upplevelse.com

Upplevelse.com rabattkod

0 Upplevelse.com rabattkoder och 1 erbjudande för september 2017

3 års giltighetstid på alla upplevelser hos Upplevelse.com
Visa erbjudande
Fungerar rabatten? 0 0
Testad
Använd 4148 gånger
Höstmys
Upplevelse.com rabattkoder som löpt ut – Läs mer

Missa aldrig en rabattkod från Upplevelse.com!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt

Upplevelse.com – Goda minnen skapar vi själva

Upplevelse.com är en webbutik som erbjuder ett stort utbud av upplevelser till några av marknadens lägsta priser. Tanken är mycket enkel – de största ögonblicken i våra liv utgörs mer eller mindre uteslutande av fängslande upplevelser, och bortsett från känslan av att få hålla sitt barn i famnen för första gången, eller utbyta ringar vid vigselceremonin, kan man för rätt pris köpa åtminstone förutsättningarna för ett minne för livet. På Upplevelse.com erbjuds det mesta från skärmflygning och Formel 1-turer till lugnare alternativ som lakritsprovning och spökvandring med inkluderad middag.

Upplevelse.com – Upplevelser sedan 2009

Sedan 2009 har Upplevelse.com bistått Sveriges befolkning med minnesvärda upplevelser av alla dess slag. Företaget är baserat i Bromma och drivs av en rutinerad stab med VD:n Arvid Andrén i spetsen. Upplevelse.com är relativt unika i deras urval av upplevelser på så sätt att de erbjuder sina kunder ett stort spektrum av evenemang och äventyr att välja på, till skillnad från vad många andra upplevelse-butiker gör. Hemsidan rymmer många positiva kommentarer från tidigare kunder och utöver det finns det även en upplevelse-blogg som behandlar ämnen knutna till de upplevelsepaket man kan köpa i webbutiken.

upplevelse.coms hemsida

Kaffe eller forsränning?

Det stora antalet upplevelser som går att köpa på Upplevelse.com kan till en början kännas överväldigande, men efter bara ett ögonblick upptäcker man att tack vare de tydliga kategorierna så hittar man snabbt det man är ute efter. Kategorierna sträcker sig från sport och adrenalin till mat och kultur och omfattas av såväl kortare prova-på-erfarenheter som en after noon-tea för två till ambitiösare äventyr som fallskärmshoppning eller en seglats till Koster. Unna dig själv eller en vän något av exempelvis föjande:

 • Vinprovning
 • Vattenhopp
 • Rallylektion
 • Pistolskytte
 • Poledance
 • Glödvandring
 • Ballongflyg
 • Hillcart
 • Isskulptering

Gör din upplevelse från Upplevelse.com billigare med en rabattkod

 1. Klicka på den rabattkod du vill använda för att spara pengar när du beställer från Upplevelse.com.
 2. Din rabattkod görs nu synlig, och vi dirigerar om dig till webbutiken – spara gärna rabattkoden.
 3. Bläddra runt bland de många alterantiven på Upplevelse.com, köp det du vill ha och gå därefter till kassan.
 4. I kassan finns det en text ”Ange presentkort eller rabattkod” med ett litet plustecken. Klicka på texten och en ny liten ruta uppenbaras där du kan fylla i din rabattkod och klicka OK.
 5. När rabatten är dragen är det bara att slutföra beställningen, invänta upplevelsen och under tiden glädjas åt att du sparat pengar med en rabattkod.

Här hittas rutan för koder hos Upplevelse.com

Inga omdömen finns tillgängliga
Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8