbud av skor, smycken, klockor och hhemtextilier finns att tillgå, och det är inte allt. Titta in på Klingel och se själv.

Klingel – I Sverige sedan 2003

Företaget som kallar sig Klingel har funnits i Sverige sedan 2003, men har anor ända sedan 20-talet, då det grundades i Tyskland. Mannen bakom ursprungsfirman heter Robert Klingel och det är alltså därifrån namnet kommer, även om man lätt skulle kunna tro att det har en koppling till Tyskans ord för dörrklocka ”Klingel”, då företaget ända sedan början handlat om postorder. Förutom att vara utbredda i Tyskland och Sverige så har de även slagit in sig på marknaden i Schweiz, Holland, Österrike, Frankrike, Belgien, Norge, Finland, Tjeckien, Ryssland och Slovakien.

Kläder, smycken, hemtextilier

Du hittar hela spektrat hos Klingel, allt från bekväma kläder till både dam och herr, som sträcker sig från sportskor, finskor, klackar etc., till jackor, pyjamasar, mössor och klänningar. Till skillnad från många andra liknande webbutiker är sortimentet uteslutande anpassat för vuxna män och kvinnor, vilket innebär ett mer välsorterat utbud för dig och dina medmänniskor i samma ålder. Som nämnt marknadsför de även ett stort antal produkter för hemmet vilka inte enbart innebär hemtextilier i form av täcken, frotté, gardiner, madrasser, dukar och filtar, men här hittar du även diverse inom kategorier som dekoration och elektronik, eller vad sägs om köksartiklar, belysning, konstväxter och hushållsapparatur? Här följer ett litet urval av deras produkter:

 • Rengöringsprodukter
 • Klänningar
 • Skor
 • Jackor
 • Badrumsartiklar
 • Konstväxter
 • Shape wear
 • Underkläder
 • Möbler

Genom en Klingel rabattkod kan du lätt spara kosing

 1. Du väljer först en rabattkod att använda i samband med ditt köp från Klingel, ta den som ger bäst rabatt.
 2. För att du ska kunna se värdekoden måste du först klicka på den, vilket även leder till att du omdirigeras till webbutiken.
 3. Spara gärna rabattkoden i det fall den skulle försvinna.
 4. Välj och vraka fritt på Klingel.se efter att du bockat av de tidigare punkterna.
 5. När du känner dig färdig är det dags att gå till varukorgen, där du i Steg 2. ”Inloggning & Adressuppgifter” får möjlighet att fylla i din kampanjkod.
 6. Kontrollera att rabatten dras av korrekt.
 7. Slutför beställningen och känn dig nöjd över att sparat pengar enkelt via Rabattkalas.

Rabattkod = I den röda ringen

Omdömen för Klingel

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer