Homeroom rabattkoder och erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för oktober 2019, uppdaterade och godkända.

100 kr
100 kr rabatt på hela sortimentet för nyhetsbrevsprenumeranter hos Homeroom
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt på hela sortimentet hos Homeroom
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
5 %
5% rabatt på möbler och mattor på rea hos Homeroom
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
5 %
 • Endast giltig i 3 dagar!
5% rabatt på reasortimentet hos Homeroom
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Upp till 40% rabatt på möbler och mattor hos Homeroom
Upp till 80% rabatt på outletsortimentet hos Homeroom
Utlöpta rabattkoder
Var vänlig vänta
20 %
20% rabatt på hela sortimentet för nya kunder hos Homeroom
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15 %
15% rabatt på stolar, bord och matgrupper hos Homeroom
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
5 %
5% rabatt på sammet på rea hos Homeroom
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15 %
15% rabatt på hela sortimentet hos Homeroom
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt på hela sortimentet hos Homeroom
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Registrera dig för Rabattkalas.se nyhetsbrev och få de bästa rabattkoderna direkt till din inkorg!
 • Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
 • Avregistrering är alltid möjlig
 • Kostnadsfritt utan bindning

Homeroom har allt inom inredning

Homeroom är butiken som har alla typer av varor relaterade till ett ombonat hem och inredning. I den stora butiken finner man möbler, köksartiklar och guldtaperer som garanterat sätter personlig prägel på det hem man vill skapa. Hemsidan är indelad i smarta kategorier, och kunden kan enkelt botanisera och hitta den inredning som man letar efter. Oavsett vad man letar efter kan man vara säker på att Homeroom har ett unikt utbud av prisvärda möbler till alla hem. 

En del av Ellos group

Homeroom är en del av Ellos Group vilken är en e-handelskoncern i Skandinavien. Förutom Homeroom har Ellos Group även verksamheter som Ellos, Jotex, Stayhard. Bolaget har ungefär 700 anställda och sitt huvudkontor i den textila huvudstaden Borås. Teamet som ligger bakom Homeroom fokuserar på kunden och arbetar hårt för att kunna erbjuda en så bra shoppingupplevelse som möjligt. Som en del i detta ser man till att uppdatera sitt sortiment kontinuerligt för att kunna leva upp till sina kunders förväntningar.

Förnya med ny inredning från Homeroom

Homeroom har ett brett sortiment som innehåller något för alla smaker. I butiken hittar man varorna under följande huvudkategorier.

 • Möbler
 • Utomhusmöbler
 • Köksartiklar
 • Belysning
 • Guldtapeter
 • Textiler
 • Nyheter
 • Märken

Om man inte hittar det man söker kan man alltid försöka använda sig av sökfältet på hemsidan. Här kan man skriva ut direkt vad man letar efter, oavsett om det är ett specifikt märke eller en produkt. Sortimentet innehåller tusentals varor i olika stilar och prisklasser.

Kategorier hos Homeroom.

Vilka märken säljs hos Homeroom?

Homeroom försöker alltid tillgodose kundens behov och önskemål samtidigt som man erbjuder en gedigen service. I det stora sortimentet har man runt 100 olika märken, vilka garanterat har något för varje kund. Detta oavsett om man letar efter en ny kökslampa, en soffa eller en snygg matta att lägga i vardagsrummet. Några av de populära märken som butiken erbjuder är:

 • Barbapapa
 • Bosch
 • Cozy Collection
 • Done by Deer
 • Electrolux
 • Ello Home
 • Globen lighting
 • Jotex
 • Marimekka
 • Sodastream

Ge bort ett presentkort till den som älskar inredning

Ibland kan det vara svårt att hitta en personlig gåva som verkligen passar mottagaren. Hos Homeroom kan kunderna enkelt köpa en gåva som garanterat uppskattas, nämligen ett presentkort på inredning! Låt den lyckliga mottagaren själv få välja ut exakt vad man letar efter och glöm bort stressmoment som vilken storlek eller färg som en vara ska ha. Med ett presentkort på inredning blir presenten garanterat en succe som uppskattas.Presentkorten kan köpas med belopp från 200 kr upp till 2000 kr eller mer om man väljer att köpa flera.

Inredningsnyheter eller erbjudanden från Homeroom

Om man inte vill riskera att missa säsongens trender, erbjudanden eller andra nyheter kan man anmäla sig till Homerooms nyhetsbrev. Nyhetsbrevet skickats ut regelbundet och innehåller allt från aktuella trender till erbjudanden och nyheter i butiken. Man anmäler sig igenom att fylla i sin e-postadress. Om man är inredningsintresserad kan det vara en bra ide att prenumerera för nyhetsbrevet från Homeroom.

Lampa från Ellos Home, en del av Ellos Group.

Att betala hos Homeroom

När man valt ut de varor man önskar att köpa är det dags att betala. Homeroom erbjuder sina kunder betalning via betalkort eller via faktura med Resursbank. Det går bra att delbetala för den som vill det och de kort som accepteras för betalning med kort är VISA och Mastercard. Det är både smidigt och säkert, betalningar är krypterade via 3D Secure.

Hur blir varorna levererade?

När man beställer varor från Homeroom kan beställningen skickas i olika paket då man ibland har varorna på olika lager. Det beror lite på paketets vikt om paketets skickas direkt till dörren eller till ett utlämningsställe. I det flesta fall kommer paketen direkt till den address som valts. Fraktpriser varierar utifrån beställningens storlek och det står alltid vid kassan hur mycket det kommer att kosta.

Returnera hos Homeroom

Hos Homroom kan man som kund känna sig trygg med att göra felköp då butiken erbjuder retur i 30 dagar. En retur gäller endast om man returnerar varan i originalförpackning och med giltig retursedel. När Homeroom tagit emot en retur så kan det ta upp till 14 arbetsdagar innan en återbetalning görs. I det fall som kunden köpt en större paket som väger över 20 kg så behöver detta ibland returneras via ombud. Denna informationen finns alltid tydlig på retursedeln som ligger bifogad i alla paket.

Frågor till Homerooms kundtjänst

Om man behöver kontakta Homeroom angående en beställning, produktförfrågan eller en retur kan man enkelt få svar på sina frågor. Direkt på hemsidan finner man svar på det vanligaste frågorna och om man inte hittar svar där går det bra att ringa eller skicka e-post. Telefonlinjen till butiken har öppet alla vardagar från 07.30-18.00 och även på helger mellan 09.00-17.00. Det går även bra att ställa sin fråga via hemsidans kontaktformulär. Man får i regel svar inom 24 timmar på sin fråga. 

Använd en rabattkod hos Homeroom

 1. Leta upp den rabattkod som passar till ditt köp hos Homeroom.
 2. Klicka på koden så den kopieras, du blir nu omdirigerad direkt till Homeroom.se
 3. Välj ut de produkter du önskar köpa och lägg dessa i varukorgen.
 4. Nu går du till kassan och kontrollerar att sammanställningen ser bra ut.
 5. Dags att lägga till rabattkoden. Klicka på den knapp där det står rabattkod längst ner till vänster.
 6. Nu kommer ett popupfönster upp där du kan fylla i koden. Gör detta och validera koden.
 7. Nu kan du fylla i dina uppgifter och slutföra ditt köp hos Homeroom.
 8. Grattis! Du har nu handlat inredning billigare med en rabattkod från Rabattkalas.

 

Omdömen för Homeroom

Var den första att skriva en recension och dela med dig av dina erfarenheter med andra användare.

Skriv ett omdöme

Vi använder cookies så att du kan få den bästa servicen. Läs mer