philips-shop.se

Philips rabattkod

0 Philips rabattkoder och 1 erbjudande för september 2017

Hitta produkter för hem och hushåll hos Philips
Visa erbjudande
Fungerar rabatten? 0 0
Testad
Använd 12127 gånger
Höstmys
Philips rabattkoder som löpt ut – Läs mer

Missa aldrig en rabattkod från Philips!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt

Philips - en innovatör med innovativ vision 

Förutom Philips innovativa historia är företaget än idag ett av de ledande inom elektronik och teknik i världen. Idag äger halvledarbolaget NXP stora delar av Philips verksamhet. De strävar efter att möta sina kunders behov genom att erbjuda avancerade produkter som är enkla att använda. Philips separata webbplats för direktförsäljning av produkter är ett resultat av Philips vision om konsumentinriktad verksamhet. Utöver kundelektronik tar Philips fram produkter inom hälsovård och teknik, varpå ett ständigt arbete pågår för att utveckla varumärket  inom de senare två arbetsområdena. Marknaden som Philips befinner sig på förutsätter ett kontinuerligt arbete för fortsatt vinstdrivande visioner och varumärke. Den igenkännliga frasen ”sense and simplicity” är ett av resultaten på dte arbetet. Philips är en av de starkaste konkurrenterna inom produktframtagning och forskning.

Philips - två bröder och en lampfabrik blir snabbt till företag på rundgång världen runt

Företaget Philips började sin teknikens färd som glödlampsfabrik i Eindhoven, Nederländerna i slutet på 1800-talet. Den äldre brodern Gerard Philips stod bakom företagets innovation medan den yngre brodern Anton Philips stod bakom företagets expansion. År 1910 kunde antalet anställda räknas till 2 000, produktionen av belysning gick på högvarv och med en framgångsrik export var Philips nu en av Europas största tillverkare. Några år senare öppnade Philips sitt första forskningslaboratorium, något som kom att prägla ett nytt sekel av innovation och forskningstradition. Framtagningen av radiorör och så småningom kompakta radioappater gav vinst, till och med under 20- och 30-talets depression.

En av Philips många designade butiker

Efter andra världskriget börjades det på allvar att produceras hemelektronik i Philips fabriker runtom i världen. Nya förutsättningar på en ny marknad resulterade i en omstrukturering av verksamhetsstrukturen under 90-talet. Konceptet och kampanjen bakom ”Let’s make things better” ledde till större enighet inom företaget och 2004 följdes denna kampanj av dagens aktuella ”sense and simplicity”. Sammantaget är det inte några få teknikvinnigar som gjorts under Philips flagga, alltifrån glödlampan till radion till kassettbandet till TV-apparaten till CD-skivan och senast ut tillbehör till datorer och mobiltelefoner.

Från glödlampsbutik till direktförsäljning över internet

Det märks att Philips är stolta över sin direktförsäljning av produkter. Innehållet på hemsidan är anpassat efter butikens besökare och deras efterfrågan. Du navigerar dig enkelt fram efter kategori varpå ytterligare sökalternativ finns: ”Mest populära”, ”Högsta betyg”, ”Nya produkter” och ”Bästa erbjudanden”. Webbutiken har 21 dagars returrätt, en kundtjänst tillgänglig via telefon/e-post och garanterar en säker hantering av personuppgifter. Med säte i Nederländerna skickar Philips ut varorna från deras egen fabrik direkt hem till dig. Det kan vara alltifrån en rakapparat till ett hemmabiosystem. Philips erbjuder smarta lösningar när det kommer till belysning, hushållet, produkter för föräldrar och barn, till och med den hederliga radioappaten har kvar sin plats på hyllan. Följande produktkategorier hittar du på webbutiken:

 • Ljud och bild
 • Personvård
 • Produkter för föräldrar och barn
 • Hushållsprodukter
 • Belysning
 • Datorprodukter och telefoner
 • Tillbehör
 • Kampanjer och försäljning

Ett rabatterat besök hos Philips med rabattkoder

 1. Välj en av Rabattkalas rabattkoder för ett innovativt köp på Philips. Var noga med att rabattkoden gäller för ditt köp och inte enbart för dig som är förstagångskund.
 2. Tryck på den rabattkod som ger dig störst rabatt. Du blir då omdirigerad till Philips webbutik i vilken du kommer ges tillfälle att ange din bokstavs- eller sifferkod.
 3. Skriv ner eller notera koden på annat sätt.
 4. Välj bland Philips breda utbud av varor, lägg därefter ned varorna som du vill köpa i din kundvagn.
 5. För att kunna gå vidare med ditt köp kommer du att vara tvungen att upprätta ett konto om du inte redan har ett, vilken du senare loggar in på. Här ombedes du uppge e-postadress och användarnamn.
 6. Väl redo att betala klickar du på din varukorg, ett tomt fält med rubriken ”Kampanjkod” kommer då att göras synlig. Ange rabattkoden som du har sparat från Rabattkalas i det tomma fältet och tryck på ”Använd” innan du går vidare till kassan.
 7. Rabatten dras per automatik av från det totala beloppet när du betalar i kassan. Du ges möjligheten att betala med flertalet olika betalsätt.

Med pengar över från den rabatterade summan kan du känna dig nöjd med det köp du gjort hos Philips direktförsäljning av varor. 

här ser du var du fyller i din rabattkod

Inga omdömen finns tillgängliga
Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8